BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar aslında ben size birşey sorcam benim bat 10 haziran biliyorsunuz 9 günün kaldı ve benim normalde 1 hafta öncesinden kasıklarda hafif hafif sızılar başlar çamaşırımda ıslaklık hissederim vs bu gibi belirtiler olur ama ne zamanki göğüslerim acımaya başlar hassasiyet olur işte ondan 3 4 gün sonra kesin olurum. Yani benim için kasıklarda ki sızı değilde en çok göğüs hassasiyeti en belirgin belirti olmuştur hep. Şimdi sormak istediğim şey şu dün göğüslerim acımaya başladı ama kasıklarda vs hiç belirti yok sadece göğüsler hamilelik olacak olsa kasıklar acımaz mıydı? Sonra göğüsler belki ne bileyim göğüsler için çok erken dimi acıması için

Canım belirtiler herkeste farklı oluyor bence buna takılma

Kızlar benim peçeteye sürdükçe gelen hafif pembe sümüğümsü akkntı geldi ama 10 gün var daha neden oluyo olan var mı sizde de böyle

Kızlar bu benim Ovülasyon takibim sanki son zamanlar koyu gibi geldinama belki ben öyle zannediyorum size de bi danışmak istedim

Eklentiler

• IMG_5083.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 17
Ayrıca benim bu kaşık ağrıları hala devam ediyor ya sanki her an adet olacakmış gibi bir ağrı 12 hazirana var daha

Evet daha ihtimal var 15 gün varsa bu hafta görebilirsiniz veya geç yumurtlama olursa daha ileri tarihlerde de görebilirsiniz devam edin yapmaya

29nda yumurtlama gördüm ben daha belirtiler için erken sanırım ama dün gece sol bacak ağrım oldu nedense bildiğim bi problem de yok zorla uyudum

Ya saçma olacak ama bu yumurtlama zamanı döllenme gerçekleştiyse onun belirtisi olmuyor mu biz yerleşme olursa anlıyoruz az çok 6-12 gün içinde ama hani o dönem nasıl oluyor acaba

Ben mart ayında zorunlu kürtaj oldum o dönem de bebek beklerken ovilasyon testi ile takipteydim yerleşme zamanı inanılmaz bel ağrısı ve baş ağrısı yaşamıştım yumurtlamadan sonra şuan hiç bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…