- 29 Ağustos 2014
- 5.076
- 17.354
- 448
- 33
Eline sağlık çok güzel olmuş tablo
İsim BAT Test Sonuç Lavinn9 12 Haziran 10 Haziran nryyy 12 Haziran 10 Haziran @akantus 14 Haziran 12 Haziran @Delaljiyan 7 Haziran 5 Haziran @bocek345 8 Haziran 6 Haziran @venusunannesi 10 Haziran 8 Haziran @yesmakarna 9 Haziran 7 Haziran @asenamoon 18 Haziran 16 Haziran @bettysbb 5 Haziran 3 Haziran @PembePaltolu 12 Haziran 10 Haziran
A aydk 14 Haziran 12 Haziran @frdszr 10 Haziran 8 Haziran T tugceZMR 3 Haziran 1 Haziran M mubbtela 10 Haziran 8 Haziran @Bahar7777 16 Haziran 16 Haziran @Dua ile ...???... ...???... @VivaLaJuicy 16 Haziran 14 Haziran ElizabethBennettt 8 Haziran 3 Haziran Lavantaakokusu 10 Haziran 8 Haziran @pluviophilep7 10 Haziran 8 Haziran
@simge43 13 Haziran 11 Haziran @Mrs Dalloway 7 Haziran 5 Haziran @Biranneadayi2024 8 Haziran 6 Haziran @targof 5 Haziran 3 Haziran @tombaa 11 Haziran 9 Haziran @soguknevalee 12 Haziran 10 Haziran @etf 11 Haziran 9 Haziran L Lara4110 12 Haziran 10 Haziran
Biz belirtisiz gebeler olarak herkese umut olcaz inaniyroumBende de hic belirti yok 9 gun gecti yumurtlamanin ustunden akinti falan da yokk
Biz belirtisiz gebeler olarak herkese umut olcaz inaniyroum
Kaç gün kaldıDemin kasiklarimda batma ve kramp oldu bunu yazdiktan sonra kisa surdu ama adet kramplarima cok benziyor. Valla deli oldum kendimi dinlemekten
Canım belirtiler herkeste farklı oluyor bence buna takılmaKızlar aslında ben size birşey sorcam benim bat 10 haziran biliyorsunuz 9 günün kaldı ve benim normalde 1 hafta öncesinden kasıklarda hafif hafif sızılar başlar çamaşırımda ıslaklık hissederim vs bu gibi belirtiler olur ama ne zamanki göğüslerim acımaya başlar hassasiyet olur işte ondan 3 4 gün sonra kesin olurum. Yani benim için kasıklarda ki sızı değilde en çok göğüs hassasiyeti en belirgin belirti olmuştur hep. Şimdi sormak istediğim şey şu dün göğüslerim acımaya başladı ama kasıklarda vs hiç belirti yok sadece göğüsler hamilelik olacak olsa kasıklar acımaz mıydı? Sonra göğüsler belki ne bileyim göğüsler için çok erken dimi acıması için
Kaç gün kaldı
Tamam öyle yapiyim zaten zamanı gelmeden öğrenemeyiz neyin ne olduğunuCanım belirtiler herkeste farklı oluyor bence buna takılma
Ben de darliyim bari gidip5 gun falan var daha. Chatgbt benden bikti usandi
Ayyy evet hadi test yap
Kızlar sabah test yaptım evde ovüsyon testiyle birlikte gönderilen testlerden vardı ama negatif çıktı maalesefEvet beklemedeyiz hadi bakalım
Kızlar sabah test yaptım evde ovüsyon testiyle birlikte gönderilen testlerden vardı ama negatif çıktı maalesef
Evet daha ihtimal var 15 gün varsa bu hafta görebilirsiniz veya geç yumurtlama olursa daha ileri tarihlerde de görebilirsiniz devam edin yapmayaBenim testlerim niye böyle oldu acaba
Bilginiz var mı?
17 mayıs sat
25 mayıs itibariyle testlere başladım
29 mayıs hariç her gün yaptım testi.
Pik görürüm diye bekledim ama olmadı.
Az önce 2.idrarla yaptım.koyulaşma beklemiştim fakat Hiç çizgi yok bu kez. Sadece 28 mayısta biraz belirgindi çizgi. O günü ve dünü değerlendirdik. O kadar.
Göğüslerim de hassas aslında. Yumurtlama evresinde böyle oluyor acıyor dokununca.
Bat 16 haziran.15 gün var regle. Ama daha geç de olabilir bat. Çünkü daha önce 31 günde bir olurken bu ay 28 oldu. O sebeple değişebilir.
Yorum bekliyorum
Yani hala pik olma ihtimali var mı yoksa bitti mi?
Eki Görüntüle 3599538
Bir kaç gün sonra tekrar et canım , geç döllenme ihtimali var mıKızlar sabah test yaptım evde ovüsyon testiyle birlikte gönderilen testlerden vardı ama negatif çıktı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?