- 25 Mayıs 2025
- 51
- 27
- 3
- 27
Evet canım silikleştiğinde çatlayacakBen dün pik oldu sanmışım ama bugün yaptım kopkoyu çıktı ovülasyon. Dünden de koyu yani silikleşmeye başladığı zaman çatlamış oluyor dimi yanlış bilmiyorum ilk defa deniyorum da bu şekilde
Rabbim en kısa zamanda nasip etsinİnternetten söylüyorum artık eczaneye gitmeye çekiniyorum evim hastanenin önü canım sıkıldıkça test alıyordum ya
Bu ay bütün tuşlara basıyorum artık valla olmazsa artık hatrım kalır yaniEvet canım silikleştiğinde çatlayacakbugünleri değerlendir mutlaka
En koyu 27si gibi geldi bana ama tam pik olmamış canım adetin kaçıncı günündesin ikisi de aynı koyulukta ya da t c dem daha koyu olmalıEki Görüntüle 3599727
Bu şekilde
Olacak inşallahBu ay bütün tuşlara basıyorum artık valla olmazsa artık hatrım kalır yani
Bugün 18.gun ben de anlayamadımEn koyu 27si gibi geldi bana ama tam pik olmamış canım adetin kaçıncı günündesin ikisi de aynı koyulukta ya da t c dem daha koyu olmalı
Pcos var mı canımBugün 18.gun ben de anlayamadım
İnşallah canım bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallahOlacak inşallah
Var ama Hormonlarım iyi bir sıkıntı yok ama doktor pholicaps verdi onu kullanıyorum 30,5 gün döngümPcos var mı canım
Ben geçen ay 22 test yaptım. Adetim kısa sürdü diye acaba yerleşme kanamasımıydı diye 5 tanede adetten sonra yaptım.Nasıl gelecek ayın 10u yayine iyi duruyorum ayda 15 test yapıyordum
Yumurtanı besleyecek şeyler kullan aşkım inositol pcosa çok iyi geliyorVar ama Hormonlarım iyi bir sıkıntı yok ama doktor pholicaps verdi onu kullanıyorum 30,5 gün döngüm
O kadar iyi anlıyorum ki …Ben geçen ay 22 test yaptım. Adetim kısa sürdü diye acaba yerleşme kanamasımıydı diye 5 tanede adetten sonra yaptım.
Amh kaçtı sizinİnşallah canım bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallahben bu ay soğan suyu yaptım ekstradan bitmesine 2 gün var sonra aslan pençesi çayına geçeceğim o zamana kadar yine kalamazsam incir kürü deneyeceğim amh için
Yaaa evet, bu ilaçta var işte inositol memnunum bundan. Birde bende polip vardı onu aldı doktor geçen sene. Bal çörek otunu duydum ama Onu denemedim nasıl kullanmam gerekiyorYumurtanı besleyecek şeyler kullan aşkım inositol pcosa çok iyi geliyorbir de bal tarçın çörek otu kürünü de deneyebilirsin
O kadar iyi anlıyorum ki …
Benim de hormonlar normal bir doktor pco görünümü var dedi en son rahim filmi çekindiğim ay yumurtlama görebildim bu ay denedim ve yumurtlama oldu gerçekten faydalı bir kür bence . 10 tatlı kaşığı çörek otu ( çektirelim) 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yumurtlama görene kadar her gün dolu dolu bir tatlı kaşığı yedimYaaa evet, bu ilaçta var işte inositol memnunum bundan. Birde bende polip vardı onu aldı doktor geçen sene. Bal çörek otunu duydum ama Onu denemedim nasıl kullanmam gerekiyor
Öyle söyleme , bu da nasipİstemeyenler korunduğu halde, spiral olduğu halde gebe kalıyor biz neden bu kadar isterken olmuyor kiii
Ben de normalde bu ay cekinicektim rahim filmi ama adetim uzun sürdü dr10.gunu gel demişti ondan bir sonraki ay inşallah tmm balı deneyeceğim bakalımBenim de hormonlar normal bir doktor pco görünümü var dedi en son rahim filmi çekindiğim ay yumurtlama görebildim bu ay denedim ve yumurtlama oldu gerçekten faydalı bir kür bence . 10 tatlı kaşığı çörek otu ( çektirelim) 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yumurtlama görene kadar her gün dolu dolu bir tatlı kaşığı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?