BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Evet canım silikleştiğinde çatlayacak bugünleri değerlendir mutlaka

Var ama Hormonlarım iyi bir sıkıntı yok ama doktor pholicaps verdi onu kullanıyorum 30,5 gün döngüm
Yumurtanı besleyecek şeyler kullan aşkım inositol pcosa çok iyi geliyor bir de bal tarçın çörek otu kürünü de deneyebilirsin

Amh kaçtı sizin

Yumurtanı besleyecek şeyler kullan aşkım inositol pcosa çok iyi geliyor bir de bal tarçın çörek otu kürünü de deneyebilirsin
Yaaa evet, bu ilaçta var işte inositol memnunum bundan. Birde bende polip vardı onu aldı doktor geçen sene. Bal çörek otunu duydum ama Onu denemedim nasıl kullanmam gerekiyor

Yaaa evet, bu ilaçta var işte inositol memnunum bundan. Birde bende polip vardı onu aldı doktor geçen sene. Bal çörek otunu duydum ama Onu denemedim nasıl kullanmam gerekiyor
Benim de hormonlar normal bir doktor pco görünümü var dedi en son rahim filmi çekindiğim ay yumurtlama görebildim bu ay denedim ve yumurtlama oldu gerçekten faydalı bir kür bence . 10 tatlı kaşığı çörek otu ( çektirelim) 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yumurtlama görene kadar her gün dolu dolu bir tatlı kaşığı yedim

İstemeyenler korunduğu halde, spiral olduğu halde gebe kalıyor biz neden bu kadar isterken olmuyor kiii
Öyle söyleme , bu da nasip Rabbim sabretmemizi istiyor demek ki , daha güzelini verecek ben inanıyorum

Ben de normalde bu ay cekinicektim rahim filmi ama adetim uzun sürdü dr10.gunu gel demişti ondan bir sonraki ay inşallah tmm balı deneyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…