kiz bu uygulamayı nasılsın kullanıyorsunuz bana da söyleyin indirdim şimdi anlatın azıcıkbana da aynisini soyledi ahahahahha. ama bugun dikkatimi mi cekti bilmiyorum daha once olmuydu meme bolgesinde damarlarda mavi belirginlik gordum siskinlikle beraber. Bu tamamen benim gormek istemem olabilir belki adet oncesinde de oluyodu ama ben fark etmiyordum simdi bu konuda da darlamaya gidiyorum chatgbt yi
kiz bu uygulamayı nasılsın kullanıyorsunuz bana da söyleyin indirdim şimdi anlatın azıcık
tamam canim bakıyorum şimdiCanim sorular sor allah ne verdiyse
Mesela yumurtlamam su gun adet dongum bu kadar bu gunelrde iliskiye girdim su su belirtilerim var vs ya da aklina ne takiliyosa sor sana her seyin ihtimalleriyle cevabini veriyor
Valla beniö de 24 idi pik. 22sini değerlendirdim ve öncesini. Göğüs ağrısı aşırı derece var , yanma var yumurtalıklarımsa özellikle sağda. Doluluk da var buna rağmen hamile değilsek bu acılar sonlansın ahdhahd. Normal adet zamanımda bu şekil bu kadar hiç olmadı.Benimde 8i ayniyiz :) yumurtlamayi ne zaman gordun. Benn 24 mayis pik, 25 mayis catlama gordum
Kasimlarimda hafif doluluk hissi var ama belim cok agriyo gogsum ara ara sancilaniyo ama cok degil.
Sadece gogus ucumda kahverengilik gordum bu ay farkli olarak tam uc kisminda ikisindede var
Ya acıyorum ona. Sık idrara çıkma varmı yok mu diye her idrarın kaydını tutturuyorumCanim sorular sor allah ne verdiyse
Mesela yumurtlamam su gun adet dongum bu kadar bu gunelrde iliskiye girdim su su belirtilerim var vs ya da aklina ne takiliyosa sor sana her seyin ihtimalleriyle cevabini veriyor
valla 2 yada 3 gün önce bende akşam saat 8 den gece 2 kadar sık idrara cikma vardı ama sonra kesildi zaten bütün belirtiler yok hasta olurum herhaldeYa acıyorum ona. Sık idrara çıkma varmı yok mu diye her idrarın kaydını tutturuyorum
psikolojikmen etkileniyorum banada oluyorBen burayı açıp pkumaya başlayınca belirti hissediyorum kasıklarım ağrıyo batma geliyo ama evde başka iş yaparken hiç belirtim yokneden böyle yaa
Ya acıyorum ona. Sık idrara çıkma varmı yok mu diye her idrarın kaydını tutturuyorum
ay bende vallaSabahki testleri sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah hayırlı haberler olsun heyecanla bekliyoruz canımBen sabah test yapacagim kizlar 5 gun kalmis oluyor. Elimde iki tane 6 gune kadar tespit eden clearblue test var en babasindan. Yaktim gemileri bekleyin beni
Günaydın canım gece çok hastaydım , o yüzden bugün testi yapamayacağım yarına artıkGünaydın kızlar. Hadi testleri görelim
Evet korunmasiz iliskerde adet belirtileri de degisiyor gercekten cok can sıkıcı :)Valla beniö de 24 idi pik. 22sini değerlendirdim ve öncesini. Göğüs ağrısı aşırı derece var , yanma var yumurtalıklarımsa özellikle sağda. Doluluk da var buna rağmen hamile değilsek bu acılar sonlansın ahdhahd. Normal adet zamanımda bu şekil bu kadar hiç olmadı.
Ayy yapsaydınGünaydın canım gece çok hastaydım , o yüzden bugün testi yapamayacağım yarına artık
Evet sen at hadi merak ediyoruzElizabethBennettt neredesin,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?