BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

kiz bu uygulamayı nasılsın kullanıyorsunuz bana da söyleyin indirdim şimdi anlatın azıcık

Aay elinize sağlık çok güzel olmuş inşallah güzel haberler alırız en yakın kimden haber alırız acaba

kiz bu uygulamayı nasılsın kullanıyorsunuz bana da söyleyin indirdim şimdi anlatın azıcık

Canim sorular sor allah ne verdiyse

Mesela yumurtlamam su gun adet dongum bu kadar bu gunelrde iliskiye girdim su su belirtilerim var vs ya da aklina ne takiliyosa sor sana her seyin ihtimalleriyle cevabini veriyor

Valla beniö de 24 idi pik. 22sini değerlendirdim ve öncesini. Göğüs ağrısı aşırı derece var , yanma var yumurtalıklarımsa özellikle sağda. Doluluk da var buna rağmen hamile değilsek bu acılar sonlansın ahdhahd. Normal adet zamanımda bu şekil bu kadar hiç olmadı.

Canim sorular sor allah ne verdiyse

Mesela yumurtlamam su gun adet dongum bu kadar bu gunelrde iliskiye girdim su su belirtilerim var vs ya da aklina ne takiliyosa sor sana her seyin ihtimalleriyle cevabini veriyor
Ya acıyorum ona. Sık idrara çıkma varmı yok mu diye her idrarın kaydını tutturuyorum

Ya acıyorum ona. Sık idrara çıkma varmı yok mu diye her idrarın kaydını tutturuyorum
valla 2 yada 3 gün önce bende akşam saat 8 den gece 2 kadar sık idrara cikma vardı ama sonra kesildi zaten bütün belirtiler yok hasta olurum herhalde

Evet korunmasiz iliskerde adet belirtileri de degisiyor gercekten cok can sıkıcı :)
İnşallah bayrama mujdelerle gireriz

Günaydınn. Benim de BAT 11 haziran. Hayırlı haberler alalım insan gebelik istediğinde belirtileri gebelikle birebir aynı oluyor. O yüzden belirti kovalamayı bıraktım şahsen. İnşallah herkesin gönlündeki hayırlı muratları kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…