İnşAllah canımÖyle söyleme , bu da nasipRabbim sabretmemizi istiyor demek ki , daha güzelini verecek ben inanıyorum
Hayırlısı kolaylıkla nasip olsunİnşAllah canım
İnşallah gerek kalmadan gebe olduğunu öğrenirsinBen de normalde bu ay cekinicektim rahim filmi ama adetim uzun sürdü dr10.gunu gel demişti ondan bir sonraki ay inşallah tmm balı deneyeceğim bakalım
İnşallah biraz çekiniyorum rahim filmi çektirmekten amaİnşallah gerek kalmadan gebe olduğunu öğrenirsin
Ben anestezili çektirdim canım çok şükür bir sorun çıkmadıİnşallah biraz çekiniyorum rahim filmi çektirmekten ama
çokşükür darısı başımaBen anestezili çektirdim canım çok şükür bir sorun çıkmadı
çektir için rahatlasın , bazıları hemen gebe kalıyor çektirinceçokşükür darısı başıma
Evet çok varmışöyle olan hayırlısıçektir için rahatlasın , bazıları hemen gebe kalıyor çektirince
0.93 çıkmıştı canım yaş 34. Tabi bu değer geçen sene temmuz ayına ait şimdi baktırsam belki de daha da düşmüştürAmh kaçtı sizin
Ben 2 kere çektirdim hsg bi bana uğurlu gelmedi ya ilk çektirdiğimde 9 ay sonra gebe kalmıştım ama kaybettim ikinciyi de mart'ta çekildim haziran oldu hala bişey yokEvet çok varmışöyle olan hayırlısı
Önemli olan kalitesi tabiki sayıdan daha önemli0.93 çıkmıştı canım yaş 34. Tabi bu değer geçen sene temmuz ayına ait şimdi baktırsam belki de daha da düşmüştür
Ayyy clear blue nereden aldınızBen sabah test yapacagim kizlar 5 gun kalmis oluyor. Elimde iki tane 6 gune kadar tespit eden clearblue test var en babasindan. Yaktim gemileri bekleyin beni
HahahahA harikasınBen sabah test yapacagim kizlar 5 gun kalmis oluyor. Elimde iki tane 6 gune kadar tespit eden clearblue test var en babasindan. Yaktim gemileri bekleyin beni
Aaa benimde 5 gün var bende yarın yapacağımBen sabah test yapacagim kizlar 5 gun kalmis oluyor. Elimde iki tane 6 gune kadar tespit eden clearblue test var en babasindan. Yaktim gemileri bekleyin beni
Ayyy clear blue nereden aldınızbize de at inşallah pozitif görürsün
HahahahA harikasınİnşallah pozitif görürsün canım benim bu gece de dualar, bütün şanslar sana olsun
Aaa benimde 5 gün var bende yarın yapacağım
İnşallah ikimizinde olumlu olur yaaaAlmanyadayim ben canim burda daha rahat bulunuyorcok tesekkurler hepimiz insallahh
Butun guzel enerjiler bu gruba gelsin
Haydi bakalimmm sabahtan olumlu olumsuz yazalim buraya
Pozitif görelimAaa benimde 5 gün var bende yarın yapacağım
Ayy inşallah canımPozitif görelim
Ayy eline sağlık çok güzel olmuş
İsim BAT Test Sonuç Lavinn9 12 Haziran 10 Haziran N nryyy 12 Haziran 10 Haziran akantus 14 Haziran 12 Haziran D Delaljiyan 7 Haziran 5 Haziran @bocek345 8 Haziran 6 Haziran @venusunannesi 10 Haziran 8 Haziran @yesmakarna 9 Haziran 7 Haziran asenamoon 18 Haziran 16 Haziran @bettysbb 5 Haziran 3 Haziran @PembePaltolu 12 Haziran 10 Haziran
@aydk 14 Haziran 12 Haziran @frdszr 10 Haziran 8 Haziran @tugceZMR 3 Haziran 1 Haziran @mubbtela 10 Haziran 8 Haziran Bahar7777 16 Haziran 16 Haziran @Dua ile ...???... ...???... @VivaLaJuicy 16 Haziran 14 Haziran ElizabethBennettt 8 Haziran 3 Haziran @Lavantaakokusu 10 Haziran 8 Haziran @pluviophilep7 10 Haziran 8 Haziran
@simge43 13 Haziran 11 Haziran @Mrs Dalloway 7 Haziran 5 Haziran @Biranneadayi2024 8 Haziran 6 Haziran @targof 5 Haziran 3 Haziran @tombaa 11 Haziran 9 Haziran @soguknevalee 12 Haziran 10 Haziran @etf 11 Haziran 9 Haziran @Lara4110 12 Haziran 10 Haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?