benim de hiç belirti yok daha 11 gün var adeteBenim de belirtiler yok oluyor hepsi birden, bende umutsuz vakayım bu ay
9 uğurlu rakamım 9 haziran test yapcambenim de hiç belirti yok daha 11 gün var adete
Bende bugün aşırı iştahsızlık var akşam yemek yiyemedim midem de bulandı . Ya adet olacağım ondan ki bence adet öncesi tatlı falan çok ister canım emin olamadım . Bakalım bekleyip göreceğim yarın 5 gün kalıyor aslında test yapsam mi diye düşünüyorum9 uğurlu rakamım 9 haziran test yapcam
5 gün kala çok silik bir çizgi çıkabilir benceBende bugün aşırı iştahsızlık var akşam yemek yiyemedim midem de bulandı . Ya adet olacağım ondan ki bence adet öncesi tatlı falan çok ister canım emin olamadım . Bakalım bekleyip göreceğim yarın 5 gün kalıyor aslında test yapsam mi diye düşünüyorum
İnşallah pozitif olur9 uğurlu rakamım 9 haziran test yapcam
O çizgiyi bulacağım derken kör olurum ben5 gün kala çok silik bir çizgi çıkabilir bence
Aşkolsun buraya at beraber buluruzO çizgiyi bulacağım derken kör olurum ben
Hamile olacağına dair umutlarım var hemen bir test patlatSağ olun iyiki varsınız
ah inşallah canımHamile olacağına dair umutlarım var hemen bir test patlat
Yap bize de atah inşallah canımyarın sabah yapacağım test negatif çıkarsa da üzülmeyeceğim. Sabırla bekliyoruz inşallah hepimiz hamileyizdirrrrr
Nasıl gelecek ayın 10u yaAyy test yorumlamaya bayılırım. Bütün gün test postlarına bakıyorum. Bizim kızlar hadi göreyim sizi
Hadi atBen bu ay başladım ovulasyon testine ama çok anlayamadım fotoğrafını atsam bakar mısınız acaba
Ben dün pik oldu sanmışım ama bugün yaptım kopkoyu çıktı ovülasyon. Dünden de koyu yani silikleşmeye başladığı zaman çatlamış oluyor dimi yanlış bilmiyorum ilk defa deniyorum da bu şekildeBir kaç gün sonra tekrar et canım , geç döllenme ihtimali var mı
Benim de geçen ay gecikti kaç test yaptım hatırlamıyorum kız bir de pahalı testlerrrrNasıl gelecek ayın 10u yayine iyi duruyorum ayda 15 test yapıyordum
İnternetten söylüyorum artık eczaneye gitmeye çekiniyorum evim hastanenin önü canım sıkıldıkça test alıyordum yaBenim de geçen ay gecikti kaç test yaptım hatırlamıyorum kız bir de pahalı testlerrrrbattık vallahi ama feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?