şimdi şimdi şimdiiiDayanamayıp bu aksam yapsam mıı
Yap gitsinDayanamayıp bu aksam yapsam mıı
Bizim zamanimiz da gelsin yaaa valla 10 gün önceden test yapasim geldişimdi şimdi şimdiii
Ben dün yaptım negatifBizim zamanimiz da gelsin yaaa valla 10 gün önceden test yapasim geldi
Aynıyız ya yapasım geldi resmenBizim zamanimiz da gelsin yaaa valla 10 gün önceden test yapasim geldi
Kalkarız canımBen test yapacağım günler uyuyamıyorum sabah erkenden uyanırım hep sizde erken kalkın haaa
Ay ben 8 de ayaktayımKalkarız canımhayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah sende
Bir hafta bekliycemAynıyız ya yapasım geldi resmen
Yani ben de bir şeyler var diycem ama bugün 5 gün oldu daha ya çok erken bir seyelr bissetmek için sankiyapay zeka bana 5-6 kan
9-11 de evde test diyor nasıl sabredicem yaa kalcamin yani agriyor
Evde test yapmadan kan vermeye gitmeyin benceyapay zeka bana 5-6 kan
9-11 de evde test diyor nasıl sabredicem yaa kalcamin yani agriyor
Benim bir şeyler yedikten sonra midem bulanıyor kızlar bugün net anladım uzanmak istiyorumYani ben de bir şeyler var diycem ama bugün 5 gün oldu daha ya çok erken bir seyelr bissetmek için sanki
Çünkü sen bir hamissin tatlımBenim bir şeyler yedikten sonra midem bulanıyor kızlar bugün net anladım uzanmak istiyorum
yok canım öyle yapmam silikde çıksa öyle kan vermeye giderimEvde test yapmadan kan vermeye gitmeyin bence
canım ya kan versen sen de rahatlasan bizde rahatlasak super olurBenim bir şeyler yedikten sonra midem bulanıyor kızlar bugün net anladım uzanmak istiyorum
Hadi hayırlısıyla olsun inşallah canımyok canım öyle yapmam silikde çıksa öyle kan vermeye giderim
Yarın vereceğim canım sabahcanım ya kan versen sen de rahatlasan bizde rahatlasak super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?