Çok amin1 gün var aramızdainşallah o tabloda pozitif güncellemeler yapalım yaa çok istiyorum hem kendim için hem de dileyen herkes için
AminnnnÇok amin
Bende 29nda yumurtlama gördüm 12 Haziran diye tahmin ediyorumAminnnnbelki yazmışsınızdır ama görmedim sizin adetiniz ne zaman? Test vs yapacak mısınız
Amiiiin1 gün var aramızdainşallah o tabloda pozitif güncellemeler yapalım yaa çok istiyorum hem kendim için hem de dileyen herkes için
Aaa nolur nolmaz bugünü de değerlendirin bence belki 2.defa yumurtluyorsunuzdur belli mi olur…Bende 29nda yumurtlama gördüm 12 Haziran diye tahmin ediyorumama ovilasyon bugün tekrar pik verdi ya yanlış gösterdi ya da tekrar yumurtlama var anlamdım. 10 Haziran gibi testlere başlarım sanırım
Belki döllenme olmuşturBende 29nda yumurtlama gördüm 12 Haziran diye tahmin ediyorumama ovilasyon bugün tekrar pik verdi ya yanlış gösterdi ya da tekrar yumurtlama var anlamdım. 10 Haziran gibi testlere başlarım sanırım
Bakalım hala göğüslerim ağrıyor yapay zeka yarın yap dedi testi belki cıksr diyeEvet korunmasiz iliskerde adet belirtileri de degisiyor gercekten cok can sıkıcı :)
İnşallah bayrama mujdelerle gireriz
Ah keşke keşke ama sanmam bu kadar erken testlerde çıkacağınıBelki döllenme olmuştur
Ben artık değerlendirme işlerini bitirdim ya 10-11 güne adet olmam lazımAh keşke keşke ama sanmam bu kadar erken testlerde çıkacağınıeşim nöbetçi artık yarın gelince değerlendiririm yinede
Bat ne zamanBakalım hala göğüslerim ağrıyor yapay zeka yarın yap dedi testi belki cıksr diye
Aslında benimde öyleydi ama bugün böyle pik görünce şüpheye düştüm kaçırmayım yinede. Umarım güzel haberler alırız ama hiç umudum yok nedense şuanBen artık değerlendirme işlerini bitirdim ya 10-11 güne adet olmam lazım
Benim de ama yine de böyle şeyler söylemek istemiyorumAslında benimde öyleydi ama bugün böyle pik görünce şüpheye düştüm kaçırmayım yinede. Umarım güzel haberler alırız ama hiç umudum yok nedense şuan
Benim kararlılık seviyemKızlar ben takmayacağım kafama dedim ama gidip gelip teste bakıyorum yanlış gördüm herhalde diyeiki güne kafayı yemem inşallah
Kızlar ben takmayacağım kafama dedim ama gidip gelip teste bakıyorum yanlış gördüm herhalde diyeiki güne kafayı yemem inşallah
Ayyy sonuç hemen çıksın bize de söyleeeBen de kan vermeye gidiyorum umarim hemen cikar 2 gun falan demezler
Bence de iyi fikir bir tane testim var evde yarın yapayımBenim kararlılık seviyemkız var ben gördüm sabah ilk idrarla bir daha yap eğer daha belirgin çıkarsa kan ver bence iyi fikir
Yükleyince kalite düşmezse durdukça böyle olduDurdukca belirginlesti mi seninki?
Hadi inşallah canımBen de kan vermeye gidiyorum umarim hemen cikar 2 gun falan demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?