BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Aminnnn belki yazmışsınızdır ama görmedim sizin adetiniz ne zaman? Test vs yapacak mısınız
Bende 29nda yumurtlama gördüm 12 Haziran diye tahmin ediyorum ama ovilasyon bugün tekrar pik verdi ya yanlış gösterdi ya da tekrar yumurtlama var anlamdım. 10 Haziran gibi testlere başlarım sanırım

Bende 29nda yumurtlama gördüm 12 Haziran diye tahmin ediyorum ama ovilasyon bugün tekrar pik verdi ya yanlış gösterdi ya da tekrar yumurtlama var anlamdım. 10 Haziran gibi testlere başlarım sanırım
Aaa nolur nolmaz bugünü de değerlendirin bence belki 2.defa yumurtluyorsunuzdur belli mi olur…

Belki döllenme olmuştur

Ah keşke keşke ama sanmam bu kadar erken testlerde çıkacağını eşim nöbetçi artık yarın gelince değerlendiririm yinede
Ben artık değerlendirme işlerini bitirdim ya 10-11 güne adet olmam lazım

Ben artık değerlendirme işlerini bitirdim ya 10-11 güne adet olmam lazım
Aslında benimde öyleydi ama bugün böyle pik görünce şüpheye düştüm kaçırmayım yinede. Umarım güzel haberler alırız ama hiç umudum yok nedense şuan

Aslında benimde öyleydi ama bugün böyle pik görünce şüpheye düştüm kaçırmayım yinede. Umarım güzel haberler alırız ama hiç umudum yok nedense şuan
Benim de ama yine de böyle şeyler söylemek istemiyorum adeti görene kadrrra umut var

Kızlar ben takmayacağım kafama dedim ama gidip gelip teste bakıyorum yanlış gördüm herhalde diye iki güne kafayı yemem inşallah

Kızlar ben takmayacağım kafama dedim ama gidip gelip teste bakıyorum yanlış gördüm herhalde diye iki güne kafayı yemem inşallah
Benim kararlılık seviyem kız var ben gördüm sabah ilk idrarla bir daha yap eğer daha belirgin çıkarsa kan ver bence iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…