Hadi hayırlısıYarın vereceğim canım sabahhemen yazarım buraya zaten
Valla işteyim 5 bucuktan sonra eve gidicem anca o zamanşimdi şimdi şimdiii
Belki onlar da çok silik olunca dikkat etmemiştir senin testte görünüyor çünküDoktora gittim kizlar kan testi yapmadilar. Burasi almanya tahmin etmistim hemen yapmayacakalrini. İdrar verdim test yaptilar negatif dedilerhicbisey anlamadim benim yaptigimda baya silik cizgi vardi ve ilk idrardi. Ben yarin sabah tekrar ilk idrarla ayni testten yapacagim
Bende de olmuştu o canımHadi hayırlısıbenim sol kasigim batıyor ya
Aaa , onlara göre koyu kırmızı çizgi geçerlidir sanırım canım bence evde 2 günde bir yapmaya devam et o şekilde gidersin ben gebelik olduğuna inanıyorumDoktora gittim kizlar kan testi yapmadilar. Burasi almanya tahmin etmistim hemen yapmayacakalrini. İdrar verdim test yaptilar negatif dedilerhicbisey anlamadim benim yaptigimda baya silik cizgi vardi ve ilk idrardi. Ben yarin sabah tekrar ilk idrarla ayni testten yapacagim
Sen diğer testi yaptın mıAaa , onlara göre koyu kırmızı çizgi geçerlidir sanırım canım bence evde 2 günde bir yapmaya devam et o şekilde gidersin ben gebelik olduğuna inanıyorum
Yok canım sabah yaparım onuda dedim başka testim yok elimde yarın sabah 4 gün kalmış olacakSen diğer testi yaptın mı
Bence de ilk idrarla yeniden yap ben daha koyu çıkacağına inanıyorumYok canım sabah yaparım onuda dedim başka testim yok elimde yarın sabah 4 gün kalmış olacak
Evet canım nasip olursa yarın öyle yapacağımBence de ilk idrarla yeniden yap ben daha koyu çıkacağına inanıyorumsonra da kan vermeye
Hadi bakalım çok aminnEvet canım nasip olursa yarın öyle yapacağımsize mutlaka haber veririm
Almanya da sıkıntı ya daha önceden de birileri yazmıştı buradan kan vermek ultrason felan oyle hemen yapmıyorlarmış orada biraz daha zor hastahane işleri galibaDoktora gittim kizlar kan testi yapmadilar. Burasi almanya tahmin etmistim hemen yapmayacakalrini. İdrar verdim test yaptilar negatif dedilerhicbisey anlamadim benim yaptigimda baya silik cizgi vardi ve ilk idrardi. Ben yarin sabah tekrar ilk idrarla ayni testten yapacagim
sabırsızlıkla bekliyorumYarın vereceğim canım sabahhemen yazarım buraya zaten
İnşallah gerçekten vardırsabırsızlıkla bekliyorum
inşallah canım önce olmayanlara sonrada 2.yi düşünenlere ben 2. düşünüyorum ve eşim istemiyor yine de böyle dua ediyorumİnşallah gerçekten vardır
Bat 8 haziran ya bence erken yapacaksan sabah yap ilk idrarla :)Dayanamayıp bu aksam yapsam mıı
Benimde ikinci , duan çok güzelmiş bende edeceğiminşallah canım önce olmayanlara sonrada 2.yi düşünenlere ben 2. düşünüyorum ve eşim istemiyor yine de böyle dua ediyorum
Dayanmayıp yapabilieim bu aksam hahahBat 8 haziran ya bence erken yapacaksan sabah yap ilk idrarla :)
Aynı gün yapalımBir hafta bekliycemsonra yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?