- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
Yükleyince kalite düşmezse durdukça böyle oldu
E görünüyor bariz çizgiYükleyince kalite düşmezse durdukça böyle oldu
2 gün beklemeyeyim o zaman ben yaBen goruyor gibiyim yaaa kalite de dusuyor biliyorum sen daha net gorebiliyosundur sabah tekrar yap sonra kan vermeyeee
Ayyy banada öyle geliyorE görünüyor bariz çizgi
Sen sabah yap sonra da kan verAyyy banada öyle geliyor
8 haziranBat ne zaman
kan ver kafan rahatlasın canimKızlar ben takmayacağım kafama dedim ama gidip gelip teste bakıyorum yanlış gördüm herhalde diyeiki güne kafayı yemem inşallah
5 gün kalmış oluyor evet çıkma ihtimalı var8 haziran
Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de yanlış yönlendirmek istememKızlar yumurtlamadan sonra ilişkiye devam ediyor musunuz? benim 25'i yumurtlamaydı acaba tam yerleşme zamanları mı diye ilişkiden korkuyorum ama bilemedim. Sizce zararı olur mu?
İnşallah boş yere umutlanmıyorumdur AllahımSen sabah yap sonra da kan verben olsam ben de bekleyemem
Ağzından bal damlıyor vallaKızlar hemen yazın sonucu içimiz umut dolsun ikinizde pozitif bencebelirtileriniz var mıydı
Ben test yapacağım günler uyuyamıyorum sabah erkenden uyanırım hep sizde erken kalkın haaaAğzından bal damlıyor vallabelirtim yumurtlamadan bir hafta sonra kasık batması ve akıntı vardı sonra 2-3 gün sürdü kesildi. Dünde midem çok kötüydü . Çok belirgin devam eden bir belirtim yoktu valla canım
Ayın 1 inde yaptım cıkmadı ya5 gün kalmış oluyor evet çıkma ihtimalı varinşallah pozitifi görürsünüz
Amiiinİnşallah boş yere umutlanmıyorumdur Allahımsabah yapacağım
Yaparsan bize de haber et :)Bakalım hala göğüslerim ağrıyor yapay zeka yarın yap dedi testi belki cıksr diye
Dayanamayıp bu aksam yapsam mııYaparsan bize de haber et :)
Ben 4 Haziran'da yapicam planım 4-6-8 haziranda yapmak erken regli olmazsam tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?