Bende yerleşme olmadı tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması tarifini uyuyor zamanlaması rengi falanKızlarr annem halıları yıkar mısın dedi kardeşimle halı yıkadın bitti sonra lavaboda bi fark ettimmki pembe pembe akıntım var uçuk pembe böyle bi anda oldu hiç belirtim yoktu karnım ağrımıyrodu reglime 7 gün var
Çok şükür hormonlarımda bozukluk çok yok sadece tiroid ler biraz yavaş çalışıyormuş o da ilaç kullanacak kadar değilmiş bide amh düşük işte ne zaman olursa artıkKilo hormonal dengeyi bozuyor diye biliyorum ben ama kilolu olup hamile kalan bir sürü insan var Rabbimm ol dedikten sonra her türlü olur canım
Kolaylıkla olur inşallah mutlaka bir vakti vardırÇok şükür hormonlarımda bozukluk çok yok sadece tiroid ler biraz yavaş çalışıyormuş o da ilaç kullanacak kadar değilmiş bide amh düşük işte ne zaman olursa artık
ben dayanamam hayatta ve 2. testi de yapardım sonra hemen kanKesinlikle çok doğru ben bugün test yaptım . Baya silik çıktı içimde bir şüphe olduğu için huzursuzumyapmadan önce kafam rahattı ..
Ahahaha biraz sabırlı davranayım dedim canımben dayanamam hayatta ve 2. testi de yapardım sonra hemen kanbeklenemezdi. galiba
ayyy heyecanlandım ne zaman test yapacaksinizKızlarr annem halıları yıkar mısın dedi kardeşimle halı yıkadın bitti sonra lavaboda bi fark ettimmki pembe pembe akıntım var uçuk pembe böyle bi anda oldu hiç belirtim yoktu karnım ağrımıyrodu reglime 7 gün var
canım yaaaAhahaha biraz sabırlı davranayım dedim canımama gidip gidip teste bakıyorum inanamıyorum yarın netleşir artık
Bilmşyorum ki yerleşmeolsa kaç günde çıkar eşim de yok burda hastaneye gidemem köydeyim sadece elimde 2 test var bayram günğ gelcek eşim anca o zaman doktora giderşm.. yarın testi yapsam çıkar mı 9-10 bat günümayyy heyecanlandım ne zaman test yapacaksiniz
Yerleşme yeni olduysa testte çıkmaz canım. Tavsiyem gününü bekle öncesinde yapılan testler yanıltıcı olabiliyorBilmşyorum ki yerleşmeolsa kaç günde çıkar eşim de yok burda hastaneye gidemem köydeyim sadece elimde 2 test var bayram günğ gelcek eşim anca o zaman doktora giderşm.. yarın testi yapsam çıkar mı 9-10 bat günüm
Ahahaha biraz sabırlı davranayım dedim canımama gidip gidip teste bakıyorum inanamıyorum yarın netleşir artık
Tamamdır ya ama yarın değil 4-5 belki yaparımYerleşme yeni olduysa testte çıkmaz canım. Tavsiyem gününü bekle öncesinde yapılan testler yanıltıcı olabiliyor
Var ya mutlaka var. Hayırlı olsun canımBenim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleketsende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz
Bebiş bağırıyor ben buradayım diyeeeBenim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleketsende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz
Canım sen ovulasyon testi kullandın mı çatlama zamanını biliyor musun ?Benim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleketsende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz
Ayyy baya belli yaBenim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleketsende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?