BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlarr annem halıları yıkar mısın dedi kardeşimle halı yıkadın bitti sonra lavaboda bi fark ettimmki pembe pembe akıntım var uçuk pembe böyle bi anda oldu hiç belirtim yoktu karnım ağrımıyrodu reglime 7 gün var

Bende yerleşme olmadı tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması tarifini uyuyor zamanlaması rengi falan

Bir de halı yıkadım yaa yoktur olmamıştır diye bu ay pek verimli geçmedi sadcee ovülasyon gününü değerlendirbildik annem ameliyar oldu onun yanındaydım olmadığını düşündüğüm için halı yıladım şimdi bi şüphelendimm yaaa chatgpt ye sordum dedi impilantasyoj olabilir zamanı uyuyo

Kilo hormonal dengeyi bozuyor diye biliyorum ben ama kilolu olup hamile kalan bir sürü insan var Rabbimm ol dedikten sonra her türlü olur canım
Çok şükür hormonlarımda bozukluk çok yok sadece tiroid ler biraz yavaş çalışıyormuş o da ilaç kullanacak kadar değilmiş bide amh düşük işte ne zaman olursa artık

ayyy heyecanlandım ne zaman test yapacaksiniz

ayyy heyecanlandım ne zaman test yapacaksiniz
Bilmşyorum ki yerleşmeolsa kaç günde çıkar eşim de yok burda hastaneye gidemem köydeyim sadece elimde 2 test var bayram günğ gelcek eşim anca o zaman doktora giderşm.. yarın testi yapsam çıkar mı 9-10 bat günüm

Yerleşme yeni olduysa testte çıkmaz canım. Tavsiyem gününü bekle öncesinde yapılan testler yanıltıcı olabiliyor

Ahahaha biraz sabırlı davranayım dedim canım ama gidip gidip teste bakıyorum inanamıyorum yarın netleşir artık

Benim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleket sende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz

Eklentiler

• IMG_6175.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 39
Benim testin son hali su ve bu teste ragmen negatif dedi postaladi beni kan almadi ya ne bicim memleket sende de var gorursun sabah testleri tekrar ediyoruz hemen buraya atiyoruzz
Bebiş bağırıyor ben buradayım diyeee bende gittim baktım teste baya çizgi duruyor orada şuan yarım sabah testi yapıp kan vereceğim

Canım sen ovulasyon testi kullandın mı çatlama zamanını biliyor musun ?

artımed testle şimdi yaptım 1 dk içinde çıktı kızlar yalanci pozitif değildir dimi

Eklentiler

• 20250602_203000.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…