Aşkım seni hiç üzmek istemem ama nolur bu markayla test yapmaEki Görüntüle 3600284 artımed testle şimdi yaptım 1 dk içinde çıktı kızlar yalanci pozitif değildir dimi
bunu almış eşim 3-4 tane bizim burada hep bu varAşkım seni hiç üzmek istemem ama nolur bu markayla test yapma
Evet bir çizgi var inşallah gebesindir ama artımedde aynı böyle iki tane yaptığım test pozitifti ama gebe değildimkızlar yorumlarınızı bekliyorum heyecandan elim ayağım titriyor kalbim yerinden çıkacak gibi
inşallah gerçektirEvet bir çizgi var inşallah gebesindir ama artımedde aynı böyle iki tane yaptığım test pozitifti ama gebe değildim
Kan ver bence baya belli çünkü inşallah vardır yainşallah gerçektir
evet canım bakim eşim hiç istemiyordu nasıl olucak bakicam kan işinde haber vericemKan ver bence baya belli çünkü inşallah vardır ya
Canım sen ovulasyon testi kullandın mı çatlama zamanını biliyor musun ?
Kız sende hamişsin. Daha çok hamiş çıkacak bu gruptan. Uğurlu geldi demekki. Hayırlı olsun kuzum
evet canım bakim eşim hiç istemiyordu nasıl olucak bakicam kan işinde haber vericem
6 gün varne kadar var ki gunune
6 gün varne kadar var ki gunune
10 dk bekledim cıkmadı10 dakika bekledin mi çok yeniyse hemen çıkmaz
6 gün var
10 dk bekledim cıkmadı
Valla çok belli bende gördüm ama bence başka marka testle de tekrar edin yarınEki Görüntüle 3600284 artımed testle şimdi yaptım 1 dk içinde çıktı kızlar yalanci pozitif değildir dimi
Artimed genelde yalancı pozitif çıkarıyor ama belli olmaz belki de doğrudur bir kaç kez tekrarlamakta fayda var diye düşünüyorumkızlar yorumlarınızı bekliyorum heyecandan elim ayağım titriyor kalbim yerinden çıkacak gibi
İnşallahKız sende hamişsin. Daha çok hamiş çıkacak bu gruptan. Uğurlu geldi demekki. Hayırlı olsun kuzum
Baya belli çizgi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?