Bence 6 gün çok erken bi tarih canım adet gününüzü bekleyin bende sizin gibi hep acele ettim ama hep sonuç hüsran oldu. İki gebelik geçirdim ikisini de 4 gün gecikme olmasına rağmen silik çizgiyle öğrendim. Yani adet öncesi gebelik olsa bile çıkmayabiliyor. Ya da diyelim erken yapıp pozitif gördünüz eğer gebelik kimyasalsa adetle atılıyor o pozitifin üstüne regl olup daha çok üzülebilirsiniz yani erken test yapmak psikolojik olarak hep yıkıcı malesef. Buradaki bütün arkadaşlarıma tavsiyem bence testleri erken yapmayın bende öyle yapıcam.6 gün öncesinde çizgt çizgi cıkan varmı
Evet meraktan yaptım sürekli o kadar da ağrım var ki yani . Bekleyeyim en iyisiBence 6 gün çok erken bi tarih canım adet gününüzü bekleyin bende sizin gibi hep acele ettim ama hep sonuç hüsran oldu. İki gebelik geçirdim ikisini de 4 gün gecikme olmasına rağmen silik çizgiyle öğrendim. Yani adet öncesi gebelik olsa bile çıkmayabiliyor. Ya da diyelim erken yapıp pozitif gördünüz eğer gebelik kimyasalsa adetle atılıyor o pozitifin üstüne regl olup daha çok üzülebilirsiniz yani erken test yapmak psikolojik olarak hep yıkıcı malesef. Buradaki bütün arkadaşlarıma tavsiyem bence testleri erken yapmayın bende öyle yapıcam.
Bence değerlendirinKızlar benim ovülasyon durumum bu sanırım yumurtam çatlamış. Bugünü de değerlendirmem gerekir mi acaba
verdim çıkınca sonuç yazicamKan ver bence baya belli çünkü inşallah vardır ya
inşallah canimKız sende hamişsin. Daha çok hamiş çıkacak bu gruptan. Uğurlu geldi demekki. Hayırlı olsun kuzum
verdim kani sonucu çıkınca yazicam 1.5saar sonraYa hemen ciktiysa kan verin artimed bazen yalanci pozitif cikariyor ama her zaman olacak diye bisey yokk kan verin emin olun
Evet çatlamış bugün, bugünü de değerlendirin. Sonrası artık hayırlısı diyeceğizKızlar benim ovülasyon durumum bu sanırım yumurtam çatlamış. Bugünü de değerlendirmem gerekir mi acaba
Acile mi gittin maşallah çok hızlısınverdim çıkınca sonuç yazicam
Eşimi ikna etmek biraz zor oluyor işte 3 gün üstüsteEvet çatlamış bugün, bugünü de değerlendirin. Sonrası artık hayırlısı diyeceğiz
29 yumurtlama olmuşsa sizin bat 12 hazirandır.Kızlar slm bat 14-15 Haziran. Çatlama 29 Mayıs olup belirti yaşayan var mı ?
Bir de bu kasik batması dediğiniz durumun sıklığı ne kadar gün boyu mu yoksa birkaç saatte bir saniyelik batmalar seklinde mi?
İnşallah vardır ☺verdim kani sonucu çıkınca yazicam 1.5saar sonra
İnşAllah vardırverdim kani sonucu çıkınca yazicam 1.5saar sonra
nasıl ağrıların var?Evet meraktan yaptım sürekli o kadar da ağrım var ki yani . Bekleyeyim en iyisi
yumurtlama gununden eminsen uzerine 14 gun ekle bat tarihi odur. Cunku uzun adet doneminde yumurtlama gunu gecikir adet yumurtlamaya göre uzar. Her zaman yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur, mesela ben 39 gunde bir adet olurum adetin 25ci gunu yumurtlama gunum olur 14 gun sonrasi adet. 28 gunde bir afet goren kadinlar adetin 14cu gunu yumurtlar (+14 gun) 28ci gun adet olurlar.Düzensiz olduğu için uzuyor malesef
Bu gun pik olmuşBenim de böyle ovulasyon ama son iki çizgi kopkoyu değil 31 mayısı degerlendirdik sadece, bide ben akinti takibi de yapiyorum oyle akintim yok ne yapmalıyım Bat 12 haziran SAT 23 mayıs
Benim önceki gebeliğimde 4 gün kala negatifti idrar testi. Gecikmeden bir hafta sonra kan verdim 800 küsür geldi beta.6 gün öncesinde çizgt çizgi cıkan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?