BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

6 gün öncesinde çizgt çizgi cıkan varmı
Bence 6 gün çok erken bi tarih canım adet gününüzü bekleyin bende sizin gibi hep acele ettim ama hep sonuç hüsran oldu. İki gebelik geçirdim ikisini de 4 gün gecikme olmasına rağmen silik çizgiyle öğrendim. Yani adet öncesi gebelik olsa bile çıkmayabiliyor. Ya da diyelim erken yapıp pozitif gördünüz eğer gebelik kimyasalsa adetle atılıyor o pozitifin üstüne regl olup daha çok üzülebilirsiniz yani erken test yapmak psikolojik olarak hep yıkıcı malesef. Buradaki bütün arkadaşlarıma tavsiyem bence testleri erken yapmayın bende öyle yapıcam.

Evet meraktan yaptım sürekli o kadar da ağrım var ki yani . Bekleyeyim en iyisi

Kızlar benim ovülasyon durumum bu sanırım yumurtam çatlamış. Bugünü de değerlendirmem gerekir mi acaba

Eklentiler

• 17488909784271395691176164151176.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 42
Benim sağ taraftan böğür kemiyim belimin sağ tarafında popo ile belin birleştiyi yerin kemiyi zonkluyor sizde oldumu böylee

Benim de böyle ovulasyon ama son iki çizgi kopkoyu değil 31 mayısı degerlendirdik sadece, bide ben akinti takibi de yapiyorum oyle akintim yok ne yapmalıyım Bat 12 haziran SAT 23 mayıs

Eklentiler

• IMG_0793.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 30
Düzensiz olduğu için uzuyor malesef
yumurtlama gununden eminsen uzerine 14 gun ekle bat tarihi odur. Cunku uzun adet doneminde yumurtlama gunu gecikir adet yumurtlamaya göre uzar. Her zaman yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur, mesela ben 39 gunde bir adet olurum adetin 25ci gunu yumurtlama gunum olur 14 gun sonrasi adet. 28 gunde bir afet goren kadinlar adetin 14cu gunu yumurtlar (+14 gun) 28ci gun adet olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…