ozele gittim 1.2 sonucAcile mi gittin maşallah çok hızlısın
1.2 çıktı sonucverdim çıkınca sonuç yazicam
evet canım özele gittim 1.2 ciktiAcile mi gittin maşallah çok hızlısın
Bekle 1.2 artabilir de düşebilir de benim daha önce 1.2 çıkmış sonra düşmüştü..1.2 çıktı sonuc
1.2 çıktı sonucİnşallah vardır ☺
1.2 ciktiİnşAllah vardır
Adet tarihiniz geçince tekrar verin1.2 cikti
bakalim beklicemBekle 1.2 artabilir de düşebilir de benim daha önce 1.2 çıkmış sonra düşmüştü..
1.2 cikti
Kızlar iyi akşamlar benim bat 10 haziran 3 gündür göğüslerimde hassasiyet var elim değince falan acıyor bu regl belirtisi olabilir çok takılmadım ama bugün kalçadan diz kapağına doğru sanki bıcak saplanıyor gibi ağrım oluyor ara ara sizce bu belirti olabilir mi?
Kızlar bende 29 Mayısta yumurtlama gördüm. Bugün inanılmaz akıntı ve baş ağrısı var çok da halsiz hissediyorum kendimi ama akıntı acaba mı dedirtti belki dedim nedense umudum yok ama kendimde belirti aramaya başladım29 da pik görüp bu günlerde böyle belirti vs olan var mı? Tabi illa gebelik diyemem ama sadece merak işte
Testi atsana bakalımHemen kan verip sonucu ogrenebilmek de buyuk nimet emin olun. Meraktan catliyorum ben burdabi de dayanamadim bi test daha yaptim sabahki gibi cikmadi bence negatif… belki ilk idrarla olmadigi icindir sabahi bekleyip bi daha yapicam
Testi atsana bakalım
Canım ilk idrar olmadığı için olabilir , sabah mutlaka test yapın hanımlar D DelaljiyanHic gozukmez burda bence cok belli belirsiz gordum ben ama sabahki daha belirleyici olacak benim icin
Hayırlısı olsun adet günü ya da gecikme ile yeniden test ver balımbakalim beklicem
evet öyle hakkımızda hayırlısı canimHemen kan verip sonucu ogrenebilmek de buyuk nimet emin olun. Meraktan catliyorum ben burdabi de dayanamadim bi test daha yaptim sabahki gibi cikmadi bence negatif… belki ilk idrarla olmadigi icindir sabahi bekleyip bi daha yapicam
inşallah artık öyle yapicam biraz canım sıkıldı belki regli tarihine kadar girmem dahaHayırlısı olsun adet günü ya da gecikme ile yeniden test ver balıminşallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?