- 25 Ekim 2024
- 145
- 43
- 13
25-25 Mayıs yumurtlama.Yumurtlaması 26-27 Mayıs olanlar ses edin bakalım ne durumdasınız?
Merhaba aynı zamanda pik görmüşüz ve sanki gögüs ucu rengi biraz daha koyulaşmış gibi geldi, belim ağrıyor eğilip kalkarken sanki kasığımda Bi şeyler batıyor yanıyor gibi hissiyatım var ama kendimi kandırıyorum diye çokta şeyyedemedim ne durumdasınız Bat ne zaman benim 7sinde gözüküyor heyecanla beklemekteyim ama bi yandan da kendi kendime mi uyduruyorum diye korkuyorum tabiBenimde 8i ayniyiz :) yumurtlamayi ne zaman gordun. Benn 24 mayis pik, 25 mayis catlama gordum
Kasimlarimda hafif doluluk hissi var ama belim cok agriyo gogsum ara ara sancilaniyo ama cok degil.
Sadece gogus ucumda kahverengilik gordum bu ay farkli olarak tam uc kisminda ikisindede var
Benimde 7 haziran hafif Bi şekilde var akıntım başka belirtiniz var mıBat 7 Haziran Kızlar, beyaz akıntı var ara ara ama bir anda yoğun şekilde önceden de oluyor muydu hatırlayamıyorum. Sizde var mı böyle bir şeyler? Regl öncesi akıntısı mı acaba?
Bilemiyorum ki canım. Bende de iki gün önce süt beyazı krem gibi akıntı idi. Bugün yine yumurtlama dönemindeki gibi hafif uzayan akıntıya dönüşmeye başladı sadece kırık beyaz renginde şeffaf değil.Bat 7 Haziran Kızlar, beyaz akıntı var ara ara ama bir anda yoğun şekilde önceden de oluyor muydu hatırlayamıyorum. Sizde var mı böyle bir şeyler? Regl öncesi akıntısı mı acaba?
Üç dört gün önce kasıklarımda sızlamalar vardı. Ondan birkaç gün önce de hep uyku hali vardı. Onun dışında yok gibiBenimde 7 haziran hafif Bi şekilde var akıntım başka belirtiniz var mı
Yakında öğreneceğiz galiba bunlar belirti mi değil miBilemiyorum ki canım. Bende de iki gün önce süt beyazı krem gibi akıntı idi. Bugün yine yumurtlama dönemindeki gibi hafif uzayan akıntıya dönüşmeye başladı sadece kırık beyaz renginde şeffaf değil.
Onceki hamilelikte yaşımın az olması ve hamilelik belirtileri izlemeden bat gecikince test yapıp öğrendiğim için bilmiyorum belirtiler nasıl olur.
Benimde 7 Haziran hiç akıntı yok valla bendeBat 7 Haziran Kızlar, beyaz akıntı var ara ara ama bir anda yoğun şekilde önceden de oluyor muydu hatırlayamıyorum. Sizde var mı böyle bir şeyler? Regl öncesi akıntısı mı acaba?
Benimde bacaklarım ağırıyor ya dün azdı ama bugün daha da arttı sanki acaba mı diye düşünüyor insan dün kalçadan aşağıya doğru vuruyordu ağrı bugün de kasıklar ve kasıklardan aşağıya doğruYa benim bacaklarım çok ağrıyor nedensiz bi şekilde ama biri değil ikisi2 gündür akıntı ve baş ağrısı vardı onlarda şuan geçti romatizmali gibi ağrım var bakıyorum yağmur da yok sende var mı peki
Senin bat ne zamandı canım benim 10 haziran ama 9uda olabilir çünkü yumurtlama takvimden 1 gün önce olduBen kendimi tutamayıp 8nde yapmaya başlayacağım gibielimde üç tane laboquick var gerçi bende geçen ay kuruma çıkardı ama olsun onla devam ederim sonra eczaneden alırım görene kadar
Evet maalesef kesin hamilelik belirtisi yok. Keşke içimizi göre bilseydikÜç dört gün önce kasıklarımda sızlamalar vardı. Ondan birkaç gün önce de hep uyku hali vardı. Onun dışında yok gibi
Yakında öğreneceğiz galiba bunlar belirti mi değil mi
Benim normalde regliden önce olurdu zaten o yüzden hiç belirtiye yormuyorum ayhh zaten kafa hemen belirtiye gidiyor her sey deBenimde 7 Haziran hiç akıntı yok valla bende
Valla ben yemeklerden sonra mide bulantısı yaşıyorum bu psikoloji nasıl bir şey ya negatif gördüm belki geçer dedim ama hala var gerçekten çok yoruldumBenim normalde regliden önce olurdu zaten o yüzden hiç belirtiye yormuyorum ayhh zaten kafa hemen belirtiye gidiyor her sey de
Bat 11-12 Haziran civarı hadi bakalımMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelim mi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşAllah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda buluşalım
Daha var canım Bi gelsin 7 haziran her sey cıkacak ortayaValla ben yemeklerden sonra mide bulantısı yaşıyorum bu psikoloji nasıl bir şey ya negatif gördüm belki geçer dedim ama hala var gerçekten çok yoruldum
İnositol hangi marka kullanıyorsunuzEvet çok duydum soğan kürünü , bu ay denemedim ama ben de yaptığım kürü çok duydum bir de inositol kullanıyorumİ
Öyle canım gördüm de işte bilmiyorumDaha var canım Bi gelsin 7 haziran her sey cıkacak ortayaama senin testinde görmüştük aslında işte
Akıntıdan kastınız iç çamaşırına gelen hafif sarı renk miBenimde 7 haziran hafif Bi şekilde var akıntım başka belirtiniz var mı
Akıntıdan kastınız iç çamaşırına gelen hafif sarı renk mi
Herkeste farklı sanırım ya bu durum o dediğiniz bende yumurtlama zamanı oluşo sadeceBu akıntı nasıl oluyor sizde ?
Bir tek bende mi iç çamaşırima hiç bir akıntı bulaşmıyor. Sadece affedersiniz tualete gidince peceteyle silince görüyorum hafif şeffaf sümüksü gibi akıntı olduğunu. Çokta deyil az miktarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?