BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Merhaba aynı zamanda pik görmüşüz ve sanki gögüs ucu rengi biraz daha koyulaşmış gibi geldi, belim ağrıyor eğilip kalkarken sanki kasığımda Bi şeyler batıyor yanıyor gibi hissiyatım var ama kendimi kandırıyorum diye çokta şeyyedemedim ne durumdasınız Bat ne zaman benim 7sinde gözüküyor heyecanla beklemekteyim ama bi yandan da kendi kendime mi uyduruyorum diye korkuyorum tabi

Bat 7 Haziran Kızlar, beyaz akıntı var ara ara ama bir anda yoğun şekilde önceden de oluyor muydu hatırlayamıyorum. Sizde var mı böyle bir şeyler? Regl öncesi akıntısı mı acaba?

Bat 7 Haziran Kızlar, beyaz akıntı var ara ara ama bir anda yoğun şekilde önceden de oluyor muydu hatırlayamıyorum. Sizde var mı böyle bir şeyler? Regl öncesi akıntısı mı acaba?
Bilemiyorum ki canım. Bende de iki gün önce süt beyazı krem gibi akıntı idi. Bugün yine yumurtlama dönemindeki gibi hafif uzayan akıntıya dönüşmeye başladı sadece kırık beyaz renginde şeffaf değil.
Onceki hamilelikte yaşımın az olması ve hamilelik belirtileri izlemeden bat gecikince test yapıp öğrendiğim için bilmiyorum belirtiler nasıl olur.

Benimde 7 haziran hafif Bi şekilde var akıntım başka belirtiniz var mı
Üç dört gün önce kasıklarımda sızlamalar vardı. Ondan birkaç gün önce de hep uyku hali vardı. Onun dışında yok gibi

Yakında öğreneceğiz galiba bunlar belirti mi değil mi

Benimde 7 Haziran hiç akıntı yok valla bende

Benimde bacaklarım ağırıyor ya dün azdı ama bugün daha da arttı sanki acaba mı diye düşünüyor insan dün kalçadan aşağıya doğru vuruyordu ağrı bugün de kasıklar ve kasıklardan aşağıya doğru

Ben kendimi tutamayıp 8nde yapmaya başlayacağım gibi elimde üç tane laboquick var gerçi bende geçen ay kuruma çıkardı ama olsun onla devam ederim sonra eczaneden alırım görene kadar
Senin bat ne zamandı canım benim 10 haziran ama 9uda olabilir çünkü yumurtlama takvimden 1 gün önce oldu

Ben sürekli uyuyorum ya gözümü açamıyorum. Akşam da erkenden uyuyorum. Havalardan mıdır acaba izmirde hava çok değişken bi sıcak bi soğuk

Benim normalde regliden önce olurdu zaten o yüzden hiç belirtiye yormuyorum ayhh zaten kafa hemen belirtiye gidiyor her sey de
Valla ben yemeklerden sonra mide bulantısı yaşıyorum bu psikoloji nasıl bir şey ya negatif gördüm belki geçer dedim ama hala var gerçekten çok yoruldum

Bu akıntı nasıl oluyor sizde ?
Bir tek bende mi iç çamaşırima hiç bir akıntı bulaşmıyor. Sadece affedersiniz tualete gidince peceteyle silince görüyorum hafif şeffaf sümüksü gibi akıntı olduğunu. Çokta deyil az miktarda
Akıntıdan kastınız iç çamaşırına gelen hafif sarı renk mi

Herkeste farklı sanırım ya bu durum o dediğiniz bende yumurtlama zamanı oluşo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…