- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
Ahahahaha yaparım kesin ama nedense içimden bir şey yok diye geçiyor şuan
Him benim uc farkli markada silik cikinca heves ettim ama yarin bunla denicektimBenim testimde Predictor early idi canım
İnşallah güzel haberler alalım canımBenim de oyle kendim icin.. hakkimizda hayirlisi her ay yeni dongu bir dahakine olur sonrakina olur gorecegiz bence birbirimizin haberini
İnşallah güzel haberler alalım canımBenim de oyle kendim icin.. hakkimizda hayirlisi her ay yeni dongu bir dahakine olur sonrakina olur gorecegiz bence birbirimizin haberini
Deneyin tabiki belki bana bozupu denk gelmiştirHim benim uc farkli markada silik cikinca heves ettim ama yarin bunla denicektim
Ay inşallah inşallah
Ay şöyle deme yaaaİnşallah güzel haberler alalım canım
Deneyin tabiki belki bana bozupu denk gelmiştir
ben almamıştım eşime gelirken test al demiştim oda almış tabu nerden bilecek bizim buradaki eczanelerde var diye almamıştım bende zekan arada kasigim agriyor üstüne baş ağrısı da başladı geliyor gelmekte olan benim icinCanım bende çok okudum hiç alma bile o testi , bak Predictor aldım ona rağmen kan negatif çıktı
Balım ben dün doktora gittim vajinal muayene etti femara yazdı hcg bakmadı bata 3 gün var. Rahim duvarı 9mm regl gelicek muhtemelen dedi Adet le birlikte ilaca başlayacam
Ek olarak 6 kala bata 3 tane awox yaptım negatifti
Kuzum hayırlısı olsun diyelim. Umarım gelecek ay güzel haberlerle gelirsin. Ben de normalde dayanamayan birisiyim ama bu ay nedense umudum az. Çünkü hiçbir belirtim yok yani. Bakalım birkaç güne test yapacam, varsa çıkar.Elimde olsa direk yaparım ben iyi dayanıyosun valla
Aynen heyecan olsun diye bekleyelim, hem negatif görmekten iyidirBen 6 gün kala öyle kafama esti akşam test yaptım negatiftiŞimdi gecikmeyi bekleyeceğim heyecan olsun diye. Herhangi bir belirti yok gibi şu an ama bakalım.
sag kasigim ağrıyor arada başım da ağrımaya başladı majezik ictim geçsin diye benim regli yolda galibaYumurtlaması 26-27 Mayıs olanlar ses edin bakalım ne durumdasınız?
Hayırlısı olsun canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallahben almamıştım eşime gelirken test al demiştim oda almış tabu nerden bilecek bizim buradaki eczanelerde var diye almamıştım bende zekan arada kasigim agriyor üstüne baş ağrısı da başladı geliyor gelmekte olan benim icin
İnşallah yarın sabah test yapacağım bakalım varsa artık çıkar zatenAy şöyle deme yaaabelki kana karışmadı 4 gün var daha
diğer ay olamaz eşim kendi korunuyor ve 2.yi istemiyorHayırlısı olsun canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah
İnşallahİnşallah yarın sabah test yapacağım bakalım varsa artık çıkar zaten
Kız bu dönemde niye içiyorsun ağrıların için parol iç biliyorum etkisi yok ama döllenme vs olduysa içme bence regl olana kadarsag kasigim ağrıyor arada başım da ağrımaya başladı majezik ictim geçsin diye benim regli yolda galiba
Yaaaa inşallah bu ay olmuştur canım adet olana kadar umut vardiğer ay olamaz eşim kendi korunuyor ve 2.yi istemiyor
bende migren var canım başkası kesmiyor sonra 2-3 gün sürüyor zaten hasta olucam galiba başım agridigina göre bir kaç gi e gelir hep öyle oluyor cunkuKız bu dönemde niye içiyorsun ağrıların için parol iç biliyorum etkisi yok ama döllenme vs olduysa içme bence regl olana kadar
sanmam baş ağrım başladı kesin bir kaç güne regli olurum hep böyle oluyor cunkuYaaaa inşallah bu ay olmuştur canım adet olana kadar umut var
Benim ilk gebeliğimde de baş ağrısı olmuştu regl olcam diyordum ama olmadım. Bence yinede dikkat et derim inşallah hemen geçer ağrın geçmiş olsunsanmam baş ağrım başladı kesin bir kaç güne regli olurum hep böyle oluyor cunku
Sende bat geldiginde denee yine mutlakaİnşallah güzel haberler alalım canım
Deneyin tabiki belki bana bozupu denk gelmiştir
Tamam canım sabah at bakalım bende yarın eczaneden başka test alıp bakacağım net bir çizgi görürsem adet gününü bekler kan veririmSende bat geldiginde denee yine mutlakahaberleselim ben saba yapinca aticam burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?