BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Trendyoldan 5 adet AWOX erken gebelik testi sipariş verip geldimm. Azerbaycanda yaşadığım için 8-10 güne anca gelir. Elimde 2 normal test var 9 hazirandan başlarım yapmaya, eger adetim süpriz yapıp gelmezse tabii

Canım bende çok okudum hiç alma bile o testi , bak Predictor aldım ona rağmen kan negatif çıktı
ben almamıştım eşime gelirken test al demiştim oda almış tabu nerden bilecek bizim buradaki eczanelerde var diye almamıştım bende zekan arada kasigim agriyor üstüne baş ağrısı da başladı geliyor gelmekte olan benim icin

Balım ben dün doktora gittim vajinal muayene etti femara yazdı hcg bakmadı bata 3 gün var. Rahim duvarı 9mm regl gelicek muhtemelen dedi Adet le birlikte ilaca başlayacam

Ek olarak 6 kala bata 3 tane awox yaptım negatifti

Elimde olsa direk yaparım ben iyi dayanıyosun valla
Kuzum hayırlısı olsun diyelim. Umarım gelecek ay güzel haberlerle gelirsin. Ben de normalde dayanamayan birisiyim ama bu ay nedense umudum az. Çünkü hiçbir belirtim yok yani. Bakalım birkaç güne test yapacam, varsa çıkar.

Ben 6 gün kala öyle kafama esti akşam test yaptım negatifti Şimdi gecikmeyi bekleyeceğim heyecan olsun diye. Herhangi bir belirti yok gibi şu an ama bakalım.
Aynen heyecan olsun diye bekleyelim, hem negatif görmekten iyidir 6 gün kala erken zaten çıkmıyor ki maalesef. Yumurtlama tarihi erken olan insanlarda çıkar anca. Az kaldı bekleyelim. Gel sen de bize katıl, perşembe sabahı hep beraber test yapalım, birlikte sevinip birlikte ağlayalım

Hayırlısı olsun canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah

sag kasigim ağrıyor arada başım da ağrımaya başladı majezik ictim geçsin diye benim regli yolda galiba
Kız bu dönemde niye içiyorsun ağrıların için parol iç biliyorum etkisi yok ama döllenme vs olduysa içme bence regl olana kadar

Kız bu dönemde niye içiyorsun ağrıların için parol iç biliyorum etkisi yok ama döllenme vs olduysa içme bence regl olana kadar
bende migren var canım başkası kesmiyor sonra 2-3 gün sürüyor zaten hasta olucam galiba başım agridigina göre bir kaç gi e gelir hep öyle oluyor cunku

sanmam baş ağrım başladı kesin bir kaç güne regli olurum hep böyle oluyor cunku
Benim ilk gebeliğimde de baş ağrısı olmuştu regl olcam diyordum ama olmadım. Bence yinede dikkat et derim inşallah hemen geçer ağrın geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…