BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Akıntı bende dün başladı ama adete 1 hafta kala hep olur zaten hiç ciddiye almadım onu. Bu sefer farklıdır inşallah yaa
Bende de olurdu ama benim başımdan bi gebelik geçti kürtaj oldum mecburen o dönem hamileyken akıntım su gibiydi yani regl oldum sanıp baktığımda akıntı oluyordu. Tabi regle çok yakın günlerde oldu bunlar bşde şiddetli bel ağrısı olmuştu bacak ağrısı olmuştu

Bende 2 sene önce gebelik olmuştu. (6 haftalıkken düştü) o zaman böyle yoğun akıntım olmuştu hatta ondan şüphelip test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Şimdi yine var ama adete yoruyorum bakalım.

Sanırım çizgi silik çıkarsa güvenmeyeceğiz teste. Belirgin çıkarsa var diyelim. Ben çok belirgin bir çizgiyle öğrenmiştim ilk gebeliğimde. Bir de en erken bata 2 gün kala yapılsa daha net sonuç alınabilir. Psikolojik ve maddi açıdan da iyi olur. Predictor early pahalı bir test

Bayram haftası az çok belli olacak her şey

Bugun benim adet belirtileri halay ceke ceke geliyo yandan yandann canim tatli cikolata cekiyor, kasik ve bacak agrim var 2-3 gune ordayim bekle beni diyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…