- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Benim testimde Predictor early idi canımİnşallah bakalim sabah yapicam predictor early, onda dogruluk iyi diyorlar burda okudum
Hadi inşallah canımYaaama testinde silik cizgi vardi senin de.
Belki ben bile versem oyle cikar. Neyse bata daha varsa kirmizilari gormedikce umut var
Yaişte bu azim ve kararlılık
Bende de olurdu ama benim başımdan bi gebelik geçti kürtaj oldum mecburen o dönem hamileyken akıntım su gibiydi yani regl oldum sanıp baktığımda akıntı oluyordu. Tabi regle çok yakın günlerde oldu bunlar bşde şiddetli bel ağrısı olmuştu bacak ağrısı olmuştuAkıntı bende dün başladı ama adete 1 hafta kala hep olur zaten hiç ciddiye almadım onu. Bu sefer farklıdır inşallah yaa
Bende 2 sene önce gebelik olmuştu. (6 haftalıkken düştü) o zaman böyle yoğun akıntım olmuştu hatta ondan şüphelip test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Şimdi yine var ama adete yoruyorum bakalım.Bende de olurdu ama benim başımdan bi gebelik geçti kürtaj oldum mecburen o dönem hamileyken akıntım su gibiydi yani regl oldum sanıp baktığımda akıntı oluyordu. Tabi regle çok yakın günlerde oldu bunlar bşde şiddetli bel ağrısı olmuştu bacak ağrısı olmuştu
İnşallah vardır da predictor yüzümü kara çıkarmazValla bende gebelik yoksa Predictor yalancı pozitif verdi
Bayram haftası az çok belli olacak her şeyBende 2 sene önce gebelik olmuştu. (6 haftalıkken düştü) o zaman böyle yoğun akıntım olmuştu hatta ondan şüphelip test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Şimdi yine var ama adete yoruyorum bakalım.
Yarın test yapınca sana mesaj olarak atarım burayı daha fazla meşgul etmeyeyim
28-29 Mayıs sol kasıkta Batma
Ayy aynı tarihler28-29 Mayıs sol kasıkta Batma
Allah korusun inşallah 9 ay olmazsınBugun benim adet belirtileri halay ceke ceke geliyo yandan yandann canim tatli cikolata cekiyor, kasik ve bacak agrim var 2-3 gune ordayim bekle beni diyorr
Benim bat 9’u görünüyor ama10unda test yapalım haftaya
Aaa genelde adete 14 gün kala olur yumurtlama şişenin değişikmiş birazBenim bat 9’u görünüyor amatahminim perşembe yaparım ayın 5 i ilk testi.. bekki bayram sürprizi olur..
Aynen canım benimBayram haftası az çok belli olacak her şey
Ay inşallah inşallahİnşallah vardır da predictor yüzümü kara çıkarmaz
Ahahahaha yaparım kesin ama nedense içimden bir şey yok diye geçiyor şuanNeee hemen buraya atiyorsun catlarim meraktan
Bilemiyorum ben de tam o vakitler stresliydim 1-2 gün oynadı o sebeple olduğunu düşünüyorum iyice gerildim yineAaa genelde adete 14 gün kala olur yumurtlama şişenin değişikmiş birazayy çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?