- 7 Haziran 2024
- 406
- 447
- 18
Evet aynen öyle bazen beyaz bazen hafif sarıAkıntıdan kastınız iç çamaşırına gelen hafif sarı renk mi
Benim de genelde iç çamaşırıma gelecek kadar olmuyorBu akıntı nasıl oluyor sizde ?
Bir tek bende mi iç çamaşırima hiç bir akıntı bulaşmıyor. Sadece affedersiniz tualete gidince peceteyle silince görüyorum hafif şeffaf sümüksü gibi akıntı olduğunu. Çokta deyil az miktarda
Ocean polysitol kullanıyorum canımİnositol hangi marka kullanıyorsunuz
Ben de onu kullanıyorum 2 aydır, bu ay ovülasyon testleriyle takip ettim yumurtlama gününden bir önceye ve yumurtlama gününe ilişkiyi denk getirdim. 27 Mayıs yumurtlama 28 Mayıs çatlamaydı. Çok dua ediyorum 2 yıldır evliyim hiçbir sorunumuz yok pcostan dolayı hiç çocuğumuz olmadıOcean polysitol kullanıyorum canım
Ayyyy aşkım hoşgeldin aramıza ben de sen gibiyim tam yumurtlama gördün mü ben de 28-29 MayısBen de onu kullanıyorum 2 aydır, bu ay ovülasyon testleriyle takip ettim yumurtlama gününden bir önceye ve yumurtlama gününe ilişkiyi denk getirdim. 27 Mayıs yumurtlama 28 Mayıs çatlamaydı. Çok dua ediyorum 2 yıldır evliyim hiçbir sorunumuz yok pcostan dolayı hiç çocuğumuz olmadı
Hoşbuldum canım tam yumurtlama ve çatlama gördüm o günden beridir de dua ediyorum günler dakikalar geçmiyorAyyyy aşkım hoşgeldin aramıza ben de sen gibiyim tam yumurtlama gördün mü ben de 28-29 Mayıs
Yani tam emin olmamakla beraber 1 veya 2si pik gibi, bugünü değerlendirseniz çok çok iyi olur. Yarın mutlaka testi tekrarlayın, bariz silikleşirse çatlamıştır zaten ki asıl önemli olan oEki Görüntüle 3601003
Benim en son bu sekilde bi bakabilir misiniz degerlendiriyimmi bugunu
Eğer sabah pikse ve şimdi böyleyse kesim çatlamış çünkü silikleşmiş. Bugünü de değerlendirebilirsinizBugün sabah 11 de pik di akşam yine yaptım az önce böyle sizce çatlama olmuş mu
Benimde yumurtlama bu ay 4 gün önce oldu bat 12 diye hesapladım. Bugün de yine akıntı başladıSenin bat ne zamandı canım benim 10 haziran ama 9uda olabilir çünkü yumurtlama takvimden 1 gün önce oldu
Ya bilmiyorum sanki sol kasık batması var pikten sonra 6.gün bilemiyorum yaHoşbuldum canım tam yumurtlama ve çatlama gördüm o günden beridir de dua ediyorum günler dakikalar geçmiyorsende bir belirti var mı canım
Benim bembeyaz krem gibi oluyor sanki krem fazlasını silmiş gibi .. anlamak için siyah iç çamaşırı kullanıyorum yumurtlamadan sonraBu akıntı nasıl oluyor sizde ?
Bir tek bende mi iç çamaşırima hiç bir akıntı bulaşmıyor. Sadece affedersiniz tualete gidince peceteyle silince görüyorum hafif şeffaf sümüksü gibi akıntı olduğunu. Çokta deyil az miktarda
Benim regliden iki gün önce başlıyordu akıntı normalde ama şuan reglime 8 9 gün varken başladı anlamadım bende. Krem gibi aynı Sizinde mi öyleBat 7 Haziran Kızlar, beyaz akıntı var ara ara ama bir anda yoğun şekilde önceden de oluyor muydu hatırlayamıyorum. Sizde var mı böyle bir şeyler? Regl öncesi akıntısı mı acaba?
Benim de çatlamadan sonraki 6. Günüm inanılmaz bel ağrım var devamlı uykum geliyor çok üşüyorum hiçbir şey yapmadığım halde devamlı ağrıyor ama bende fibromiyalji de var yani böyle ağrılarım olabiliyor zaman zaman o yüzden emin de olamıyorum. Yine hafif kasık ağrılarım da oluyor ama o adet öncesi haftada olur dşye ondan da emin olamıyorum. Aşırı sık idrara çıkıyorum ama çok da su içiyorumYa bilmiyorum sanki sol kasık batması var pikten sonra 6.gün bilemiyorum yasenin var mı
Bende kasık batması yok geçti ama şuan bacak ağrısı var… bide akıntım başladı tekrarYa bilmiyorum sanki sol kasık batması var pikten sonra 6.gün bilemiyorum yasenin var mı
benim ilk gebelikte de inanılmaz bel ağrısı ve üşümede olmuştu vücudum sıcaktı ama ben üşüyordum gerçi kıştı o zamanBenim de çatlamadan sonraki 6. Günüm inanılmaz bel ağrım var devamlı uykum geliyor çok üşüyorum hiçbir şey yapmadığım halde devamlı ağrıyor ama bende fibromiyalji de var yani böyle ağrılarım olabiliyor zaman zaman o yüzden emin de olamıyorum. Yine hafif kasık ağrılarım da oluyor ama o adet öncesi haftada olur dşye ondan da emin olamıyorum. Aşırı sık idrara çıkıyorum ama çok da su içiyorumYani kısacası her şey olabilir, hiçbir şey olmayada bilir akıntım hiç yok ama kupkuru
Hadi yaj
benim ilk gebelikte de inanılmaz bel ağrısı ve üşümede olmuştu vücudum sıcaktı ama ben üşüyordum gerçi kıştı o zaman
Chatgpt 36.6 üstüne gebelik belirtisi olabilir diyorduHadi yainşallah bu hamilelik belirtisidir balım şimdi vücut ısımı da ölçtüm 37.2 normalde 36.5 çıkardı
Bu akıntı nasıl oluyor sizde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?