BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Belirti mi değil mi değil mi yok canım değildir ya öyleyse diye diye kafayı yicez diye korkmaktayim tabi ki

Kızlar merhabaa, bu siteyi daha yeni keşfettim ve başlığı görünce de çok mutlu oldum. Bende pcos var , doktor tavsiyesi ile yumurta olgunlaştırıcı ilaç kullandım bu ay. 28 mayısta yumurta çatladığını ultrasonda gördü doktor. Biz de 26-27-29 mayısı değerlendirdik. Heyecandan kuduruyorum resmen bi de diğer adet dönemlerime göre normalde sadece regl olacağım gün kasık ağrısı olurken ilk defa 3-4 gündür ara ara kasık ağrılarım oluyor. Beklenen adet tarihim 12 Haziran civarı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi bu kasık ağrıları?

Aaa doğru o detayı atlamışım hastanede idrarda bakıldığını ilk kez duyuyorum valla ne garip biz grip için bile gitsek evli olduğumuzu görünce ilk beta hcg kan yapıyorlar diğer testlerin yanında. Sonucunu merakla bekliyorum canım mutlaka yaz

Ayyy bende çok şaşırdım en ufak gölge dahi çıkarmıyordu testleri gördünüz mü bilmiyorum ama gerçekten bu sabah ben net bir çizgi gördüm . Beklemeye karar verdim adet günü kan vereceğim inşallah

Evet evet gördüm testlerinizi, çizgiyi de gördüm kanda negatif olmasına çok şaşırdım inşallah hamilesinizdir ama, bekleyin yine

Nasıl ölçüyorsunuz bende deneyeyim

Digital termometreyle agizdan olcuyorum ben. Sabah kalkar kalmaz ama yataktan kalkmadan olc yanibasinda olsun. Demin de boyle bi sicak basti olceyim dedim 37.2 cikti ama bu adet oncesi hormon artisi da olabilir birkac gun boyle seyredecekmi bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…