Yok midem bulanmaz :) demekki yogunmus bendeki sadece çamaşır da belli oluyorYani benim WC girdiğimde krem gibi sanki elimizde kalanı silmişiz gibi düşün.. miden bulandıysa kusura bakma başka şekilde anlatamadım
Bu gruptaki herkes hamile kalana kadar dağılmayalım lütfen
Evet bende grubu kapatmayalım demiştimHamile kalıncada dağılmayalım pilisssss
Aynen öyle benim deBenim regliden iki gün önce başlıyordu akıntı normalde ama şuan reglime 8 9 gün varken başladı anlamadım bende. Krem gibi aynı Sizinde mi öyle
Aynen öyle hakkımızda hayırlısıBelirti mi değil mi değil mi yok canım değildir ya öyleyse diye diye kafayı yicez diye korkmaktayim tabi ki
Chatgpt 36.6 üstünü gebelik belirtisi olarak kabul ediyorBen bir yandan atesimi de olcuyorum gunduz 37 idi demin olctum 37.2 cikti bu yukseklik bakalim neye alamet… adet olursam da gebe kalirsam da butun kadinlarin hayrina belirtileri madde madde yazacagim valla
ilac sayesinde geçti gibi hafif var o değilde elim ayağım yaniyorBenim ilk gebeliğimde de baş ağrısı olmuştu regl olcam diyordum ama olmadım. Bence yinede dikkat et derim inşallah hemen geçer ağrın geçmiş olsun
Aaa doğru o detayı atlamışım hastanede idrarda bakıldığını ilk kez duyuyorum valla ne garip biz grip için bile gitsek evli olduğumuzu görünce ilk beta hcg kan yapıyorlar diğer testlerin yanında. Sonucunu merakla bekliyorum canım mutlaka yazKiz ben kan testi veremedim ki ikinciyi vereyimhamburgta oturuyorum kan vermeye gittim almadilar. İdrar istediler sonra idrarda negatif cikti dediler postaladilar beni. Ovulasyonun 10. gunuydu dun ve ilk idrar degildi bilemiyorum artik… ama burda hemen kan falan veremiyosun bana suan buyuk nimet geliyor mecbur bekleyecegim
Ya benim de aynı öyle 37.2 çıkıyorBen bir yandan atesimi de olcuyorum gunduz 37 idi demin olctum 37.2 cikti bu yukseklik bakalim neye alamet… adet olursam da gebe kalirsam da butun kadinlarin hayrina belirtileri madde madde yazacagim valla
Ayyy bende çok şaşırdım en ufak gölge dahi çıkarmıyordu testleri gördünüz mü bilmiyorum ama gerçekten bu sabah ben net bir çizgi gördüm . Beklemeye karar verdim adet günü kan vereceğim inşallahHeh ben sizi arıyordum bulamadım kullanıcı adınız zor diyeya ben ümit vermek istemem ama predictor öyle bir test ki kan testinden daha güven veriyor bana nedense jsjsjsj adet günü adet olmazsanız testi tekrarlasanız mı? Çünkü 2 senedir buradayım ilk kez yanlış sonuç çıkaran predictor görüyorum
Evet evet gördüm testlerinizi, çizgiyi de gördüm kanda negatif olmasına çok şaşırdım inşallah hamilesinizdir ama, bekleyin yineAyyy bende çok şaşırdım en ufak gölge dahi çıkarmıyordu testleri gördünüz mü bilmiyorum ama gerçekten bu sabah ben net bir çizgi gördüm . Beklemeye karar verdim adet günü kan vereceğim inşallah
Nasıl ölçüyorsunuz bende deneyeyimYa benim de aynı öyle 37.2 çıkıyor
Ay Allah razı olsun inşallah öyledir bende tüm belirtileri gün gün kaydediyorumEvet evet gördüm testlerinizi, çizgiyi de gördüm kanda negatif olmasına çok şaşırdım inşallah hamilesinizdir ama, bekleyin yine
Normal dijital ateşölçerle ölçüyorum canım benNasıl ölçüyorsunuz bende deneyeyim
Nasıl ölçüyorsunuz bende deneyeyim
Chatgpt 36.6 üstünü gebelik belirtisi olarak kabul ediyor
Bende ateş ölçer alıp bakacağım bunaltacağım onu sıkıldıkça ona yazıyor soruyorumChatgbt beni gorunce kacacak en sonundaevet ben de oyle okudumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?