Herkeste farklı oluyor ama akıntı olması bebek olduğu anlamına gelmiyor zaten boşverBaş ağrısı bende de var ya ama akıntı sıfır yani hiç yok
Çok mantıklı ama bana hepsi psikolojik gibi geliyor şuanBu ay sonu hamile kalan kalamayan herkes süre sonunda belirtileri vs yazsın özet çıkarcam
Bu gruptaki herkes hamile kalana kadar dağılmayalım lütfen
Bu gruptaki herkes hamile kalana kadar dağılmayalım lütfen
Benim de aynı şekilde oluyor şimdi. Yumurtlama döneminde rengi daha açık şeffaftı. Şu an kremsi yapıda ve beyazlikta benim de.Yani benim WC girdiğimde krem gibi sanki elimizde kalanı silmişiz gibi düşün.. miden bulandıysa kusura bakma başka şekilde anlatamadım
Çok mantıklı ama bana hepsi psikolojik gibi geliyor şuan
Sizin bat ne zamandıBenim de aynı şekilde oluyor şimdi. Yumurtlama döneminde rengi daha açık şeffaftı. Şu an kremsi yapıda ve beyazlikta benim de.
Evet orası öyle haklısın canım , yarın test yapacağım ama aşırı korkuyorum bir yanım yap kurtul aklında soru işareti kalmasın diyor diğer yanım yapmaolsun kafamızı beraber dağıtıyoruz en azından
Kan vermiştiniz siz bence 2 gün daha bekleyinEvet orası öyle haklısın canım , yarın test yapacağım ama aşırı korkuyorum bir yanım yap kurtul aklında soru işareti kalmasın diyor diğer yanım yapma
Heh ben sizi arıyordum bulamadım kullanıcı adınız zor diyeÇok mantıklı ama bana hepsi psikolojik gibi geliyor şuan
8 Haziran canımSizin bat ne zamandı
Sizin zaten yaklaşmış testiniz varsa yarın deneyim derim 4 gün kalıyor çıkabilirGöğüslerim aşırı ağrıyor normalde hiç bu kadar olmazdı. Yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum bir sağ bir sol taraf ara ara ağrıyor.
Bu defa akışına bırakacağım bekleyim diyorum ya sonra negatif çıkınca üzülüyorum.Sizin zaten yaklaşmış testiniz varsa yarın deneyim derim 4 gün kalıyor çıkabilir
.Sizin zaten yaklaşmış testiniz varsa yarın deneyim derim 4 gün kalıyor çıkabilir
Yumurtlama takibi yaptınız mı? Karar sizin tabi nasıl içinizden geliyorsaBu defa akışına bırakacağım bekleyim diyorum ya sonra negatif çıkınca üzülüyorum.
.
Yok yapmadım ama farklı olarak bu ay günaşırı denedik. Normalde de doktorlar bu şekilde öneriyormuş ben bunu daha yeni öğrendim tabiYumurtlama takibi yaptınız mı? Karar sizin tabi nasıl içinizden geliyorsa
Geç döllenme olması için geç yumurtlama olması lazım o açıdan sordum.. evet bu dediğiniz yöntemde mantıklı gayet bende son kez ovilasyon alıp sonra bu yönteme geçeceğim olmazsaYok yapmadım ama farklı olarak bu ay günaşırı denedik. Normalde de doktorlar bu şekilde öneriyormuş ben bunu daha yeni öğrendim tabi
Daha önce ovulasyon takibini de denedim biliyor musun insanı aşırı strese koyuyor. Doktoruma sordum hatta o da dedi yapma strese koyar diye. İçinizden nasıl geliyorsa öyle deneyin dedi cidden bu ay daha rahat olduğumu hissettim.Geç döllenme olması için geç yumurtlama olması lazım o açıdan sordum.. evet bu dediğiniz yöntemde mantıklı gayet bende son kez ovilasyon alıp sonra bu yönteme geçeceğim olmazsa
Canım sen kan testi verdin mi ikinciye
Bu gruptaki herkes hamile kalana k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?