BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bugün ilk defa sol kasığımda batma oldu ama adet zamanıki gibi. Göğüslerşmde halaaaaaa ağrı var hiç geçmedi o her gün ağrıyor yarın test yapicam belki

Bu gruptaki herkes hamile kalana kadar dağılmayalım lütfen

Bu gruptaki herkes hamile kalana kadar dağılmayalım lütfen

Yani benim WC girdiğimde krem gibi sanki elimizde kalanı silmişiz gibi düşün.. miden bulandıysa kusura bakma başka şekilde anlatamadım
Benim de aynı şekilde oluyor şimdi. Yumurtlama döneminde rengi daha açık şeffaftı. Şu an kremsi yapıda ve beyazlikta benim de.

Çok mantıklı ama bana hepsi psikolojik gibi geliyor şuan
Heh ben sizi arıyordum bulamadım kullanıcı adınız zor diye ya ben ümit vermek istemem ama predictor öyle bir test ki kan testinden daha güven veriyor bana nedense jsjsjsj adet günü adet olmazsanız testi tekrarlasanız mı? Çünkü 2 senedir buradayım ilk kez yanlış sonuç çıkaran predictor görüyorum

Göğüslerim aşırı ağrıyor normalde hiç bu kadar olmazdı. Yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum bir sağ bir sol taraf ara ara ağrıyor. Adet olacakmışım gibi ağrı var ama tam adet gibi de değil. Belki daha 5 gün var ondan tam belirgin değil. Bu arada göğüs ağrım yumurtlama döneminden beridir geçmedi

Göğüslerim aşırı ağrıyor normalde hiç bu kadar olmazdı. Yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum bir sağ bir sol taraf ara ara ağrıyor.
Sizin zaten yaklaşmış testiniz varsa yarın deneyim derim 4 gün kalıyor çıkabilir

Yok yapmadım ama farklı olarak bu ay günaşırı denedik. Normalde de doktorlar bu şekilde öneriyormuş ben bunu daha yeni öğrendim tabi
Geç döllenme olması için geç yumurtlama olması lazım o açıdan sordum.. evet bu dediğiniz yöntemde mantıklı gayet bende son kez ovilasyon alıp sonra bu yönteme geçeceğim olmazsa

Geç döllenme olması için geç yumurtlama olması lazım o açıdan sordum.. evet bu dediğiniz yöntemde mantıklı gayet bende son kez ovilasyon alıp sonra bu yönteme geçeceğim olmazsa
Daha önce ovulasyon takibini de denedim biliyor musun insanı aşırı strese koyuyor. Doktoruma sordum hatta o da dedi yapma strese koyar diye. İçinizden nasıl geliyorsa öyle deneyin dedi cidden bu ay daha rahat olduğumu hissettim.

Canım sen kan testi verdin mi ikinciye

Kiz ben kan testi veremedim ki ikinciyi vereyim hamburgta oturuyorum kan vermeye gittim almadilar. İdrar istediler sonra idrarda negatif cikti dediler postaladilar beni. Ovulasyonun 10. gunuydu dun ve ilk idrar degildi bilemiyorum artik… ama burda hemen kan falan veremiyosun bana suan buyuk nimet geliyor mecbur bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…