- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Teşekkürler canımDigital termometreyle agizdan olcuyorum ben. Sabah kalkar kalmaz ama yataktan kalkmadan olc yanibasinda olsun. Demin de boyle bi sicak basti olceyim dedim 37.2 cikti ama bu adet oncesi hormon artisi da olabilir birkac gun boyle seyredecekmi bakalimm
Tamam canım teşekkür ederimNormal dijital ateşölçerle ölçüyorum canım ben
Psikolojik olarak yipraniyoruz evet ama bence belirtileri dinlemedigimiz zaman hissettigimiz belirtiler gercek bence, gebelik olmasa da adet belirtisi olur ama belirti vardirMerhaba aynı zamanda pik görmüşüz ve sanki gögüs ucu rengi biraz daha koyulaşmış gibi geldi, belim ağrıyor eğilip kalkarken sanki kasığımda Bi şeyler batıyor yanıyor gibi hissiyatım var ama kendimi kandırıyorum diye çokta şeyyedemedim ne durumdasınız Bat ne zaman benim 7sinde gözüküyor heyecanla beklemekteyim ama bi yandan da kendi kendime mi uyduruyorum diye korkuyorum tabi
Hadi hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum testini . İnşallah belirtiler bebişi işaret ediyordurPsikolojik olarak yipraniyoruz evet ama bence belirtileri dinlemedigimiz zaman hissettigimiz belirtiler gercek bence, gebelik olmasa da adet belirtisi olur ama belirti vardir
Benim bat 8 haziran bugun 3 farkli markada silik cizgi gordum, yarin sabah ilk idrarla denicem tekrar
Bel agrim azaldi, kasiklarimda agri var sag tarafta ozellikle bacaga inen, goguslerim aciyo yanlardan dokununca ezilmis gibi bunlar iki gundur falan boyle
İnşallah gercekten hepimiz gibi bende çok fedakarlik yaptim hayatimda degisimler yaptim yasam tarzimda yemek secerim sevmedigim seykeri yedimHadi hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum testini . İnşallah belirtiler bebişi işaret ediyordur
Benim bugün iki üç defadır ayağa kalktığımda sol kaşığıma bir ağrı giriyor beni olduğum yerde durduran bir ağrı . Acaba yumurta çatlamadı kist falan mı oldu diye düşündüm şimdş
Hiçbir emeğin boşa gitmesin inşallah canım benimİnşallah gercekten hepimiz gibi bende çok fedakarlik yaptim hayatimda degisimler yaptim yasam tarzimda yemek secerim sevmedigim seykeri yedim
Her gun 1 saat yuruyus ilaclar takviyeler kilo vermem gerekiyodu vs vs
Allah bu yolda ugrasan emek veren tum kadinlarimiza annelik duygusunu tattirsin
Bende kist oldugunda tek belirti adet oldum ama olamiyrum gibiydi agrisi vardi devami yoktu. Yumurtlamayi takip etmemis miydin?
Aaaa testlerinizi atsanız buraya biz de baksak. Hadi hayırlı olsun çok sevindim belirtileriniz neydi acabaPsikolojik olarak yipraniyoruz evet ama bence belirtileri dinlemedigimiz zaman hissettigimiz belirtiler gercek bence, gebelik olmasa da adet belirtisi olur ama belirti vardir
Benim bat 8 haziran bugun 3 farkli markada silik cizgi gordum, yarin sabah ilk idrarla denicem tekrar
Bel agrim azaldi, kasiklarimda agri var sag tarafta ozellikle bacaga inen, goguslerim aciyo yanlardan dokununca ezilmis gibi bunlar iki gundur falan boyle
Ben yalanci da hic gormedim umut da vermediker parayla bana hahahahHiçbir emeğin boşa gitmesin inşallah canım benim
Ovulasyon testi kullanmadım akıntı geldi ama çatladığından emin değilim . Şimdi forumda çok fazla pozitif test görüp kanda negatif çıkan okudum tüm güvenim sarsıldı ya duygularımızla oynuyorlar üstüne para veriyoruz bir de . Ama engel olamıyoruz işte hassas bir konu , inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Belirtileriniz neler peki, silik çıktı dediniz yaBen yalanci da hic gormedim umut da vermediker parayla bana hahahah
İlk kez bu ay silik gordum yalanciysaa ilk kazigimi yerim djdj
Gecikmen olunca bi daha verirsin olmadi, doktorw gidersin ya da, ben bir kimyasal gecirmistim on gun gecikmede cikmisti kanda
Atmistim dur ekliyim yine kalite dusuyor ama insallah gorursunuz :)Aaaa testlerinizi atsanız buraya biz de baksak. Hadi hayırlı olsun çok sevindim belirtileriniz neydi acaba
Hayır bakmadı ama benim kilo verme sorunum falan olmuyor yine de önlem amaçlı glifor kullanıyorum aşkımYaaa sende insülin direnci var mıydı hiç baktırdın mı ? Benimki aşırı yüksek çıktı. Ulstrasonda da pcos görünümü var dedi ama lh gayet iyi çıktı anlamadım. İkimizde de başka hiçbir sorun yok bütün hormonlar iyi tüpler açık vs. İnsülin direnci ve pcos için vermişt 2 ay kullandım ne durumdayım bilmiyorum ama ilk kez bu ay ovü takip ettim onda da yumurtlama oldu çok şükür. İnşallah bu ay tutmuştur ya
Ayyy innovitanın aynı testi bende de var, çok şiddetli bel ağrım var benim de şu an. Bu testleri ovülasyondan kaç gün sonra yaptınız acabaAtmistim dur ekliyim yine kalite dusuyor ama insallah gorursunuz :)
Belirtim bel agrisiydi bugun azaldi, goguslerim aciyo yanlarsan ustten dokununxa ve akintim var seffaf kasiklarim da ara ara agriyo bacagima vuruyor
Olabilir de olmayabilir deKızlar merhabaa, bu siteyi daha yeni keşfettim ve başlığı görünce de çok mutlu oldum. Bende pcos var , doktor tavsiyesi ile yumurta olgunlaştırıcı ilaç kullandım bu ay. 28 mayısta yumurta çatladığını ultrasonda gördü doktor. Biz de 26-27-29 mayısı değerlendirdik. Heyecandan kuduruyorum resmenbi de diğer adet dönemlerime göre normalde sadece regl olacağım gün kasık ağrısı olurken ilk defa 3-4 gündür ara ara kasık ağrılarım oluyor. Beklenen adet tarihim 12 Haziran civarı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi bu kasık ağrıları?
Var görünüyorAtmistim dur ekliyim yine kalite dusuyor ama insallah gorursunuz :)
Belirtim bel agrisiydi bugun azaldi, goguslerim aciyo yanlarsan ustten dokununxa ve akintim var seffaf kasiklarim da ara ara agriyo bacagima vuruyor
24 pik 25 catlamaydi, 9 gun olmus yumurtlama sonrasi bat 8 haziran,Ayyy innovitanın aynı testi bende de var, çok şiddetli bel ağrım var benim de şu an. Bu testleri ovülasyondan kaç gün sonra yaptınız acaba
Senin vardır inşallah ya ben inanıyorumBen yalanci da hic gormedim umut da vermediker parayla bana hahahah
İlk kez bu ay silik gordum yalanciysaa ilk kazigimi yerim djdj
Gecikmen olunca bi daha verirsin olmadi, doktorw gidersin ya da, ben bir kimyasal gecirmistim on gun gecikmede cikmisti kanda
Sabah bakaicam tekrar heyecanlandim çok olmasa uzulmem ama suan ihtimalin mutlulugunu yasiyoeumVar görünüyor
İnşallah, ilk bebegim olacak olursa anneligi tatmayi cok istiyorumSenin vardır inşallah ya ben inanıyorum
Hayır hayır yapma bekleeeeeeKızlar çok şükür bir gün daha bitti an itibariye bata 8 gün kaldıtest yapma perileri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?