BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Psikolojik olarak yipraniyoruz evet ama bence belirtileri dinlemedigimiz zaman hissettigimiz belirtiler gercek bence, gebelik olmasa da adet belirtisi olur ama belirti vardir
Benim bat 8 haziran bugun 3 farkli markada silik cizgi gordum, yarin sabah ilk idrarla denicem tekrar
Bel agrim azaldi, kasiklarimda agri var sag tarafta ozellikle bacaga inen, goguslerim aciyo yanlardan dokununca ezilmis gibi bunlar iki gundur falan boyle

Hadi hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum testini . İnşallah belirtiler bebişi işaret ediyordur
Benim bugün iki üç defadır ayağa kalktığımda sol kaşığıma bir ağrı giriyor beni olduğum yerde durduran bir ağrı . Acaba yumurta çatlamadı kist falan mı oldu diye düşündüm şimdş

İnşallah gercekten hepimiz gibi bende çok fedakarlik yaptim hayatimda degisimler yaptim yasam tarzimda yemek secerim sevmedigim seykeri yedim
Her gun 1 saat yuruyus ilaclar takviyeler kilo vermem gerekiyodu vs vs
Allah bu yolda ugrasan emek veren tum kadinlarimiza annelik duygusunu tattirsin
Bende kist oldugunda tek belirti adet oldum ama olamiyrum gibiydi agrisi vardi devami yoktu. Yumurtlamayi takip etmemis miydin?

Hiçbir emeğin boşa gitmesin inşallah canım benim
Ovulasyon testi kullanmadım akıntı geldi ama çatladığından emin değilim . Şimdi forumda çok fazla pozitif test görüp kanda negatif çıkan okudum tüm güvenim sarsıldı ya duygularımızla oynuyorlar üstüne para veriyoruz bir de . Ama engel olamıyoruz işte hassas bir konu , inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Aaaa testlerinizi atsanız buraya biz de baksak. Hadi hayırlı olsun çok sevindim belirtileriniz neydi acaba

Ben yalanci da hic gormedim umut da vermediker parayla bana hahahah
İlk kez bu ay silik gordum yalanciysaa ilk kazigimi yerim djdj
Gecikmen olunca bi daha verirsin olmadi, doktorw gidersin ya da, ben bir kimyasal gecirmistim on gun gecikmede cikmisti kanda

Aaaa testlerinizi atsanız buraya biz de baksak. Hadi hayırlı olsun çok sevindim belirtileriniz neydi acaba
Atmistim dur ekliyim yine kalite dusuyor ama insallah gorursunuz :)
Belirtim bel agrisiydi bugun azaldi, goguslerim aciyo yanlarsan ustten dokununxa ve akintim var seffaf kasiklarim da ara ara agriyo bacagima vuruyor

Eklentiler

• IMG_20250603_130502.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 44
Hayır bakmadı ama benim kilo verme sorunum falan olmuyor yine de önlem amaçlı glifor kullanıyorum aşkım

Atmistim dur ekliyim yine kalite dusuyor ama insallah gorursunuz :)
Belirtim bel agrisiydi bugun azaldi, goguslerim aciyo yanlarsan ustten dokununxa ve akintim var seffaf kasiklarim da ara ara agriyo bacagima vuruyor
Ayyy innovitanın aynı testi bende de var, çok şiddetli bel ağrım var benim de şu an. Bu testleri ovülasyondan kaç gün sonra yaptınız acaba

Olabilir de olmayabilir de ama inşallah öyledir

Ayyy innovitanın aynı testi bende de var, çok şiddetli bel ağrım var benim de şu an. Bu testleri ovülasyondan kaç gün sonra yaptınız acaba
24 pik 25 catlamaydi, 9 gun olmus yumurtlama sonrasi bat 8 haziran,
ovu testlerinin yanında hdiyeydi bu, digeri de bir gebenin gunlugu testi, aslında prodoctor yaltim onu cekmemisim ondada silik var. İnovita olan ilk idrar digerleri sonra yapildi
Sende sabah yap kac gun var bata, bende predictor early yapicam bi gaza geldim inşallah koyulasir

Senin vardır inşallah ya ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…