- 17 Ocak 2024
- 210
- 84
- 18
Canım benim bata tam bir hafta var, yumurtlama sonrası 6 gün geçmiş heyecanla bekliyorum ben de24 pik 25 catlamaydi, 9 gun olmus yumurtlama sonrasi bat 8 haziran,
ovu testlerinin yanında hdiyeydi bu, digeri de bir gebenin gunlugu testi, aslında prodoctor yaltim onu cekmemisim ondada silik var. İnovita olan ilk idrar digerleri sonra yapildi
Sende sabah yap kac gun var bata, bende predictor early yapicambi gaza geldim inşallah koyulasir
İki farklı marka testte de çıkmış bence var inşallah koyulaşır sağlıkla ilerlerİnşallah, ilk bebegim olacak olursa anneligi tatmayi cok istiyorum
Belirti yok bir şey yok nolcak böyle bilmemHayır hayır yapma bekleeeeee
Belirtisiz de olur canım Yinede erken yapma testi bence sen bilirsin tabiBelirti yok bir şey yok nolcak böyle bilmem
AmiiinBelirtisiz de olur canım Yinede erken yapma testi bence sen bilirsin tabibu ay pozitifleri gör inşallah
Kesinlikle öyleeee , ben yarın eczanede Predictor varsa alacağım yoksa almayacağım test falanAmiiinyok yok yapmıycam 8 gün kala varsa bile çıkmaz zaten 5 test var elimde olabildiğince beklemek istiyorum
İnşallahCanım benim bata tam bir hafta var, yumurtlama sonrası 6 gün geçmiş heyecanla bekliyorum ben desizin bence birkaç gün sonra kesin netleşir mutlaka yazın buraya bence hamilesiniz
O da baya pahalı demi ya hiç almadım ben kendimi hiç o kadar hamile hissetmediğim içinKesinlikle öyleeee , ben yarın eczanede Predictor varsa alacağım yoksa almayacağım test falan
İnşallah sabah haber edicem çıkarsa yine atarim hemenİki farklı marka testte de çıkmış bence var inşallah koyulaşır sağlıkla ilerler
Bende eczaneden almadım hiç ama bu iki test predictordu ya o yüzde ondan alayım dedimO da baya pahalı demi ya hiç almadım ben kendimi hiç o kadar hamile hissetmediğim için
Hepsiburada da 169₺ bir tane aldim ertesi gun geldi sjsjO da baya pahalı demi ya hiç almadım ben kendimi hiç o kadar hamile hissetmediğim için
Ben Allah’ın unuttuğu yerdeyim bana hiçbir şey o kadar hızlı gelmiyorHepsiburada da 169₺ bir tane aldim ertesi gun geldi sjsj
Elimde ovulayon testinden çıkanlar var onla yapıcam ya inşallah çizgi ararken kör olmamBende eczaneden almadım hiç ama bu iki test predictordu ya o yüzde ondan alayım dedim
Allah hayırlısını versin inşallah seninledir bebişPsikolojik olarak yipraniyoruz evet ama bence belirtileri dinlemedigimiz zaman hissettigimiz belirtiler gercek bence, gebelik olmasa da adet belirtisi olur ama belirti vardir
Benim bat 8 haziran bugun 3 farkli markada silik cizgi gordum, yarin sabah ilk idrarla denicem tekrar
Bel agrim azaldi, kasiklarimda agri var sag tarafta ozellikle bacaga inen, goguslerim aciyo yanlardan dokununca ezilmis gibi bunlar iki gundur falan boyle
Sen gününü bekle varsa hemen çıkar zatenElimde ovulayon testinden çıkanlar var onla yapıcam ya inşallah çizgi ararken kör olmam
Ay günüme kadar dayanamam imkansız da hiç değilse 5 gün daha beklerimSen gününü bekle varsa hemen çıkar zatenbak ben çizgi aramadım da noldu sanki
Evet bence sen bu pazara kadar bekle yapacaksan daAy günüme kadar dayanamam imkansız da hiç değilse 5 gün daha beklerim
Bat ne demek acabaMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelim mi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşAllah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda buluşalım
Beklenen adet tarihiBat ne demek acaba
5 gün iyidir beklesen oda yeterAy günüme kadar dayanamam imkansız da hiç değilse 5 gün daha beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?