Adet de gecikti o zaman değil mi pcos falan mı var17sinde olmuştum
19 gün geçti üstünden
İnşallah saglikli hayirli bir şekilde ilerlerAyy sen bariz hamilesin ya masalllahbelirtiler ne zaman çıktı
İnşallahAyyy çizgi baya kırmızı canımmmm var galibaaaaa senin kaç günün vardı ne zaman kan verecektin
Sen daha önce Predictor yapmamıştın canım dimi ?
Eger varsa progestan fitil kullandirabilir doktor ama tabiki danışmak gerekiyorİnşallah saglikli hayirli bir şekilde ilerlerbelirtilerim gogus acisi uc gundur var yumurtlama 25 mayisti, 31 mayis progesteron 7.9 cikti aklima tek o takildi artarmi acaba gebeligi desteklemek icin yeterli midir cok kaygili biri oldugum icin icim sıkılıp duruyo
Tamam canım merakla bekliyorum stres yapma lütfen sakin olİnşallahpcos var dogal yolla olmasini cok istiyodum. Bat 8 haziran ama bugün kan verdim esimi ikna edip 5 test yalanciysa bileyim diye fjdj bosuna umut etmiyim cikinca yazarim sonuc bakalim ne cikicak
Aynı durumdayım güzelim. Sadece kendimi sürekli olumluya telkin ediyorum. Karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorumSen ne durumdasın çiçeğim
İkisinde de görünüyor iki farklı marka inşallah vardır. Bundan sonra koyulasmadi takip edin.Günaydın ustteki predictor early alttaki prodoctor
E daha çok.varmis. gebeliğin çok bı belirtisi yok ki. Mesela kasık ağrısı benim normal reglimde de olur. Tek taraflı kasık ağrısı aynı şekilde. Aslında günü gecmeden başka belirti çıkmıyor.Ne bileyim 8 gün kaldı hiç belirti yok akıntı yok olmadı gibi
Erken yumurtlamislardir hemen regl sonraki gün falan. Yoksa imkansız. Daha rahme yerleşmemis oluyor cunkuYa 10 gün kala gördüm diyenler var gerçek mi ya 10’gun kala imkansız gibi bir sey değil mi
Ay içimi çok rahatlattınE daha çok.varmis. gebeliğin çok bı belirtisi yok ki. Mesela kasık ağrısı benim normal reglimde de olur. Tek taraflı kasık ağrısı aynı şekilde. Aslında günü gecmeden başka belirti çıkmıyor.
Gerçekten içime su serptinErken yumurtlamislardir hemen regl sonraki gün falan. Yoksa imkansız. Daha rahme yerleşmemis oluyor cunku
Adet de gecikti o zaman değil mi pcos falan mı var
Ayyy test yapsanaBenim sol kasık ağrım ve bel ağrım var 2 gündür de başım ağrıyor uygulama 1 haziran gösteriyordu adetimi benim hesaplamama göre bugün olmam lazım bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum kendimi
Dün bende de çok ağrı vardı belimde. Bu gün yok. Yerleşiyordur inşAllahKizlar benim bugün belim çok ağrıyor ya
Gittim Predictor ve iki marka daha aldım hepsi negatif arkadaşlar üzgünüm . Predictory yapmadan önce kontrol amaçlı resmini çektim T nin olduğu yerde bariz bir gölge var sanırım onunla karıştırdım . Bir daha asla tek bir test dahi yapmayacağım hepsi para tuzağı çok sinirliyimEger varsa progestan fitil kullandirabilir doktor ama tabiki danışmak gerekiyorinşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?