BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben az sonra bir dahiliyeye gideceğim yeniden vitaminlerime ve TSH baktiracagim

Ayy sen bariz hamilesin ya masalllah belirtiler ne zaman çıktı
İnşallah saglikli hayirli bir şekilde ilerler belirtilerim gogus acisi uc gundur var yumurtlama 25 mayisti, 31 mayis progesteron 7.9 cikti aklima tek o takildi artarmi acaba gebeligi desteklemek icin yeterli midir cok kaygili biri oldugum icin icim sıkılıp duruyo

Ayyy çizgi baya kırmızı canımmmm var galibaaaaa senin kaç günün vardı ne zaman kan verecektin
İnşallah pcos var dogal yolla olmasini cok istiyodum. Bat 8 haziran ama bugün kan verdim esimi ikna edip 5 test yalanciysa bileyim diye fjdj bosuna umut etmiyim cikinca yazarim sonuc bakalim ne cikicak

Eger varsa progestan fitil kullandirabilir doktor ama tabiki danışmak gerekiyor inşallah sağlıkla ilerler

Kizlar benim bugün belim çok ağrıyor ya

Ne bileyim 8 gün kaldı hiç belirti yok akıntı yok olmadı gibi
E daha çok.varmis. gebeliğin çok bı belirtisi yok ki. Mesela kasık ağrısı benim normal reglimde de olur. Tek taraflı kasık ağrısı aynı şekilde. Aslında günü gecmeden başka belirti çıkmıyor.

Ay içimi çok rahatlattın ne bileyim çok okuyorum bir hafta kala bir sürü belirti yaşıyor millet

Benim sol kasık ağrım ve bel ağrım var 2 gündür de başım ağrıyor uygulama 1 haziran gösteriyordu adetimi benim hesaplamama göre bugün olmam lazım bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum kendimi

Benim sol kasık ağrım ve bel ağrım var 2 gündür de başım ağrıyor uygulama 1 haziran gösteriyordu adetimi benim hesaplamama göre bugün olmam lazım bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum kendimi
Ayyy test yapsana

Eger varsa progestan fitil kullandirabilir doktor ama tabiki danışmak gerekiyor inşallah sağlıkla ilerler
Gittim Predictor ve iki marka daha aldım hepsi negatif arkadaşlar üzgünüm . Predictory yapmadan önce kontrol amaçlı resmini çektim T nin olduğu yerde bariz bir gölge var sanırım onunla karıştırdım . Bir daha asla tek bir test dahi yapmayacağım hepsi para tuzağı çok sinirliyim

Eklentiler

• IMG_2411.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…