Ay ben yanlış anlamışımAdetime 12-13 gün var. 17 mayıs sat
Pcos bundan önce yoktu; hiçbir sıkıntım yoktu ama 2 senedir kadın doğuma gitmedim.
Testle uğraşmayayım dedim belki gider kan veririm veya garanti olsun diye bugün beklerim olmazsam yarın kan veririmAyyy test yapsana
Ay evet resmen gölge var yaGittim Predictor ve iki marka daha aldım hepsi negatif arkadaşlar üzgünüm . Predictory yapmadan önce kontrol amaçlı resmini çektim T nin olduğu yerde bariz bir gölge var sanırım onunla karıştırdım . Bir daha asla tek bir test dahi yapmayacağım hepsi para tuzağı çok sinirliyim
En güzeli sabriniza hayran kaldımTestle uğraşmayayım dedim belki gider kan veririm veya garanti olsun diye bugün beklerim olmazsam yarın kan veririm
Evet artimed bile pozitif çıkarmadı yok yani adeti bekleyeceğimAy evet resmen gölge var yabir de bu markaya en güvenilir marka diyolar ben de çok üzgünüm
Ay ben yanlış anlamışımbelki geç yumurtlama olur bu arada kesin kadın doğuma git canım ya
Evet evet adeti bekle inşallah bizi şaşırtırEvet artimed bile pozitif çıkarmadı yok yani adeti bekleyeceğim
5 Aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve 3 aydır sürekli aynı şikayetlerle doktora gittim kan verdim ama negatif çıktı o yüzden bu ay bekleyeyim dedimEn güzeli sabriniza hayran kaldım
Onun için demedim balım bir sorun yoktu inşallah da gidip bir değerlerine baktır eksik varsa takviye kullanırsın bebek için de önemli özellikle folik asit başlanirDaha ilk deneme olduğu için bir süre beklerim. Olmazsa giderim mecbur
Ben de keşke 5 aylık evliyiken baslasaydim diyroum en iyisini yapmışsın tez zamanda olsun inşallah5 Aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve 3 aydır sürekli aynı şikayetlerle doktora gittim kan verdim ama negatif çıktı o yüzden bu ay bekleyeyim dedim
Amin isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin RabbimBen de keşke 5 aylık evliyiken baslasaydim diyroum en iyisini yapmışsın tez zamanda olsun inşallah
Açıkçası hiç umudum kalmadı , o yüzden kendimi bu konudan uzak tutacağım yeni ayda düşündükçe olmuyorEvet evet adeti bekle inşallah bizi şaşırtırolmazsa her ay yeni umut
Beta 40 ciktiEger varsa progestan fitil kullandirabilir doktor ama tabiki danışmak gerekiyorinşallah sağlıkla ilerler
SEn nasıl iyi hissedeceksen öyle canım benim , biz burdayiz konuşmak istersen her zaman yazabilirsin banaAçıkçası hiç umudum kalmadı , o yüzden kendimi bu konudan uzak tutacağım yeni ayda düşündükçe olmuyor
Beta 40 ciktiTamam canım merakla bekliyorum stres yapma lütfen sakin ol
İnan en umutsuz olduğun anda gönderir Rabbim mucizesiniAçıkçası hiç umudum kalmadı , o yüzden kendimi bu konudan uzak tutacağım yeni ayda düşündükçe olmuyor
Oh çok şükürBeta 40 cikti
Hayırlı uğurlu olsun ilk anne çıktı gruptanAyy sen bariz hamilesin ya masalllahbelirtiler ne zaman çıktı
Canım o gölge üstteki şeffaf kapağın yansıttığı gölge ben bu tip testlerde testi yapmadan önce o şeffaf pencereyi çıkarıp sonra yapıyorum yada testin içini açarak bakıyorum. O gölge şeffaf kapakçık sayesinde oluyor ışık vurunca yansıma oluyorGittim Predictor ve iki marka daha aldım hepsi negatif arkadaşlar üzgünüm . Predictory yapmadan önce kontrol amaçlı resmini çektim T nin olduğu yerde bariz bir gölge var sanırım onunla karıştırdım . Bir daha asla tek bir test dahi yapmayacağım hepsi para tuzağı çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?