BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Adetime 12-13 gün var. 17 mayıs sat
Pcos bundan önce yoktu; hiçbir sıkıntım yoktu ama 2 senedir kadın doğuma gitmedim.
Ay ben yanlış anlamışım belki geç yumurtlama olur bu arada kesin kadın doğuma git canım ya

Ay evet resmen gölge var ya bir de bu markaya en güvenilir marka diyolar ben de çok üzgünüm

Daha ilk deneme olduğu için bir süre beklerim. Olmazsa giderim mecbur
Onun için demedim balım bir sorun yoktu inşallah da gidip bir değerlerine baktır eksik varsa takviye kullanırsın bebek için de önemli özellikle folik asit başlanir

5 Aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve 3 aydır sürekli aynı şikayetlerle doktora gittim kan verdim ama negatif çıktı o yüzden bu ay bekleyeyim dedim
Ben de keşke 5 aylık evliyiken baslasaydim diyroum en iyisini yapmışsın tez zamanda olsun inşallah

Canım o gölge üstteki şeffaf kapağın yansıttığı gölge ben bu tip testlerde testi yapmadan önce o şeffaf pencereyi çıkarıp sonra yapıyorum yada testin içini açarak bakıyorum. O gölge şeffaf kapakçık sayesinde oluyor ışık vurunca yansıma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…