Ya 10 gün kala gördüm diyenler var gerçek mi ya 10’gun kala imkansız gibi bir sey değil miÖğrenenler bende okuyorum burada ama Yinede çok erken benceben 5 gün kala silik çizgi gördüm sonra kan negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşadım kimyasal falan da olabilir bu arada biraz sabretsek daha iyi bizim için
Oy oy sabretmek çok zorÖğrenenler bende okuyorum burada ama Yinede çok erken benceben 5 gün kala silik çizgi gördüm sonra kan negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşadım kimyasal falan da olabilir bu arada biraz sabretsek daha iyi bizim için
Evet canım öyle yaparım hayırlısı olsun artıkİnşallah çıkareğer yine çizgi çıkarsa iki gün sonra yeniden kan verirsin
Beraber bakalım testineEvet canım öyle yaparım hayırlısı olsun artık
Tamam canım yapınca atarım buraya ilk idrarla yapacağımBeraber bakalım testine
Herkesin çıkmıyor ki , adet ağrısı ve gebelik belirtisi hemen hemen aynı diyorlar az daha sabretİşte erken gebelik testi ya 6 gün önceden biliyorlar deneyeyim şansımı dedim ve galiba öyle oldu
Ben de 5 gün sonra yapıcam ya 5 gun nasıl geçecek hiçbir fikrim yok şu her ay beklemesi ne zor yaTamam canım yapınca atarım buraya ilk idrarla yapacağım
Çol saçma geliyo 10 yün kala çıkması daha yerleşmemiş oluyoYa 10 gün kala gördüm diyenler var gerçek mi ya 10’gun kala imkansız gibi bir sey değil mi
herkesin aynı zamanda çıkmıyor ki kiminin 6 gün kala çıkıyor kiminin 2 gün kala kiminin adet geçince o yüzden aslında en güzeli en az iki gün kala test yapmak çıkar veya çıkmaz demem çok yanlış olur ☺Çol saçma geliyo 10 yün kala çıkması daha yerleşmemiş oluyo
Ama olsa 5 gün kala çıkardı dimi..
İnşallah.. 8 inde tekrar yapacağım.. nasip artıkherkesin aynı zamanda çıkmıyor ki kiminin 6 gün kala çıkıyor kiminin 2 gün kala kiminin adet geçince o yüzden aslında en güzeli en az iki gün kala test yapmak çıkar veya çıkmaz demem çok yanlış olur ☺hepimiz aynı durumdayız canım ümitli ümitsiz bir bekleyiş içindeyiz ama inşallah vardır
Ben de 9unda ya da 10unda yapacağım zaten bence iki gün kala negatifse negatiftir çünkü herkes yumurtlama zamanını biliyor az çok benim geç döllenme ihtimali 0 nerdeyseİnşallah.. 8 inde tekrar yapacağım.. nasip artık
Evet beklemesi çok zor ama arada bir durumda kalmanı da istemem şöyle iki gün kala falan yapsan testi çok güzel olur benceBen de 5 gün sonra yapıcam ya 5 gun nasıl geçecek hiçbir fikrim yok şu her ay beklemesi ne zor yainsan bir an önce yapıp var mı yok mu bilmek istiyor önüne bakmak icin
Kesinlikle zaten 2 gün kala yoksa yoktur ya . Progesteron testi vermek istiyordum aslında 10 üzeri falan çıkar mı diye ama uğraşmak istemedim taEvet beklemesi çok zor ama arada bir durumda kalmanı da istemem şöyle iki gün kala falan yapsan testi çok güzel olur bence
Ay yok o zaten kesin bir şey değil kafanı karıştırma hiçKesinlikle zaten 2 gün kala yoksa yoktur ya . Progesteron testi vermek istiyordum aslında 10 üzeri falan çıkar mı diye ama uğraşmak istemedim ta
Doğru gerçi 20 çıkanlar bile gebe olmayabiliyormuşAy yok o zaten kesin bir şey değil kafanı karıştırma hiç
Adetin kaçıncı günü canımYumurtlama göremedim ama göğüslerim acıyor.
Yumurtlama döneminde olmasak da bunlar yaşanabiliyor mu yani?
Bilen var mı aranızda kızlar?
Adetin kaçıncı günü canım
Daha çok erkenRüya gördüm gece etkilenip test yaptım daha 8 gün var adete yani kendime niye bunu yapıp üzdüysem saçmalık çok kızgınım ama sadece kendime başka bir şey değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?