BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ya 10 gün kala gördüm diyenler var gerçek mi ya 10’gun kala imkansız gibi bir sey değil mi

Çol saçma geliyo 10 yün kala çıkması daha yerleşmemiş oluyo
Ama olsa 5 gün kala çıkardı dimi..
herkesin aynı zamanda çıkmıyor ki kiminin 6 gün kala çıkıyor kiminin 2 gün kala kiminin adet geçince o yüzden aslında en güzeli en az iki gün kala test yapmak çıkar veya çıkmaz demem çok yanlış olur ☺ hepimiz aynı durumdayız canım ümitli ümitsiz bir bekleyiş içindeyiz ama inşallah vardır

İnşallah.. 8 inde tekrar yapacağım.. nasip artık

Ben de 5 gün sonra yapıcam ya 5 gun nasıl geçecek hiçbir fikrim yok şu her ay beklemesi ne zor ya insan bir an önce yapıp var mı yok mu bilmek istiyor önüne bakmak icin
Evet beklemesi çok zor ama arada bir durumda kalmanı da istemem şöyle iki gün kala falan yapsan testi çok güzel olur bence

Evet beklemesi çok zor ama arada bir durumda kalmanı da istemem şöyle iki gün kala falan yapsan testi çok güzel olur bence
Kesinlikle zaten 2 gün kala yoksa yoktur ya . Progesteron testi vermek istiyordum aslında 10 üzeri falan çıkar mı diye ama uğraşmak istemedim ta

Kesinlikle zaten 2 gün kala yoksa yoktur ya . Progesteron testi vermek istiyordum aslında 10 üzeri falan çıkar mı diye ama uğraşmak istemedim ta
Ay yok o zaten kesin bir şey değil kafanı karıştırma hiç

Yumurtlama göremedim ama göğüslerim acıyor.
Yumurtlama döneminde olmasak da bunlar yaşanabiliyor mu yani?
Bilen var mı aranızda kızlar?

Rüya gördüm gece etkilenip test yaptım daha 8 gün var adete yani kendime niye bunu yapıp üzdüysem saçmalık çok kızgınım ama sadece kendime başka bir şey değil yani

Eklentiler

• IMG_5104.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…