Ayy sen bariz hamilesin ya masalllahBugunku testlerim usteki predictor early alttaki prodoctor
Ben de umudumu kaybettim yaBenim burda yazanlar gibi bariz belirtilerim yok ya bir karamsarlığa düştüm galiba
Yaa neden ki?Ben de umudumu kaybettim ya
Ne bileyim 8 gün kaldı hiç belirti yok akıntı yok olmadı gibiYaa neden ki?
Daha 8 gün var bir anda bir çok belirti oluşabilir umudunu kaybetme lütfenNe bileyim 8 gün kaldı hiç belirti yok akıntı yok olmadı gibi
Sen ne durumdasın çiçeğimDaha 8 gün var bir anda bir çok belirti oluşabilir umudunu kaybetme lütfen
Ayyy çizgi baya kırmızı canımmmm var galibaaaaa senin kaç günün vardı ne zaman kan verecektinGünaydın ustteki predictor early alttaki prodoctor
Ay hayır umudunu kaybetme lütfenBen de umudumu kaybettim ya
Sen daha önce Predictor yapmamıştın canım dimi ?Günaydın ustteki predictor early alttaki prodoctor
Bugün yapacaktın yapmayacak mısın ? Ama ikimiz de gebe olabiliriz o kadar erken test yapıyoruz ki dayanamıyoruz bile keşke adet gününü bekleyebilsek adete kadar umutlu olmaya çalışalımAy hayır umudunu kaybetme lütfensen hamile olabilirsin
İnsanın bazen modu ve inancı çok düşüyor dün çok zor bir gündü benim için ilk defa böyle bir şey yaşadım adetime 3 gün var hiç ağrım sızım yok normalde olur bir hafta falan öneceden ama bir yanımda bir şey yok olsa çıkardı psikolojik her şey diyorçok ama çok üzgünüm gerçekten eğer yoksa bir daha asla test yapmayacağım .
Nöbetçiydim 9 gibi gidip eczaneden alacağım bir tane daha yapmaya cesaretim var mı emin değilim amaBugün yapacaktın yapmayacak mısın ? Ama ikimiz de gebe olabiliriz o kadar erken test yapıyoruz ki dayanamıyoruz bile keşke adet gününü bekleyebilsek adete kadar umutlu olmaya çalışalım
ama biliyorum ki yapmadan da için içine yiyecekNöbetçiydim 9 gibi gidip eczaneden alacağım bir tane daha yapmaya cesaretim var mı emin değilim ama
Evet sürekli düşündüğüm için kendimde yeni yeni şeyler arıyorum . Eğer bugün varsa net bir çizgi görmem gerekir bugün çıkmazsa gebelik ihtimalim ortadan kalkacak benceama biliyorum ki yapmadan da için içine yiyecek
Günaydın daha çok erken bence test için negatif çıkması normal olabilir bence adet gününü bekleyin test içinGünaydın kızlar ben bugün dayanamadım ilk idrarla test yaptım ve tabii ki koca negatif.. değişmez değil mi..? 5 gün var
İşte erken gebelik testi ya 6 gün önceden biliyorlar deneyeyim şansımı dedim ve galiba öyle olduGünaydın daha çok erken bence test için negatif çıkması normal olabilir bence adet gününü bekleyin test için
Değişmez değil mi karnım adet olacak gibi ağrıyoGünaydın daha çok erken bence test için negatif çıkması normal olabilir bence adet gününü bekleyin test için
Öğrenenler bende okuyorum burada ama Yinede çok erken benceİşte erken gebelik testi ya 6 gün önceden biliyorlar deneyeyim şansımı dedim ve galiba öyle oldu
İnşallah çıkarEvet sürekli düşündüğüm için kendimde yeni yeni şeyler arıyorum . Eğer bugün varsa net bir çizgi görmem gerekir bugün çıkmazsa gebelik ihtimalim ortadan kalkacak bence
Valla adet ağrın varsa çok değişmez gibi ama tabiki en iyisini Allah bilir inşallah vardırDeğişmez değil mi karnım adet olacak gibi ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?