BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben de umudumu kaybettim ya
Ay hayır umudunu kaybetme lütfen sen hamile olabilirsin
İnsanın bazen modu ve inancı çok düşüyor dün çok zor bir gündü benim için ilk defa böyle bir şey yaşadım adetime 3 gün var hiç ağrım sızım yok normalde olur bir hafta falan öneceden ama bir yanımda bir şey yok olsa çıkardı psikolojik her şey diyor çok ama çok üzgünüm gerçekten eğer yoksa bir daha asla test yapmayacağım .

Bugün yapacaktın yapmayacak mısın ? Ama ikimiz de gebe olabiliriz o kadar erken test yapıyoruz ki dayanamıyoruz bile keşke adet gününü bekleyebilsek adete kadar umutlu olmaya çalışalım

Bugün yapacaktın yapmayacak mısın ? Ama ikimiz de gebe olabiliriz o kadar erken test yapıyoruz ki dayanamıyoruz bile keşke adet gününü bekleyebilsek adete kadar umutlu olmaya çalışalım
Nöbetçiydim 9 gibi gidip eczaneden alacağım bir tane daha yapmaya cesaretim var mı emin değilim ama

Günaydın kızlar ben bugün dayanamadım ilk idrarla test yaptım ve tabii ki koca negatif.. değişmez değil mi..? 5 gün var

İşte erken gebelik testi ya 6 gün önceden biliyorlar deneyeyim şansımı dedim ve galiba öyle oldu
Öğrenenler bende okuyorum burada ama Yinede çok erken bence ben 5 gün kala silik çizgi gördüm sonra kan negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşadım kimyasal falan da olabilir bu arada biraz sabretsek daha iyi bizim için

Evet sürekli düşündüğüm için kendimde yeni yeni şeyler arıyorum . Eğer bugün varsa net bir çizgi görmem gerekir bugün çıkmazsa gebelik ihtimalim ortadan kalkacak bence
İnşallah çıkar eğer yine çizgi çıkarsa iki gün sonra yeniden kan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…