Aaaa anladım şimdi e nabıza baktım da mart ayında bakmışlar tsh de 1.34 çıkmış ama o zaman hamilelik vardı işte bende kürtaj oldum. Bayramdan sonra bende baktırayımBu değerlere zaten dahiliye bakıyor aşkım gidiyorsun ben vitamin ve hormonlarima baktırmak istiyorum genel kontrol için diyorsun alıyor benim TSH 2.8di doktor bir sorun yok dedi ama bakayım bir duruma 2.5 altı istiyolar gebelik icin
Hiç ağlama. Önümüzdeki ay denersin. Ovilasyon testi netleştirmek için güzel olur benceBence şuan erken çıkması için canım , ben yumurtlama günlerinde üst üste 3 gün ilişki denemiştim akıntı gördüğümde yani . Acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam belki ben yanlış biliyorumdur yada yumurta çatlamıyordur en azından erkenden doktora giderim bilmiyorum kafam çok karışık oturdum ağlıyorum
Ayy sizde inşallah hamilesinizdirYa benim de aynı öyle 37.2 çıkıyor
Ay ağlama nolursun yaBence şuan erken çıkması için canım , ben yumurtlama günlerinde üst üste 3 gün ilişki denemiştim akıntı gördüğümde yani . Acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam belki ben yanlış biliyorumdur yada yumurta çatlamıyordur en azından erkenden doktora giderim bilmiyorum kafam çok karışık oturdum ağlıyorum
Adet olana kadar hep umut var diyoruz bak erken yaptın şuan bugünkü testleri daha dün kan negatifti. Eğer gecikme yaşarsan tekrar deneBence şuan erken çıkması için canım , ben yumurtlama günlerinde üst üste 3 gün ilişki denemiştim akıntı gördüğümde yani . Acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam belki ben yanlış biliyorumdur yada yumurta çatlamıyordur en azından erkenden doktora giderim bilmiyorum kafam çok karışık oturdum ağlıyorum
Yeniden olacak inşallahAaaa anladım şimdi e nabıza baktım da mart ayında bakmışlar tsh de 1.34 çıkmış ama o zaman hamilelik vardı işte bende kürtaj oldum. Bayramdan sonra bende baktırayım
Ayrı bir stres yaratır diye korkuyorum , kafama şey takıldı yumurtlama günü ilişki olmasına rağmen gebelik olmadıysa ikimizden birinde bir sıkıntı vardır dimiHiç ağlama. Önümüzdeki ay denersin. Ovilasyon testi netleştirmek için güzel olur bence
Ben şimdi baktım adetime 3 gün var sanıyordum 4 gün varmış yani kanı 5 gün kala vermişim . Neyse sonucu değiştirmiyor ama dediğin gibi erken olduAdet olana kadar hep umut var diyoruz bak erken yaptın şuan bugünkü testleri daha dün kan negatifti. Eğer gecikme yaşarsan tekrar dene
Bilmiyorum ki canım inşallah bir mucize olur hamileyimdir şuan tek istediğim şey buAy ağlama nolursun yaovulasyon dene istersen balm laboquck al başla adetten sonra onlar da tabi %100 değil ama yine de en azından yüksek ihtimal gibi
Teşekkür ederimBeklenen adet tarihi
Hayır. Biz de deniyoruz hemen olmuyor ki.. tutmayabiliyor yumurta o ay kalitesi olabiliyor sperm kalitesiz olabiliyor direk böyle sonuçlarsak herkeste sıkıntı var demek. Bence stres yapma. Baktın pik çıktı ana bırak o anda düşünme ben daha önce 1 sene denedim olmadı ilk ovilasyon aldım o ay hamile kalmıştım tabi sonu kötü bitti ama şimdi tekrar deniyorumAyrı bir stres yaratır diye korkuyorum , kafama şey takıldı yumurtlama günü ilişki olmasına rağmen gebelik olmadıysa ikimizden birinde bir sıkıntı vardır dimi
AminnnYeniden olacak inşallah
Ben stres yaparım diyorsan bir gün beraber ol bir gün bekle bu yöntemi de deneyen varHayır. Biz de deniyoruz hemen olmuyor ki.. tutmayabiliyor yumurta o ay kalitesi olabiliyor sperm kalitesiz olabiliyor direk böyle sonuçlarsak herkeste sıkıntı var demek. Bence stres yapma. Baktın pik çıktı ana bırak o anda düşünme ben daha önce 1 sene denedim olmadı ilk ovilasyon aldım o ay hamile kalmıştım tabi sonu kötü bitti ama şimdi tekrar deniyorum
İnşallah canım benim , bak benim hiç bebeğim olmadı hiç hamile kalamadım bunu 10 aydır yaşıyorum anneler gününde ağlamaktan bayılacaktım yani ama ne yapayım veren Allah dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor yaBilmiyorum ki canım inşallah bir mucize olur hamileyimdir şuan tek istediğim şey bu
Tamam canım içim rahatladı biraz haklısın zamanı var demekki Rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimize inşallah Allah sizden razı olsunHayır. Biz de deniyoruz hemen olmuyor ki.. tutmayabiliyor yumurta o ay kalitesi olabiliyor sperm kalitesiz olabiliyor direk böyle sonuçlarsak herkeste sıkıntı var demek. Bence stres yapma. Baktın pik çıktı ana bırak o anda düşünme ben daha önce 1 sene denedim olmadı ilk ovilasyon aldım o ay hamile kalmıştım tabi sonu kötü bitti ama şimdi tekrar deniyorum
Ay kıyamam sana en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun sağlıklı güzel bir evlatlaİnşallah canım benim , bak benim hiç bebeğim olmadı hiç hamile kalamadım bunu 10 aydır yaşıyorum anneler gününde ağlamaktan bayılacaktım yani ama ne yapayım veren Allah dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor ya
Daha 5 gün varmış inan bana kan verip negatif görüp adetten sonrada öğrenen var. Bu ay böyle olmadı diyelim diğer ay yumurtlama takibi yaparsın illaki tutacak sabretmeyi öğreniyoruz işte.. ben kürtaj olduğumdan beri sürekli test yapıyordum bu aya kadar biraz yavaşladım testlere verdiğim parayla oooo. Takınca daha da zorlaşıyorTamam canım içim rahatladı biraz haklısın zamanı var demekki Rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimize inşallah Allah sizden razı olsun
İnşallah canımın içi hepimizin evi müjdelesin bebislerle her şeyin bir vakti zamanı var üzülmemek elde değil ama daha adetin gelmedi dur bakalımAy kıyamam sana en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun sağlıklı güzel bir evlatla
Rabbım kolaylıkla nasip etsin inşallah üzülmeyin yaaaİnşallah canım benim , bak benim hiç bebeğim olmadı hiç hamile kalamadım bunu 10 aydır yaşıyorum anneler gününde ağlamaktan bayılacaktım yani ama ne yapayım veren Allah dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor ya
İnşallah canımRabbım kolaylıkla nasip etsin inşallah üzülmeyin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?