Her şey normal olsa bile her ay gebe kalma olasığımız %25miş. O yüzden 1 yıl boyunca deneyin, olmazsa muayeneye gelin diyor doktorlar. Hemen stres yapmayın lütfennAyrı bir stres yaratır diye korkuyorum , kafama şey takıldı yumurtlama günü ilişki olmasına rağmen gebelik olmadıysa ikimizden birinde bir sıkıntı vardır dimi
Ayrı bir stres yaratır diye korkuyorum , kafama şey takıldı yumurtlama günü ilişki olmasına rağmen gebelik olmadıysa ikimizden birinde bir sıkıntı vardır dimi
Ayyy ben de kova
Yeminle anladım. Eşim kova aşırı sabırsız. Birşey olacaksa şimdi olmalı aslaa beklemeye tahammülü yoktur. Bekle deyince kafayı yer bana da yarayı yedirirKovaben yeniyim bu deneme işinde size fazla takıntılı gelmiş olabilirim korunmayı bırakınca olacak sandım o yüzden bu hayal kırıklığı
Ye erkek olursa? Kova erkeği kimseye tavsiye etmem.Ben çocuğum kova olsun diye bu ay hamile kalmayı çok istemiştimakıl burcudur zekidir deniyor diye istemiştim. Annem de kova ve baya akıllı bir kadın.
Şubata geliyor çünkü doğum bu ay olursa.
Olmazsa balıkbalığı da hiç sevmem ben de balığım diye istemiyorum
Nasip. İşin şakası tabii ama kova isterdim cidden
Deneyin ben çok zor yumurtlama gören biri olarak kopkoyu yumurtlama gördüm kür ileOnu ben de deniycem eger bu ay adet olursam
Hayırlı haberlerini bekliyoruzzAy İnşallah ama bir hafta var daha bekleyemiyorum heyecandan
Ye erkek olursa? Kova erkeği kimseye tavsiye etmem.Gelecekteki gelinine yazık
Yaaaaa maşallah hayırlı olsun çok sevindiiimmmmBeta 40 cikti
Hayırlısı olsun hepimiz için. Ama belki de sende lekelenmedir, bak kaç kişi burada öyle hamile kaldı. Regl geldiğini sandı ama aslında hamileymiş. Yine de umutlanmamak lazım ama henüz emin olamayız da.Gece dedigim gibi peceteye lekelenme geldi canim acik renkli biseydi. Suanlik yok ama baya adet olmadan onceki sancim var yarin falan olacakmisim gibi… hayirlisi olsun artik erken test yapmaya gerek yokmus
Elinizde erken gebelik testi varsa bi baksanız aslındakızlar buraya girmicem demiştim ama dayanamayıp tekrar tekrar giriyorum bugün bel ağrım var ara ara kendini belli ediyor. Benim gazım hep var huzursuz bağırsak sendromundan dolayı ve iç çamaşırım sürekli ıslanacak gibi hissediyorum her an birşeyler gelecek gibi afedersiniz öyle his var aşağı tarafta. Ellerimin avuç içlerinde yanma var birde uyandığımdan beri su içmeden 3-4 kere idrara çıktım iştahım çok açıldı doymuyorum tabi bunlar regli olacağım zamanda da oluyor iştah vs. lavaboda şeffaf az bir şey akıntı gördüm peçeteye silince kafam allak bullak kanı çok erken verdim negatifi gördüm
Hayırlısı olsun hepimiz için. Ama belki de sende lekelenmedir, bak kaç kişi burada öyle hamile kaldı. Regl geldiğini sandı ama aslında hamileymiş. Yine de umutlanmamak lazım ama henüz emin olamayız da.
Bende bu sabah artık yeter dedim test yaptım negatif çıktı. Aşırı üzgünüm şuan.
kızlar buraya girmicem demiştim ama dayanamayıp tekrar tekrar giriyorum bugün bel ağrım var ara ara kendini belli ediyor. Benim gazım hep var huzursuz bağırsak sendromundan dolayı ve iç çamaşırım sürekli ıslanacak gibi hissediyorum her an birşeyler gelecek gibi afedersiniz öyle his var aşağı tarafta. Ellerimin avuç içlerinde yanma var birde uyandığımdan beri su içmeden 3-4 kere idrara çıktım iştahım çok açıldı doymuyorum tabi bunlar regli olacağım zamanda da oluyor iştah vs. lavaboda şeffaf az bir şey akıntı gördüm peçeteye silince kafam allak bullak kanı çok erken verdim negatifi gördüm
hiç cesaretim yok vallaElinizde erken gebelik testi varsa bi baksanız aslında
takvimim programına göre 4 ama geçen aya göre ise 8 gün çok saçma sapan birsey oldu yaaaKac gun var suan bata??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?