Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

Pco falan var mı ara kanama olabilir bende olmuştu bir kaç kez
Hayır canım yok zaten 4. Cocuguma hamile kalmaya calisiyorum yani.hicbir sprunum yomtu simdiye kadar 3 aylik koruyucu igneden sonra boyle regl duzensizligi oldu

Yalnız ben bu ovülasyon testini yapıyorum hala pik olmadı ama koyulaşma başladı yarına falan olur herhalde ben normalde takvim uygulamasına göre yapıyordum sanırım geç yumurtluyorum ona göre çoktan olması lazımdı her ay ona göre yapıyordum sonra dinlenmeye çekiliyordum regl bekliyordum olmaması normalmiş ilişki yok yumurtlama yok yani bu ovülasyon sayesinde farkettim

Merhaba bende bir kaç aydır buralardayım her ay farklı batli topikleri takip ediyorum ama bir türlü gebelik topiklerine giremedim...bu ayda burdayım hadi bakalım hayırlısı...bat 14 Mayıs ...27 nisandan beri yoğun uzayan şeffaf akıntım vardı.. bugün kıvamlı saydam olmayan krem rengi akıntım oldu sanırım yumurtlamam bitti...gün aşırı değerlendirdim nasip bakalim ...hepimiz için hayırlısı olsun...Allah isteyen herkese nasip etsin

Hosgeldin canım 11 subat topıgındedr bırlıkteydık sanırım seni hatırladım

Benımde hala pik olmadı bugun 17. Gün dü

Ben de yine burdayım birlikte gebelik topiklerine gircez inşallah ara verelim diye diye her ay bi umut devam

Hemşerim zeynep2009, sen, ben her ay aynı yerdeyiz bu ay inşallah hayırlı haberleri alırız
Amiiiin Ay vallahi öyle ya ben bu ay çok umutluyum valla çok değerlendirdim bide benim pik hala silikleşmedi onu anlayamadım silikleşmedikçe değerlendiriyorum yetti gayri

Evet kımyasal oldu malesef
Yumurta takıbı yapıyormusun
Yumurtlama için Test falan yapmıyorum kendimi takip ediyorum.. aslında olmama sebebinide biliyorum ama Elimden birşey gelmiyor...eşim pek istemiyor ... olması için onun biraz takviye alması gerekiyor... Oda almıyor maalesef...bizim Allah nasip ederse 3. Olacak...iki çocuğumda eşimin beslenmesine dikkat etmesi ile oldu...bu sefer tamamen Şansa kaldı...bir umut bekliyorum bakalim

Canım hiç birsey kullanmıyormu benimde esim oyle idi ben yıyeceklerıne katıyordum anlamıyordu.

Kızlar bir şey sorucam reglime 6 gün var sabah lavaboda peceteye böyle kılcal damarlı gibi akıntı geldi az miktarda yerleşme olabilir mi

Kızlar bir şey sorucam reglime 6 gün var sabah lavaboda peceteye böyle kılcal damarlı gibi akıntı geldi az miktarda yerleşme olabilir mi
Evet olma ihtimali var şimdi daha heyecanlı olur regl gecikmesi beklemek

Evet olma ihtimali var şimdi daha heyecanlı olur regl gecikmesi beklemek
Ay korkuyorum da Üç dört gündür regl gibi ara ara kasıklarım ağrıyor hafif ama bacaklarım çok ağrıyor dün gece ilişki oldu sabahına böyle olunca ilişkinin mi etkisi oldu erken mi regl mi olacam desem normal kanama leke de değil yoksa yerleşme mi kafamda soru işaretleri
6 ya da 7 sinde test yapicam ne kadar sabredebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…