- 4 Şubat 2025
- 348
- 115
- 18
- 25
O zaman randevu tarihinizde muhakkak doktora görünün daha çok varmış zaten regleYani bildigin adet oluyorum yerkesme kanaması az miktqrda oluyo
Pco falan var mı ara kanama olabilir bende olmuştu bir kaç kezHayır 13 mayısta olması grekiyordu neden böyle oldu anlamadım resmen adet oluyorum
Hayır canım yok zaten 4. Cocuguma hamile kalmaya calisiyorum yani.hicbir sprunum yomtu simdiye kadar 3 aylik koruyucu igneden sonra boyle regl duzensizligi olduPco falan var mı ara kanama olabilir bende olmuştu bir kaç kez
Hosgeldin canım 11 subat topıgındedr bırlıkteydık sanırım seni hatırladımMerhaba bende bir kaç aydır buralardayım her ay farklı batli topikleri takip ediyorum ama bir türlü gebelik topiklerine giremedim...bu ayda burdayım hadi bakalım hayırlısı...bat 14 Mayıs ...27 nisandan beri yoğun uzayan şeffaf akıntım vardı.. bugün kıvamlı saydam olmayan krem rengi akıntım oldu sanırım yumurtlamam bitti...gün aşırı değerlendirdim nasip bakalim ...hepimiz için hayırlısı olsun...Allah isteyen herkese nasip etsin
Benımde hala pik olmadı bugun 17. Gün düYalnız ben bu ovülasyon testini yapıyorum hala pik olmadı ama koyulaşma başladı yarına falan olur herhalde ben normalde takvim uygulamasına göre yapıyordum sanırım geç yumurtluyorum ona göre çoktan olması lazımdı her ay ona göre yapıyordum sonra dinlenmeye çekiliyordum regl bekliyordum olmaması normalmiş ilişki yok yumurtlama yok yani bu ovülasyon sayesinde farkettim
Benim bugün baya koyulaştı pik dedim değerlendirdim ama yarın daha koyu olacakmış gibi geliyor sonuç itibari ile geç olduBenımde hala pik olmadı bugun 17. Gün dü
Evet bende hatırladım kimyasal mi gecirmistin...başka bir arkadasmiydi o...Hosgeldin canım 11 subat topıgındedr bırlıkteydık sanırım seni hatırladım
Evet kımyasal oldu malesefEvet bende hatırladım kimyasal mi gecirmistin...başka bir arkadasmiydi o...
Ben de yine burdayım birlikte gebelik topiklerine gircez inşallah ara verelim diye diye her ay bi umut devamMerhaba bende bir kaç aydır buralardayım her ay farklı batli topikleri takip ediyorum ama bir türlü gebelik topiklerine giremedim...bu ayda burdayım hadi bakalım hayırlısı...bat 14 Mayıs ...27 nisandan beri yoğun uzayan şeffaf akıntım vardı.. bugün kıvamlı saydam olmayan krem rengi akıntım oldu sanırım yumurtlamam bitti...gün aşırı değerlendirdim nasip bakalim ...hepimiz için hayırlısı olsun...Allah isteyen herkese nasip etsin
Hemşerim zeynep2009, sen, ben her ay aynı yerdeyizBenim bugün baya koyulaştı pik dedim değerlendirdim ama yarın daha koyu olacakmış gibi geliyor sonuç itibari ile geç oldu
AmiiiinHemşerim zeynep2009, sen, ben her ay aynı yerdeyizbu ay inşallah hayırlı haberleri alırız
Yumurtlama için Test falan yapmıyorum kendimi takip ediyorum.. aslında olmama sebebinide biliyorum ama Elimden birşey gelmiyor...eşim pek istemiyor ... olması için onun biraz takviye alması gerekiyor... Oda almıyor maalesef...bizim Allah nasip ederse 3. Olacak...iki çocuğumda eşimin beslenmesine dikkat etmesi ile oldu...bu sefer tamamen Şansa kaldı...bir umut bekliyorum bakalimEvet kımyasal oldu malesef
Yumurta takıbı yapıyormusun
Öyle oluyor vallaBen de yine burdayım birlikte gebelik topiklerine gircez inşallah ara verelim diye diye her ay bi umut devam
Canım hiç birsey kullanmıyormu benimde esim oyle idi ben yıyeceklerıne katıyordum anlamıyordu.Yumurtlama için Test falan yapmıyorum kendimi takip ediyorum.. aslında olmama sebebinide biliyorum ama Elimden birşey gelmiyor...eşim pek istemiyor ... olması için onun biraz takviye alması gerekiyor... Oda almıyor maalesef...bizim Allah nasip ederse 3. Olacak...iki çocuğumda eşimin beslenmesine dikkat etmesi ile oldu...bu sefer tamamen Şansa kaldı...bir umut bekliyorum bakalim
Evet olma ihtimali var şimdi daha heyecanlı olur regl gecikmesi beklemekKızlar bir şey sorucam reglime 6 gün var sabah lavaboda peceteye böyle kılcal damarlı gibi akıntı geldi az miktarda yerleşme olabilir mi
Ay korkuyorum da Üç dört gündür regl gibi ara ara kasıklarım ağrıyor hafif ama bacaklarım çok ağrıyor dün gece ilişki oldu sabahına böyle olunca ilişkinin mi etkisi oldu erken mi regl mi olacam desem normal kanama leke de değil yoksa yerleşme mi kafamda soru işaretleriEvet olma ihtimali var şimdi daha heyecanlı olur regl gecikmesi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?