- 29 Aralık 2024
- 323
- 109
- 18
- 35
Ayyevet yerleşme olabilir çok büyük ihtimal dikkat edin 2 gün sürer en fazla reglden daha az şekilde olur çok heyecanliKızlar bir şey sorucam reglime 6 gün var sabah lavaboda peceteye böyle kılcal damarlı gibi akıntı geldi az miktarda yerleşme olabilir mi
Benimde 5 gün kaldı bugün yapsam cikarmi diye tesr alsammi diye dusunuyorumAy korkuyorum da Üç dört gündür regl gibi ara ara kasıklarım ağrıyor hafif ama bacaklarım çok ağrıyor dün gece ilişki oldu sabahına böyle olunca ilişkinin mi etkisi oldu erken mi regl mi olacam desem normal kanama leke de değil yoksa yerleşme mi kafamda soru işaretleri
6 ya da 7 sinde test yapicam ne kadar sabredebilirsem
bir yandan heyecan yerlesmemi diye bir yandan korku öylesine bir akıntıdir gebelik falan yoktur diyeBenimde 5 gün kaldı bugün yapsam cikarmi diye tesr alsammi diye dusunuyorum
Aslında en garantisi regl geçince ama ben bu ay burda okuduklarını görünce erkenden dayanamıyorum gibibir yandan heyecan yerlesmemi diye bir yandan korku öylesine bir akıntıdir gebelik falan yoktur diyebenimde elimde 1 tane test var başka almadım bilerek sürekli yapmamak için sabredebildiğim yere kadar ay senin de az kalmış 2 gün kala iyidir bence yapmak için
Ben oğlumda üstüne gorme yani yerleşme kanaması yaşamıştımbir yandan heyecan yerlesmemi diye bir yandan korku öylesine bir akıntıdir gebelik falan yoktur diyebenimde elimde 1 tane test var başka almadım bilerek sürekli yapmamak için sabredebildiğim yere kadar ay senin de az kalmış 2 gün kala iyidir bence yapmak için
Gerçekten dayanmak zorAslında en garantisi regl geçince ama ben bu ay burda okuduklarını görünce erkenden dayanamıyorum gibi
Ya nasıl dı regl den kaç gün önce yaşamıştınBen oğlumda üstüne gorme yani yerleşme kanaması yaşamıştım
Yarı yarıya ihtimal var şu an. Pek bişey kalmamış ya senin dayanirsinAy korkuyorum da Üç dört gündür regl gibi ara ara kasıklarım ağrıyor hafif ama bacaklarım çok ağrıyor dün gece ilişki oldu sabahına böyle olunca ilişkinin mi etkisi oldu erken mi regl mi olacam desem normal kanama leke de değil yoksa yerleşme mi kafamda soru işaretleri
6 ya da 7 sinde test yapicam ne kadar sabredebilirsem
Sabır artık beklicemYarı yarıya ihtimal var şu an. Pek bişey kalmamış ya senin dayanirsininşallah güzel haberler alırsın
Denemelerdeyiz biz ya bir kaç aydır deniyoruz bu ay ilk kez ovülasyon yapayım dedim normalde takvim uygulamasına göre yapıyordum yumurtlamadan sonra bekleyişe geçiyordum bu ovülasyonu bir yaptım takvim uygulamasının gösterdiğinden 4 gün sonra yumurtlamam oldu galiba geç yumurtluyorum neden denemeler boşa olmuş onu anladım bu süreçteSabır artık bekliceminşallah ya istiyorum artık senin durumlar nasıl gebelik var mı yoksa denemelerde misiniz
Ha gayret az kaldıAmiiiinAy vallahi öyle ya ben bu ay çok umutluyum valla çok değerlendirdim bide benim pik hala silikleşmedi onu anlayamadım silikleşmedikçe değerlendiriyorum yetti gayri
Bende kendimi böyle telkin ediyorumHa gayret az kaldı
1 hafta onceydiYa nasıl dı regl den kaç gün önce yaşamıştın
Denemelerdeyiz biz ya bir kaç aydır deniyoruz bu ay ilk kez ovülasyon yapayım dedim normalde takvim uygulamasına göre yapıyordum yumurtlamadan sonra bekleyişe geçiyordum bu ovülasyonu bir yaptım takvim uygulamasının gösterdiğinden 4 gün sonra yumurtlamam oldu galiba geç yumurtluyorum neden denemeler boşa olmuş onu anladım bu süreçtebu ay çok değerlendirdim umudum yüksek
İnşallah benimki de yerlesmedir ne kadar süre sonra öğrendin gebeliğin1 hafta onceydi
Benim geç dollenmeydi adetim geçmesinden 10.gun ogrenmistimİnşallah benimki de yerlesmedir ne kadar süre sonra öğrendin gebeliğin
İnşallah bende regl olmam da böyle haberler alırımBenim geç dollenmeydi adetim geçmesinden 10.gun ogrenmistim
Ay hadi bakalım inşallah güzel haberleri alırızBende uygulama üzerinden gidiyorm genelde yumurtlama olduğunu gösterdiği hafta 1 ya da 2 ilişki oluyor du çok ta takmıyordum yumurtlama ona göre olmaz herhalde diye ilişkiler hep yumurtlama öncesi ve sonrası haftalar da çok oluyordu ama bu ay çok verimli geçti adet bitiminden itibaren yumurtlama gösterdiği tarihlerde de gün aşırı sonrası da oldu benimde bu yüzden bu ay bı umutluyum
İnşallah canımAy hadi bakalım inşallah güzel haberleri alırızsenin bat ne zaman
Sen benden öncesin ilk senden inşallahİnşallah canım9 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?