Sen benden öncesin ilk senden inşallah
Benim 13 MayısSeninki ne zamandıı
Regl olmayız da pozitif sonuçlanır inşallahBenim 13 Mayıs
benim de aynısı oldu hatta birazdan başlık açıcam bilirkişilerden fikir almak için seni de beklerim :) dün gece bildiğin regl ağrısı yaşadım sonra belime falan vurdu ama geçti bugün sabah da sağ kasığımda batmalar vardı ve hafif eğildikçe sağ kasık ve bacağım arasında batma hisettim ama şuan o da geçtiAy korkuyorum da Üç dört gündür regl gibi ara ara kasıklarım ağrıyor hafif ama bacaklarım çok ağrıyor dün gece ilişki oldu sabahına böyle olunca ilişkinin mi etkisi oldu erken mi regl mi olacam desem normal kanama leke de değil yoksa yerleşme mi kafamda soru işaretleri
6 ya da 7 sinde test yapicam ne kadar sabredebilirsem
Aynı şeyleri yaşıyoruzbenim de aynısı oldu hatta birazdan başlık açıcam bilirkişilerden fikir almak için seni de beklerim :) dün gece bildiğin regl ağrısı yaşadım sonra belime falan vurdu ama geçti bugün sabah da sağ kasığımda batmalar vardı ve hafif eğildikçe sağ kasık ve bacağım arasında batma hisettim ama şuan o da geçti
bat günümüz de aynıymış canım ama umarım gelmezAynı şeyleri yaşıyoruzBenimde gece bacaklarım fenaydi seyirdi baya değişik şeyler oldu
Şu an regl olacak gibiyim ama daha var gerçekten tuhaf şeyler yaşıyorum
Amiin inşallahRegl olmayız da pozitif sonuçlanır inşallah
Ben yarın uyanır uyanmaz ilk idrarla test yapmaya karar verdim her an regl olacak gibi hissediyorum beyaz akıntı geliyor dayanamicam daha fazlaAmiin inşallah
Var daha ama ya hamileysen bu ağrılar normalBen yarın uyanır uyanmaz ilk idrarla test yapmaya karar verdim her an regl olacak gibi hissediyorum beyaz akıntı geliyor dayanamicam daha fazla
İnşallah hamileliktendir sabah regliyle uyanmazsamVar daha ama ya hamileysen bu ağrılar normalşey yap güvenilir hassas bir test ile yap ki düşükse bile belli olsun
Çekmesin erkene olmasın hatta yaİnşallah hamileliktendir sabah regliyle uyanmazsam
al bi var sadece varsa silikte olsa çıkar ya herhalde flaşla falan bulurum ben onu çıkmazsa da regliyi beklicem artıkbilerek elimde tek bir tane bekletiyordum fazla oldukça her gün yapasim geliyor
Kullanmıyor...sizin etkili oldu mu yiyeceklerine katmak... çocuğunuz var mi bilmiyorum kusura bakmayın...ne kullandınız ...bize doktor arı poleni önermişti onu kullanmisti eşim öyle olmuştu...olmazsa bende öyle yapayimCanım hiç birsey kullanmıyormu benimde esim oyle idi ben yıyeceklerıne katıyordum anlamıyordu.
Artı medse yalancı olma ihtimali yuksekhttps://hizliresim.com/kkiqxaw adetime 5 gün kaldı inşallah kuruma veya yalancı değildir. Belirti iki gögsüm de dokunun acıyo olması ve doluluk
Yok freely marka ydı. Hafta içi kan vericem artıkArtı medse yalancı olma ihtimali yuksek
20 ml üzeri galiba ölçüyor böyle çıktı negatif galiba ben çok çok silik gördüm ama görebilir misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken negatif olarak düşünüyorumÇekmesin erkene olmasın hatta yatamam o zaman öyle yap içinde prospektüsü var mı kaç hcg ölçüyormuş en az acaba
Valla hayal meyal bende görüyor gibiyim20 ml üzeri galiba ölçüyor böyle çıktı negatif galiba ben çok çok silik gördüm ama görebilir misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken negatif olarak düşünüyorum
Keşke yapmasaydimValla hayal meyal bende görüyor gibiyimama zaten erkendi test için bu tarz bir sonuç olacağını tahmin ediyordum
Dedim sana ama benKeşke yapmasaydimartık regliyi beklicem ya umudum da kalmadı pek artık
Büyük ihtimal tekrarlarimDedim sana ama benhayır umutsuzluk yaşama daha var iki gün kala falan yaparsın yada dayanırsan gecikme beklersin dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?