Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

benim de aynısı oldu hatta birazdan başlık açıcam bilirkişilerden fikir almak için seni de beklerim :) dün gece bildiğin regl ağrısı yaşadım sonra belime falan vurdu ama geçti bugün sabah da sağ kasığımda batmalar vardı ve hafif eğildikçe sağ kasık ve bacağım arasında batma hisettim ama şuan o da geçti

Aynı şeyleri yaşıyoruz Benimde gece bacaklarım fenaydi seyirdi baya değişik şeyler oldu
Şu an regl olacak gibiyim ama daha var gerçekten tuhaf şeyler yaşıyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz Benimde gece bacaklarım fenaydi seyirdi baya değişik şeyler oldu
Şu an regl olacak gibiyim ama daha var gerçekten tuhaf şeyler yaşıyorum
bat günümüz de aynıymış canım ama umarım gelmez bende aynısını hissediyorum hatta akıntı oluyor koşup bakıyorum eyvah geldi diye çok şükür gelen giden yok

Ben yarın uyanır uyanmaz ilk idrarla test yapmaya karar verdim her an regl olacak gibi hissediyorum beyaz akıntı geliyor dayanamicam daha fazla
Var daha ama ya hamileysen bu ağrılar normal şey yap güvenilir hassas bir test ile yap ki düşükse bile belli olsun

Var daha ama ya hamileysen bu ağrılar normal şey yap güvenilir hassas bir test ile yap ki düşükse bile belli olsun
İnşallah hamileliktendir sabah regliyle uyanmazsam
al bi var sadece varsa silikte olsa çıkar ya herhalde flaşla falan bulurum ben onu çıkmazsa da regliyi beklicem artık bilerek elimde tek bir tane bekletiyordum fazla oldukça her gün yapasim geliyor

Çekmesin erkene olmasın hatta ya tamam o zaman öyle yap içinde prospektüsü var mı kaç hcg ölçüyormuş en az acaba

Canım hiç birsey kullanmıyormu benimde esim oyle idi ben yıyeceklerıne katıyordum anlamıyordu.
Kullanmıyor...sizin etkili oldu mu yiyeceklerine katmak... çocuğunuz var mi bilmiyorum kusura bakmayın...ne kullandınız ...bize doktor arı poleni önermişti onu kullanmisti eşim öyle olmuştu...olmazsa bende öyle yapayim

Çekmesin erkene olmasın hatta ya tamam o zaman öyle yap içinde prospektüsü var mı kaç hcg ölçüyormuş en az acaba
20 ml üzeri galiba ölçüyor böyle çıktı negatif galiba ben çok çok silik gördüm ama görebilir misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken negatif olarak düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20250504_125505.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 15
20 ml üzeri galiba ölçüyor böyle çıktı negatif galiba ben çok çok silik gördüm ama görebilir misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken negatif olarak düşünüyorum
Valla hayal meyal bende görüyor gibiyim ama zaten erkendi test için bu tarz bir sonuç olacağını tahmin ediyordum

Dedim sana ama ben hayır umutsuzluk yaşama daha var iki gün kala falan yaparsın yada dayanırsan gecikme beklersin dediğin gibi
Büyük ihtimal tekrarlarim ama regliye kadar da düşünmek istemiyorum artık dicem de aklım sürekli reglide olacak bekleyeyim bi iki üç gün sonra zaten regli olucaksam da lekelenmem başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…