BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Benimde yumurtlama 2 3 4 civarı olcak 20si bat insallah hepimizin gonlune gore olur bu ay bende test yapmicam belirtilerime dayanarak gecikmem oluraa o zaman yapcam insallah dayanabilirsem

Benimde yumurtlama 2 3 4 civarı olcak 20si bat insallah hepimizin gonlune gore olur bu ay bende test yapmicam belirtilerime dayanarak gecikmem oluraa o zaman yapcam insallah dayanabilirsem
Ben gecikmeyede bakamıyorum ki geçen sefer tam 35 gün gecikti mesela

Şurada yerimi alayım Muhtemelen 15 temmuz bat. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum test yapmıyorum artık. İki yıldır deneyip hiç hamile kalamadım üç de başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekle bile olmuyorsa doğal gebelik postunda ne işim var bilmiyorum ama Allahtan da ümit kesemem

Bence Allahtan ümidinizi kesmeyin siz tam unuttum dediğiniz anda inşallah o güzel haber gelir

Oyle deme Allah buyuk. Teat vs illaki baktirmis yaptirmissinizdir bir sebep var mı yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu guldursun insallahhhh

Elbetteki denemissinizdir ama benim bi açtığım post var Yusuf suresi ile gebelik diye bellimi olur yer gök dua ile

Oyle deme Allah buyuk. Teat vs illaki baktirmis yaptirmissinizdir bir sebep var mı yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu guldursun insallahhhh
Yok zaten artık zevkine takip ediyorum. Tamamen Allah'a bıraktım işimi bazı doktorlar sebepli bazıları da sebepsiz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…