- 29 Aralık 2024
- 1.192
- 564
- 38
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Günlerde gecmiyorkitam 17 gün var :))) bekleyelim
25inde pikti benim genelde adetim bu ara duzensiz oluyo bakalim gerçekten yumurtlama olduysa insallahBenim yumurtlama günüm 1 -3 arası bir aksilikt çıkmazsa senin ne zaman
Bende 7.ayima girdim deneyeli bende öyle diyorum ama inşallah bekleyebilirizBakalım hep erkenden testler yapıp negatifi görünce üzülüyordum bu sefer yapmayacağım 6 ay oldu :)
Ben gecikmeyede bakamıyorum ki geçen sefer tam 35 gün gecikti meselaBenimde yumurtlama 2 3 4 civarı olcak 20si bat insallah hepimizin gonlune gore olur bu ay bende test yapmicam belirtilerime dayanarak gecikmem oluraa o zaman yapcam insallah dayanabilirsem
Evet stres çok etkiliyor benim direk prolaktin hormonu yukseliyoevet stres çok önemli ya
Ben gecikmeyede bakamıyorum ki geçen sefer tam 35 gün gecikti mesela
Öyle sürekli test yapiyodum insanın morali skiliyo insallah hep birlikte bu ay o güzel sürprizi duyarizaa bayağı gecikme olmuş oda istemsizce meraklandırıyor
Bence Allahtan ümidinizi kesmeyin siz tam unuttum dediğiniz anda inşallah o güzel haber gelirŞurada yerimi alayımMuhtemelen 15 temmuz bat. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum test yapmıyorum artık. İki yıldır deneyip hiç hamile kalamadım üç de başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekle bile olmuyorsa doğal gebelik postunda ne işim var bilmiyorum ama Allahtan da ümit kesemem
Oyle deme Allah buyuk. Teat vs illaki baktirmis yaptirmissinizdir bir sebep var mı yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu guldursun insallahhhhŞurada yerimi alayımMuhtemelen 15 temmuz bat. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum test yapmıyorum artık. İki yıldır deneyip hiç hamile kalamadım üç de başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekle bile olmuyorsa doğal gebelik postunda ne işim var bilmiyorum ama Allahtan da ümit kesemem
Elbetteki denemissinizdir ama benim bi açtığım post var Yusuf suresi ile gebelik diye bellimi olur yer gök dua ileŞurada yerimi alayımMuhtemelen 15 temmuz bat. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum test yapmıyorum artık. İki yıldır deneyip hiç hamile kalamadım üç de başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekle bile olmuyorsa doğal gebelik postunda ne işim var bilmiyorum ama Allahtan da ümit kesemem
Bir bakaym teşekkür ederimElbetteki denemissinizdir ama benim bi açtığım post var Yusuf suresi ile gebelik diye bellimi olur yer gök dua ile
Yok zaten artık zevkine takip ediyorum. Tamamen Allah'a bıraktım işimiOyle deme Allah buyuk. Teat vs illaki baktirmis yaptirmissinizdir bir sebep var mı yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu guldursun insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?