BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Selam kızlar, benimde bat 15 temmuz yumurtlama da 2-3 temmuz civarı. Hala denemeye devam ediyoruz. Ben çok karışık süreçler geçirdim geçtiğimiz ay. Adetim bitti 5 gün sonra tam yumurtlama döneminde ara kanama başladı ama lekelenme şeklinde değil bildiğin adet gibi. O aya kadar 4 kutu duphaston (progesteron) kullandım acaba o mu böyle düzensizlik yaptı bilmiyorum birde nisanda kimyasal gebelik oldu herşey birbirine karıştı çok umutsuzum şuanda sağ yumurtalık ve kasık ağrım var acaba diyorum ara kanamadan önceki ilişki tuttuda gebelik mi oldu ama yapay zekada diyor ki ara kanama olduğu için o ilişkiden gebelik olma ihtimali çok çok düşük ne bileyim insan istiyor ya her ihtimali ona yoruyorsun

O tür ilaçlar hormon dengesini alt üst ediyo ya ama yapay zekada kimmis Allah bilir

Üstüne gorme diye bir durum var oda olabilir yani bizzat ablam yasadi.
Adet oldu normal her zamanki gibi 5 gun surdu doktor yumurta buyutme ilaci vercekti randevusu vardı adet bitiminden 3 4 gun sonra gel demisti gidince 7 haftalik hamilr oldugunu ogrenci kalp atiai vs herseyi gordu sok olmustuk. Doktorda nadirde olsa ustune gorme olabiliyor demisti.
Senin oyle olmasa bile hormon ilaclari dengeleri bozabiliyor. Umarim gonlune gore olur canım benim

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim artık gebelik testi yapmaya o kadar korkuyorum ki önümdeki adet gününe kadar beklicem bu ay gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş ama umarım benimde ablan gibi bir mucizem olur hepimizin olur inşaAllah

Benimde oğlumda o şekilde oldu adet sanmıştım ama değilmiş

Kızlar bir de benim aklıma bir şey takıldı, size danışmak istiyorum. Ben 9 ay önce korunmayı bıraktım. İlk gebelik için deneme yapıyoruz. Hiç çocuğum olmadı daha önce, gebelik de yaşamadım. Bilinçli ilerlemek için, hani her şey kuralına göre olsun diye daha korunmayı bıraktığım gibi kadın doğuma gittim. Genel bir rutin muayene, varsa bir eksiklik en baştan tespit edilsin diye. O zaman doktor sadece jinekolojik muayene yaptı alttan. Ve genel geçer kan testlerine baktı, vitaminler falan. Dedi ki denemeye başla. Ben başladım, işte 2-3 ay geçti. Olmadı, gittim doktora. İşte daha erken, biraz daha dene. Progesteron ilacı verdi sadece. Ama hormon testlerime bakmadı, ben 32 yaşındayım. Çok erken bir yaşta da değilim sonuç olarak. Sizce bu adetliyken yapılan testlerde, yani hormon testlerine en başta korunmayı bıraktığım anda gittiğimde bakması gerekmez miydi? Hala bakmadı, 9 ay oldu. Artık doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, sizce de öyle değil mi?

Ben bu gebeliği düşündüğümde ankarada araştırma hastanesine gittim ilk senin gibi muayene test vs bisey çıkmadı sonra adetlerim duzesizlesti 40gune kadar normal deyip yolladılar sonra yine gittim bisey yok bekle olur dedi sonra şehir hastanesine gittim mayısta adet oncesi ve Adetin 2.gunu hormonları baktı sonra eşimden sperm istedi banada adet olunca gel rahim filmi cekelim hem niye adet olmuyorsun hemde neden gebelik olmuyo diye bence doktoru ve hastaneyi değiştir canim 30 yaş altı olsan 1 seneye kadar normal diyolar ama dediğin gibi yaşımızda geciyo

yumurtlamayı ovülasyon testiyle takip ediyor musun canım

İyiyim canim sen benim hiç belirtim yok 2 3 gündür karın şişkinliği var sadece bu ara diyetteyim ekmeği falanda kestim yok denecek kadar az yemek yiyorum bu şişkinlik ney bilmiyorum sende ne var
hadi ya umarım iyi olursun canım benim şuan zaten birşey yok yumurtlama zamanındayım dün değerlendirdik bugün ara verip yarın denemeyi düşünüyorum tam yumurtlama yarın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…