- Konu Sahibi Hayalim kizim
Kasık ağrısı var bel ağrısı göğüs hassasiyetim var sende ne gibi belirtiler varBaşka nasıl belirtilerin var canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık ağrısı var bel ağrısı göğüs hassasiyetim var sende ne gibi belirtiler varBaşka nasıl belirtilerin var canım
Kan testini ne zaman verdin canımbazı testler yalancı pozitif gösteriyor yarın sabah yine kan ver zaten artık çıkar çatlama iğnesinden sonra 14 gün geçtiyse belli olur geç döllenme olmuş olabilir moralini bozma regli gelmediği sürece umut varTestler pozitif gösterdi ama kanda negatif gordum eşimle ben resmen yıkıldık o yüzden bir süre test yapmayı düşünmüyorum. Umarım inşallah vardır canım benim herşey gönlünce olsunbana da 1 sene olacak Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim bu ayda klomen+Çatlatma iğnesi yaptırdım
10cu günü vermiştim canım dediğin gibi regli gelmediği sürece Umut var yarını da bekleyim Perşembe yada cuma giderim inşallahKan testini ne zaman verdin canımbazı testler yalancı pozitif gösteriyor yarın sabah yine kan ver zaten artık çıkar çatlama iğnesinden sonra 14 gün geçtiyse belli olur geç döllenme olmuş olabilir moralini bozma regli gelmediği sürece umut var
Benim 27-28 hazirandan beri kasık ağrılarım var son günlerde hafifledi sadece batma şeklinde göğüs hassasiyeti sadece uçlarda var tatlı aşığı biri olarak çikolatadan tiksindim dün o zaman hissettim bir şeyler regl öncesi tatlı istiyor çünkü vücut deli gibi sabah uyandığımda ayak bileğimden itibaren ayak ağrılarım oluyor sonra geçiyor diş et ağrılarım oluyor ara ara gelen yine bir de cumartesi gecesi nokta kadar pembe leke geldi bir daha da gelmedi ama pazar günü erken gebelik negatif verdi bir daha test yapmadım kan da vermedimKasık ağrısı var bel ağrısı göğüs hassasiyetim var sende ne gibi belirtiler var![]()
Sat ne zaman senin canım vericem canım sen de haber et sen de kesin var hissediyorum canım hayırlı haberlerini bekliyorum10cu günü vermiştim canım dediğin gibi regli gelmediği sürece Umut var yarını da bekleyim Perşembe yada cuma giderim inşallahsende haberdar et beni olur mu inşallah vardır
![]()
Bende hiç leke falan gelmedi belki de yerleşme kanaması işareti olabilir. Bu dış eti bende de oldu ağız icimde yara çıktı yüzümde hiç sivilce çıkmazdı sivilcelenmem bile olduBenim 27-28 hazirandan beri kasık ağrılarım var son günlerde hafifledi sadece batma şeklinde göğüs hassasiyeti sadece uçlarda var tatlı aşığı biri olarak çikolatadan tiksindim dün o zaman hissettim bir şeyler regl öncesi tatlı istiyor çünkü vücut deli gibi sabah uyandığımda ayak bileğimden itibaren ayak ağrılarım oluyor sonra geçiyor diş et ağrılarım oluyor ara ara gelen yine bir de cumartesi gecesi nokta kadar pembe leke geldi bir daha da gelmedi ama pazar günü erken gebelik negatif verdi bir daha test yapmadım kan da vermedim
Ay canım Allah razı olsun inşallah senin de vardır herşey gönlümuzce olsunSat ne zaman senin canım vericem canım sen de haber et sen de kesin var hissediyorum canım hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Evet bende de sivilce çıktı hafta sonu geçti ama herkes de lekelenme olucak diye bir şey yok ama diş eti ağrısı oluyormuş gebelik belirtileri arasında var canımBende hiç leke falan gelmedi belki de yerleşme kanaması işareti olabilir. Bu dış eti bende de oldu ağız icimde yara çıktı yüzümde hiç sivilce çıkmazdı sivilcelenmem bile oldu
Benim de 11 hadi bakalım inşallah hamişizdiir canımAy canım Allah razı olsun inşallah senin de vardır herşey gönlümuzce olsun13 Haziran başlangıç
İnşallah canım benim haberleşelimBenim de 11 hadi bakalım inşallah hamişizdiir canım![]()
Öncesinde ölçtüysen regl olucaksan yavaş yavaş düşüyor gebeysen sabit ilerler ya da artarKızlar bi şey soracağım Regle yakın ateş kaç olmalı ateş takibi yaparak gebeliğini öğrenen var mıdır ?
Ben bir şey göremedim ama fotoğraftan mı acaba çıplak gözle nasılKızlar selam benim regl 19 unda predictor yaptım böyle
Bir de sat mı bat mı 19 undabKızlar selam benim regl 19 unda predictor yaptım böyle
19 unda regl olmam gerekBir de sat mı bat mı 19 undab
Benimde aynı sekilde ama akıntım falan yok ya yumurtlamadan sonra 10.günüm olcak yarın test yapcamKasık ağrısı var bel ağrısı göğüs hassasiyetim var sende ne gibi belirtiler var![]()
Ben bir önceki gebeligimdeki belirtilerimden bahsetmiştim. Şuan hamile değilim. Umarım yeni tecrübeler edinirsem paylasirimSon durumun nedir canım
Canım ben yaptım adetten bir hafta sonraydıHayalim kizim canım sana bir şey sormak istiyorum. Sen hsg çekilecektin galiba öyle hatırlıyorum. Bende çektirmek istiyorum bu filmi ne zaman çekiyorlar acaba adetliyken mi yoksa adet bitiminde mi ?