BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Ben de sabah yapıcam ama dayanamıyorum şu an yapasım var 😂😂
Ben yaptım ve negatif ama cok dikkatli baktığımda şöyle bir sey gördüm tabi foto da belli olmuyo ama gözümle görüyorum

Eklentiler

• IMG_5221.webp
    IMG_5221.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48
Herhangi bir belirtiniz var mı? Ben de sadece yumurtlamadan beri gögüslerde ağrı ve beyaz akıntı var ama bunlar regl öncesi belirtilermiş aynı zamanda
Dpo 8-9 2 gün kasık ağrısı cektim suan geçti kasık ağrım birde göğüslerimde hassasiyet var az önce test yaptım zar zor görünen bi öizgi gördüm ama istediğim için mi görüyorum anlamadım

O zaman bilemiyorum isterseniz bir kaç gün yapın koyulaşıp koyulaşmadığına bakın ya da direkt kan verin kurtulun. Bu sabah test yapacağım diye akşam uyuyamadım siz de benim gibiyseniz kan verin boşuna streslenmeyin
Ay gece 4te yattım döne döne zorla uyuyakalmışım sabahda 9da uyandım sırf test yapcam diye😃😃😃😃

Haklısınız başka şeylerle uğraşıp düşünmemeye çalışıcaz en iyisi gecikmeyi beklemek. Siz yine de her sabah yapın koyulaşıp koyulaşmadığını anlarsınız
Bı predictordü baska testle yapsam çıkmaz bile belkide awox almıştır trendyoldan onların gelmesini bekleyeceğim belki koyulasır bir sey olur bir umut işte

Geçmiş olsun canım zor bir işlem mi peki yani acı verici bir şey değildir umarım
Çok teşekkür ederim canım 2 yıl oldu yapalı.anestezi alanlar var ama bence gerek yok yani ben almadım zaten 15 saniyelik işlem sadece o zaman ağrım oldu benim ondan sonra ağrım olmadı sadece o gün kanamam oldu o kadar yani yanında ped götür.Dediğim gibi sadece o 15 saniye çok kötüydü ama hiç acı hissetmeyenler de var o yüzden hiç korkma kasma kendini

Back
X