BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Bat a 6 gün kalmıştı awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar awox erkende olsa gösteriler diyorlar ne diyorsunuz elendim mi bu a

Merhaba arkadaşlar benim bat tarihim grup isminden farklı 22 sinde ama yine de aranıza katımak istedim 🥰 normal de takvime göre bugün ovulasyon günü ama hiç belirtim akıntım yok 🥹
Hosgeldin canim 🥰 takvim farklılık gosteriyo tutmuyo aslında ovulasyon testiyle daha kesin sonuç oluyo

Merhabalar💕💕
Benim yumurtlama günüm 1 temmuzdu
O gün korunmasız oldu
3 temmuzdan beridir göğüs ucu ağrısı sağ ve sol kaşık ağrısı ve her an adet olacak gibi hafif sancılar
Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim
Bat bat 15
Böyle olan var mı aranızda

Merhabalar💕💕
O gün korunmasız oldu
3 temmuzdan beridir göğüs ucu ağrısı sağ ve sol kaşık ağrısı ve her an adet olacak gibi hafif sancılar
Bat bat 15
Gögüs ağrısı değil de biraz alt karnım gibi kasığım ağrıyor benimde regl olacağım diye düşünüyorum bat 12 benim

Merhabalar💕💕
O gün korunmasız oldu
Bat bat 15
Okadar erken belirti vermez varsa bile

Kızlaaaar awox. Bat 11 Temmuz. Ara ara bel ağrım oluyor onun dışında akıntım vs hiçbir şeyim yok. Ne diyorsunuz? Böyle olup da öğrenen oldu mu? Reglim de çok düzensiz bu arada :(
IMG_2502.webp

Eklentiler

• IMG_2500.webp
    IMG_2500.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 40
Back
X