- Konu Sahibi Hayalim kizim
Bat a 6 gün kalmıştı awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar awox erkende olsa gösteriler diyorlar ne diyorsunuz elendim mi bu a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken yapmışsındır belkiBat a 6 gün kalmıştı awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar awox erkende olsa gösteriler diyorlar ne diyorsunuz elendim mi bu a
Belki de sol kaşık ağrım var biraz akıntım yok bakalım regl de olabilirimErken yapmışsındır belki
Belirti olmasada çok hamile olduğunu bilen var canim belkrtiye odaklanmaKızlar nasılsınız bata 11 gün var hiç bir belirtim yok
Belki yeni yerleşiyor canimBelki de sol kaşık ağrım var biraz akıntım yok bakalım regl de olabilirim
Pek sanmıyorum kuzum ya sadece yumurtlamayı değerlendirebildim neyse çoklu test aldım awox yapar yapar dururum artıkBelki yeni yerleşiyor canim
Olsun canım öyle düşünelim biz kötüye yormayalim güzel olsunPek sanmıyorum kuzum ya sadece yumurtlamayı değerlendirebildim neyse çoklu test aldım awox yapar yapar dururum artık![]()
Amin canım sanırım aramızda 1 gün vardı senin 25 yumurtlama benim 26 temmuzdu ikimiz de gebelik haberini veririz inşallahOlsun canım öyle düşünelim biz kötüye yormayalim güzel olsuninşallah orda bekliyodur
![]()
Aynen canim ayy hadi inşallah senden güzel haberler bekliyorumAmin canım sanırım aramızda 1 gün vardı senin 25 yumurtlama benim 26 temmuzdu ikimiz de gebelik haberini veririz inşallah![]()
aminnAmin canım sanırım aramızda 1 gün vardı senin 25 yumurtlama benim 26 temmuzdu ikimiz de gebelik haberini veririz inşallah![]()
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar benim bat tarihim grup isminden farklı 22 sinde ama yine de aranıza katımak istedimnormal de takvime göre bugün ovulasyon günü ama hiç belirtim akıntım yok
![]()
Gögüs ağrısı değil de biraz alt karnım gibi kasığım ağrıyor benimde regl olacağım diye düşünüyorum bat 12 benimMerhabalar
Benim yumurtlama günüm 1 temmuzdu
O gün korunmasız oldu
3 temmuzdan beridir göğüs ucu ağrısı sağ ve sol kaşık ağrısı ve her an adet olacak gibi hafif sancılar
Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim
Bat bat 15
Böyle olan var mı aranızda
Gögüs ağrısı değil de biraz alt karnım gibi kasığım ağrıyor benimde regl olacağım diye düşünüyorum bat 12 benimbaşka belirtileriniz varmı acaba
Okadar erken belirti vermez varsa bileMerhabalar
Benim yumurtlama günüm 1 temmuzdu
O gün korunmasız oldu
3 temmuzdan beridir göğüs ucu ağrısı sağ ve sol kaşık ağrısı ve her an adet olacak gibi hafif sancılar
Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim
Bat bat 15
Böyle olan var mı aranızda
Evet bende anlamadım bugünde süt beyazı baya koyu kıvamlı akıntım varOkadar erken belirti vermez varsa bile