BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Merhaba benim normal regl tarihim 16 idi ama ben bu ay 3-6 arası yumurtlama ve çatlamayu gördüm regl sarkarmı bu durumda geç yumurtlama mı olmuş oluyor ben belirtilerime yenik düşüp farklı marka testler yaptım early Predictör bile belli belirsiz silik çıktı dün mesela bilginiz varmı bu muhabbetlerde yoksa etken mi daha test için felan
Ben flo uygulamasını kullanıyorum yumurtlamayı kesin biliyorsam oraya giriyorum. O da yeni adet tarihimi hesaplıyor. İnşallah gebesinizdir öyleyse 🌷

Ben bata 4 gün kala erken gebelik testi yaptım tertemiz negatif çıktı. Olsa çıkardı dimi silikte olsa çok üzülüyorum. Bata 2 gün kaldı kasıklarım sürekli batıyor göğüslerim özellikle ucu çok hassas sivilcelenme var baya ama adet olcam galiba ya. Erken gebelik testinin yanlış çikma ihtimali var mı acaba
Regl gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum geç döllenme falan olur çıkmazsa diye

Ben asla ilac kullanmadım. Diş ağrısını bile çektim yine de ilaç içmedim. Sorsan belirti varmiydi diye hiçbir belirti yoktu aslinda
Ya berbat bişey bilinmezlik zor olmadı mi 2 gün migren çektim hasta oldummm şimdi 😀 kendimi şu an enayi gibi hissediyorum niye çektim ben bu ağrıyı şimdi iki gün boyunca

Bende kronik migren var canım tam adete yakın tutar genellikle. Migrenim tuttuysa ya o gün olurum ya da ertesi gün. İlaçlarım olmasa gözlerimi açamıyorum ama adete yakın tutarsa adet olmadan içmiyorum ilaçlarımı ya bişey varsa diye çekiyorum mecbur
Ya gerçekten çok zor sol tarafımda bir vurdu iki gün önce çenem gözüm 2 gün çektim ve adet oldum boşuboşuna çektim ağrıyı ilaçsız🥲 neyse hayırlısı Rabbimin vardır bi bildiği

Kızlar biri beni aydınlatsın hala cevabını bulamadım ben bu ay geç yumurtladım geç yumurtlayınca regl sarkarmı her ayın 16 sn sa oluyorm genelde ama bu ay 3-6 arası yumurtlama gördüm 5 yada 6 sı çatlama ovülasyon ile takip ettim test günü 10 gün sonrası ise çatlamadan sonra benim regl 18 19 mı sarkıyor bu olayı anlamadım tam

İyi akşamlar kızlar.. Elimde normal kaset test var(erken testlerden değil) reglime 1 gün var..Eğer gebelik varsa o normal kaset testte çıkar mı yoksa günümün geçmesi mi gerekiyor? Boşuna negatif görüp kötü olmak istemedim.

İyi akşamlar kızlar.. Elimde normal kaset test var(erken testlerden değil) reglime 1 gün var..Eğer gebelik varsa o normal kaset testte çıkar mı yoksa günümün geçmesi mi gerekiyor? Boşuna negatif görüp kötü olmak istemedim.
Ben ilk gebeligimi nornal kaset test ile ogrenmistim cikma ihtimali olabilir ama 1 gun varmış istersen bekle beta yeni artislarda ise gozukmeyebilir moralin bozulmasin durduk yere

Adete 4 gün kaldı sabah test yaptım sonuç bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 55
Back
X