BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Merhaba kızlar 🌸 benim bat 18 temmuz. Bu sabah yaptığım prodoctor test. İlk 15 dk içinde çıktı. Açıp bakınca daha belirgindi. Sizce kuruma çizgisi mi silik çizgi mi? Hiçbir belirtim yok. Ne ağrı ne kanama ne akıntı…

Eklentiler

• IMG_6212.webp
    IMG_6212.webp
    12 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6211.webp
    IMG_6211.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kızlar 🌸 benim bat 18 temmuz. Bu sabah yaptığım prodoctor test. İlk 15 dk içinde çıktı. Açıp bakınca daha belirgindi. Sizce kuruma çizgisi mi silik çizgi mi? Hiçbir belirtim yok. Ne ağrı ne kanama ne akıntı…
Canım catlama gününü biliyor musun ovulasyonla takip ettin mi

Yine erken gebelik testlerine bakıp inandım oldu sandım , tüple bile olmuyor ki doğal nasıl olsun. Bu arada bebetime yalancı çizgi çıksrtıyoru haberşniz olsun

Merhaba kızlar , sizlerle bu ay tecrübelerimi paylaşacağım. Size de fikir olmuş olur. Ben 16 haziranda adet oldum 5 gün sürüyor. Genelde 32-34 arası adet oluyorum. Temmuz 3de Ovulasyon sipariş vermiştim geldi ve başladım yapmaya. Pik olmadı ama 5-6 da koyulaşma var diye piki o günü baz aldım. Belki de gece pik olup çatlamıştır diye düşündüm. Sonrasında Ovulasyon testi yapmaya devam ettim. Ama bu süreçte garip bir göğüs ağrım başladı. 2-3 gün sonra adet sancısı çekmeye başladım. Çok garipsedim. Ve ateşimi ölçmeye başladım. Ateş 36.8-37-2 arası çıkmaya başladı. Sonrasında sol kasıgım bariz kendini belli edecek şekilde batmaya başladı. 1-2 gün sürdü Ama sürekli battı. Yerleşme kanaması olmadı. Ve 12. Gün Ovulasyon da test yaptım pik çıktı. Akşam saatlerinde kaset gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Burada da Ovulasyon ile gebelik anlaşılıyormuş. Anlamış oldum. Hastaneye gidip kan verdim. Sonuç 19.7 çok şükür 🙏 48 saat sonra beta hcg 99 çıktı ❤️ erkene öğrenmek de zor bir süreç kimyasal mı dış gebelik mi aklım çok karışık. İnşallah sağlıkla gelir. Sizler içinde güzel dualarım var. Allah hak eden annelerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda bu mutlulugu sizlerde tadarsınız ❤️
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba ?

Yine erken gebelik testlerine bakıp inandım oldu sandım , tüple bile olmuyor ki doğal nasıl olsun. Bu arada bebetime yalancı çizgi çıksrtıyoru haberşniz olsun
Öyle deme rabbimden umut kesme canım benim 🩷bebetime öyle evet yalancı pozitif days doctor , fregly prodoctorda yarı yarı sanki yanılması ondan tam emin olamadım ben bi kuru onu bitirdim yarı silik vermişti yarı negatif ama early predictör iyi sanırım innovita denedim oda iyiydi tavsiye ederim İnt almıştım , frelynin ovülasyonu iyi okuyanlar için aklınızda bulunsun

Ay inşallah canım ya yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiştiniz peki ben kanı sayarsam 10. Gün de yinede artar diyebilir miyiz acaba
Ben 9.günde öğrendim sabırsızlıktan 😃😃😃😃 artar tabi ki dün gittim mesela 196 olmustu artıyor zamanla işte çok stres yapma sen 2 gün sonra tekrar kan ver bi için rahatlasın

Ben 9.günde öğrendim sabırsızlıktan 😃😃😃😃 artar tabi ki dün gittim mesela 196 olmustu artıyor zamanla işte çok stres yapma sen 2 gün sonra tekrar kan ver bi için rahatlasın
Aa sende yeni öğrendin o zaman ay kocaman bi umut koydum yüreğime vallahi Allah razı olsun dua et bana da inşallah 🥹🩷

Back
X