Merhaba kızlar , sizlerle bu ay tecrübelerimi paylaşacağım. Size de fikir olmuş olur. Ben 16 haziranda adet oldum 5 gün sürüyor. Genelde 32-34 arası adet oluyorum. Temmuz 3de Ovulasyon sipariş vermiştim geldi ve başladım yapmaya. Pik olmadı ama 5-6 da koyulaşma var diye piki o günü baz aldım. Belki de gece pik olup çatlamıştır diye düşündüm. Sonrasında Ovulasyon testi yapmaya devam ettim. Ama bu süreçte garip bir göğüs ağrım başladı. 2-3 gün sonra adet sancısı çekmeye başladım. Çok garipsedim. Ve ateşimi ölçmeye başladım. Ateş 36.8-37-2 arası çıkmaya başladı. Sonrasında sol kasıgım bariz kendini belli edecek şekilde batmaya başladı. 1-2 gün sürdü Ama sürekli battı. Yerleşme kanaması olmadı. Ve 12. Gün Ovulasyon da test yaptım pik çıktı. Akşam saatlerinde kaset gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Burada da Ovulasyon ile gebelik anlaşılıyormuş. Anlamış oldum. Hastaneye gidip kan verdim. Sonuç 19.7 çok şükür

48 saat sonra beta hcg 99 çıktı

erkene öğrenmek de zor bir süreç kimyasal mı dış gebelik mi aklım çok karışık. İnşallah sağlıkla gelir. Sizler içinde güzel dualarım var. Allah hak eden annelerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda bu mutlulugu sizlerde tadarsınız