Gebeliğe Hazırlık Bat 15-16-17-18 kasım birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Akıntınız veya kanamanız oldu mu

• Akıntım var az

OY: 5 45,5%
  • Kanamam pembe renkte

OY: 0 0,0%
  • Kanamam kırmızı renkte

OY: 0 0,0%
  • Akıntım fazla

OY: 1 9,1%
  • kanamam kahverengi

OY: 1 9,1%
  • İkiside yok

OY: 4 36,4%

• Ankete Katılan
    11

birtomris

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
175
54
13
Kızlarr bana da bi fikir verin yaa
Sat 21 ekim bat 15 kasım 2 uygulamada 1 uygulamada 18 kasım ama günlerdir akıntım yok denecek kadar az ve âdet öncesi gelen lekelenmelerim de yok 11 kasım erken gebelik testim negatif başka da test yapmadım bekliyorum

Başka belirtisi olan varmı kızlar
Benimde bat 15 Kasımdı. 13 nde test yaptım negatif çıktı. Düne kadar beyaz akıntım mevcuttu. O da azaldı. Bugün regl de olmadım henüz. Bi uygulama da 22 si gösteriyor batı o yüzden bilemiyorum. Çoğunlukla sol kasığıma vuran batma hissi mevcut kısa kısa süreli

benimde bi uygulama da 18 Kasım bi uygulama da 21i gösteriyor bat şimdi yaptım negatif çıktı benimde

benimde bi uygulama da 18 Kasım bi uygulama da 21i gösteriyor bat şimdi yaptım negatif çıktı benimde
Belirtiniz var mı ? Yumurtlama takibi yaptınız mı adet süresi kaç gün de olursa olsun yumurtalamadan sonrası 12-16 gün arası sürüyormuş genellikle 14 gün yani

Benim de bat 15 Kasım 1 uygulamada da 18 Kasım test yapmadım hala 18’ine kadar beklemeyi düşünüyorum akıntımda çok çok az yani lekelenmemde hiç yok bekliyorum bakalım

Belirtiniz var mı ? Yumurtlama takibi yaptınız mı adet süresi kaç gün de olursa olsun yumurtalamadan sonrası 12-16 gün arası sürüyormuş genellikle 14 gün yani
Ben Regl takvimine göre değerlendirmiştim günleri. Belirtilerim vardı şuan bi kaç gündür yok anlamadım . Kan testi vermeyi düşünüyorum ama negatif gördüğüm için idrar testlerini üzülürüm diye de çekiniyorum

Son adet tarihiniz ne zamandı

Regliniz düzenliyse tahmini yumurtlama zamanınız sizin için netse adetinizi kendiniz ona göre varsayın. Uygulama bana 22 si diyor ama benim adet döngü sürelerim farklı. adet günlerime göre ortalama alıyor. Ama ben 1 2 Kasım da yumurtladım. Ve 14 günlük süreç 15 16 kasıma en geç 18 kasıma denk geliyor. Kendi beklediğiniz tarihten bi kaç gün gecikme olunca test yaparsak çıkar bence doğru sonuç

Umarım istediğimiz gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…