Benimde bat 15 Kasımdı. 13 nde test yaptım negatif çıktı. Düne kadar beyaz akıntım mevcuttu. O da azaldı. Bugün regl de olmadım henüz. Bi uygulama da 22 si gösteriyor batı o yüzden bilemiyorum. Çoğunlukla sol kasığıma vuran batma hissi mevcut kısa kısa süreliBaşka belirtisi olan varmı kızlar
Benimde bat 15 Kasımdı. 13 nde test yaptım negatif çıktı. Düne kadar beyaz akıntım mevcuttu. O da azaldı. Bugün regl de olmadım henüz. Bi uygulama da 22 si gösteriyor batı o yüzden bilemiyorum. Çoğunlukla sol kasığıma vuran batma hissi mevcut kısa kısa süreli
benimde bi uygulama da 18 Kasım bi uygulama da 21i gösteriyor bat şimdi yaptım negatif çıktı benimdeBenimde bat 15 Kasımdı. 13 nde test yaptım negatif çıktı. Düne kadar beyaz akıntım mevcuttu. O da azaldı. Bugün regl de olmadım henüz. Bi uygulama da 22 si gösteriyor batı o yüzden bilemiyorum. Çoğunlukla sol kasığıma vuran batma hissi mevcut kısa kısa süreli
Belirtiniz var mı ? Yumurtlama takibi yaptınız mı adet süresi kaç gün de olursa olsun yumurtalamadan sonrası 12-16 gün arası sürüyormuş genellikle 14 gün yanibenimde bi uygulama da 18 Kasım bi uygulama da 21i gösteriyor bat şimdi yaptım negatif çıktı benimde
Benim de bat 15 Kasım 1 uygulamada da 18 Kasım test yapmadım hala 18’ine kadar beklemeyi düşünüyorum akıntımda çok çok az yani lekelenmemde hiç yok bekliyorum bakalımBenimde bat 15 Kasımdı. 13 nde test yaptım negatif çıktı. Düne kadar beyaz akıntım mevcuttu. O da azaldı. Bugün regl de olmadım henüz. Bi uygulama da 22 si gösteriyor batı o yüzden bilemiyorum. Çoğunlukla sol kasığıma vuran batma hissi mevcut kısa kısa süreli
Ben Regl takvimine göre değerlendirmiştim günleri. Belirtilerim vardı şuan bi kaç gündür yok anlamadım . Kan testi vermeyi düşünüyorum ama negatif gördüğüm için idrar testlerini üzülürüm diye de çekiniyorumBelirtiniz var mı ? Yumurtlama takibi yaptınız mı adet süresi kaç gün de olursa olsun yumurtalamadan sonrası 12-16 gün arası sürüyormuş genellikle 14 gün yani
Son adet tarihiniz ne zamandıBenimde bat 15 Kasımdı. 13 nde test yaptım negatif çıktı. Düne kadar beyaz akıntım mevcuttu. O da azaldı. Bugün regl de olmadım henüz. Bi uygulama da 22 si gösteriyor batı o yüzden bilemiyorum. Çoğunlukla sol kasığıma vuran batma hissi mevcut kısa kısa süreli
Regliniz düzenliyse tahmini yumurtlama zamanınız sizin için netse adetinizi kendiniz ona göre varsayın. Uygulama bana 22 si diyor ama benim adet döngü sürelerim farklı. adet günlerime göre ortalama alıyor. Ama ben 1 2 Kasım da yumurtladım. Ve 14 günlük süreç 15 16 kasıma en geç 18 kasıma denk geliyor. Kendi beklediğiniz tarihten bi kaç gün gecikme olunca test yaparsak çıkar bence doğru sonuçBen Regl takvimine göre değerlendirmiştim günleri. Belirtilerim vardı şuan bi kaç gündür yok anlamadım . Kan testi vermeyi düşünüyorum ama negatif gördüğüm için idrar testlerini üzülürüm diye de çekiniyorum
Umarım istediğimiz gibi olur inşallahRegliniz düzenliyse tahmini yumurtlama zamanınız sizin için netse adetinizi kendiniz ona göre varsayın. Uygulama bana 22 si diyor ama benim adet döngü sürelerim farklı. adet günlerime göre ortalama alıyor. Ama ben 1 2 Kasım da yumurtladım. Ve 14 günlük süreç 15 16 kasıma en geç 18 kasıma denk geliyor. Kendi beklediğiniz tarihten bi kaç gün gecikme olunca test yaparsak çıkar bence doğru sonuç
14 Ekim başladı 19 Ekim bitti. 1 2 Kasım da da ovulasyon da piki gördümSon adet tarihiniz ne zamandı
İnşallah Allah hayırlı zamanda verirUmarım istediğimiz gibi olur inşallah
Evet sizin biraz gecikmiş14 Ekim başladı 19 Ekim bitti. 1 2 Kasım da da ovulasyon da piki gördüm
Ney gecikmiş anlamadımEvet sizin biraz gecikmiş
Ben az önce mesajı yazdıktan sonra lavaboya gittim ve bir lekelenme oldu hafif
Adetiniz geçen ay 14 Ekimde olmuş ya yani dolu dolu bir ay olmuş olmanız lazım ona gecikmiş demek istemiştimNey gecikmiş anlamadımsizin yumurtlama ne zamandı
1-4 kasım arası galiba bu ay takip etmedim ben saldım artıkNey gecikmiş anlamadımsizin yumurtlama ne zamandı
Evet ben de öyle hissediyorum ama bakalım nasipten öte yol yokAdetiniz geçen ay 14 Ekimde olmuş ya yani dolu dolu bir ay olmuş olmanız lazım ona gecikmiş demek istemiştim
En iyisi düşünmemek galiba1-4 kasım arası galiba bu ay takip etmedim ben saldım artık
Kesinlikle benim 8 ay oldu stres yapa yapa yapmamaya çalışıyorum artıkEn iyisi düşünmemek galibastrese giriyoruz
Ben kendimi beklerken ablam hamile çıktıİnşallah Allah hayırlı zamanda verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?