- 21 Ağustos 2016
- 280
- 76
- 98
- 28
Heyecandan ne yapacagimizi sasirmisiz bende 10 lu laboquick almisim bu o pembe olani hastanede calisan bir arkadasim aldı getirdi bunla yap once diyeAynen ya kaset niye aldıysam bende 10 tane bide almışım alsana avox mavox bişeylerakşam gitcem almaya eczaneye
Sende yarin guzel bir gorselle mujdelersin bizi diye düşünüyorumYaazzz yazsa senin renk çok güzel
Benim de sizin gibi sat 1 eylül bat 29 30 gibi.peki sizin yumurtlama ne zaman olduSon adet tarihin kaç peki benim sat 1 eylül bat 29 eylül gösteriyo
Ya ben tamamen uygulamaya bağlı biliyorum yumurtlama 14-15 gösteriyordu bat 29 gösteriyor sat 1 eylül göğüs hassasiyetim vardı bugün inanılmaz ağrıyo dokunamıyorum ben hiç regl dönemindede öncesindede ağrı olmamıştı sizde varmı belirtiBenim de sizin gibi sat 1 eylül bat 29 30 gibi.peki sizin yumurtlama ne zaman oldu
Ayyyy inşallah ya inşallah ben görmek için görmüyorumdur ya da o çizgi başka bişey değildir yansıma falan değildir umarımSende yarin guzel bir gorselle mujdelersin bizi diye düşünüyorum
Yok bende sadece karın şişliği var arada ağrı ama regl dönemi yaklaşınca böyle oluyor pek umutlu değilim benYa ben tamamen uygulamaya bağlı biliyorum yumurtlama 14-15 gösteriyordu bat 29 gösteriyor sat 1 eylül göğüs hassasiyetim vardı bugün inanılmaz ağrıyo dokunamıyorum ben hiç regl dönemindede öncesindede ağrı olmamıştı sizde varmı belirti
Bende pozitif gördüm kanda 25 çıktı sonra regl oldum regl olsamda testlerim pozitif çıktı kan verdiriyor doktor 40 oldu en son bugün akşam birdaha vereceğim ne olacak değerim sifirlanacak mi artacak mı bilmiyorum doktorda ne kimyasal dedi ne bişey var dedi sadece kan istiyorNeler geldi basina cnm valla cok sancili bir surec ondan hamile kalinca insan canindan cok seviyor cocugunh izte
canım benim normalde regl günüm on dördündeydi ama 13’ünde benim lekelenmem oldu 15’inde doktora gittim ben test yapıp tabii ki bana Hamilesin ama kimyasala dönmüş dedi ama yine de ilaç veririm belki sağlıklıdır dedi yani sen regli olduysan bilmiyorum bazen üstüne görme falan oluyor diyorlar ama şu anki değerin ne artıyor mu hala
Bende gördüm prda cizgi birazdan bnmde atacagimAyyyy inşallah ya inşallah ben görmek için görmüyorumdur ya da o çizgi başka bişey değildir yansıma falan değildir umarım
Zaten regl dönemi ile çok karıştırılıyormuş bu zamanlar brnde bilemiyorum oğlumda böyle olmamıştı sadece bel ağrısı ve halsizlik vardıYok bende sadece karın şişliği var arada ağrı ama regl dönemi yaklaşınca böyle oluyor pek umutlu değilim ben
Güya 5 hcg ölçüyormuş erken gebelik testleri 600 olmadan hcg kıpkırmızı olmuyor3 testte awox muydu canım , bence çok erken test yapmışsın gecikmeni beklemeni tavsiye ederim ben awoxla silik pozitif gördüğümde kanda 35 falandı
Hadi at at sende de vardır inşallahBende gördüm prda cizgi birazdan bnmde atacagim
Benim ilk gebeliğimde hiç bir şey anlamamıştım test yapmıştım adete 1 gün kala negatifti 3 gün gecikti kadın doğuma gittim doktor kan istedi bende hamile değilim ki adet oldum olacağım dedim bi baktım test pozitif şok olmuştumZaten regl dönemi ile çok karıştırılıyormuş bu zamanlar brnde bilemiyorum oğlumda böyle olmamıştı sadece bel ağrısı ve halsizlik vardı
Aşkım niye kaset yapıyorsun bunlar hcg 300 ü falan algılıyo erken yok muYok bence bunu sabah yaptim ise gittim geldim boyleydi son hali markasi o vula
Zaten senin 6günün var çok çok erken ben kör olana kadar baktım 3 gün var bata belki de yanlış gördüm asla emin değilimYok bence bunu sabah yaptim ise gittim geldim boyleydi son hali markasi o vula
Benim kaç gündür öyleydi benim de sat 3 Eylül bat 28 i iki gün aşırı göğüs hassasiyeti oldu ama dokunmadan bile acıyordu bugün biraz azalmış. Benim yumurtalığım sızlıyor ama duruyor bi geçiyor şimdi mesela yine başladı sızıYa ben tamamen uygulamaya bağlı biliyorum yumurtlama 14-15 gösteriyordu bat 29 gösteriyor sat 1 eylül göğüs hassasiyetim vardı bugün inanılmaz ağrıyo dokunamıyorum ben hiç regl dönemindede öncesindede ağrı olmamıştı sizde varmı belirti
Doktorun dış gebelik veya kimyasal gebelik ihtimali için kan istiyordur canım bir sonraki kanda artış hızına göre netleşir durumun. İnşallah normal bi gebelik sürecidirBende pozitif gördüm kanda 25 çıktı sonra regl oldum regl olsamda testlerim pozitif çıktı kan verdiriyor doktor 40 oldu en son bugün akşam birdaha vereceğim ne olacak değerim sifirlanacak mi artacak mı bilmiyorum doktorda ne kimyasal dedi ne bişey var dedi sadece kan istiyor
Verdiniz mi kan acaba benimde böyle bugün verdim daha çıkmadı kaç çıktı sizinKızlar benimde bat tarihim 18 eylül gecikmedeyim testim bu şekilde kan vericem bugün hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?