Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Aynen ya kaset niye aldıysam bende 10 tane bide almışım alsana avox mavox bişeyler akşam gitcem almaya eczaneye
Heyecandan ne yapacagimizi sasirmisiz bende 10 lu laboquick almisim bu o pembe olani hastanede calisan bir arkadasim aldı getirdi bunla yap once diye

Benim de sizin gibi sat 1 eylül bat 29 30 gibi.peki sizin yumurtlama ne zaman oldu
Ya ben tamamen uygulamaya bağlı biliyorum yumurtlama 14-15 gösteriyordu bat 29 gösteriyor sat 1 eylül göğüs hassasiyetim vardı bugün inanılmaz ağrıyo dokunamıyorum ben hiç regl dönemindede öncesindede ağrı olmamıştı sizde varmı belirti

Yok bende sadece karın şişliği var arada ağrı ama regl dönemi yaklaşınca böyle oluyor pek umutlu değilim ben

Bende pozitif gördüm kanda 25 çıktı sonra regl oldum regl olsamda testlerim pozitif çıktı kan verdiriyor doktor 40 oldu en son bugün akşam birdaha vereceğim ne olacak değerim sifirlanacak mi artacak mı bilmiyorum doktorda ne kimyasal dedi ne bişey var dedi sadece kan istiyor

Yok bence bunu sabah yaptim ise gittim geldim boyleydi son hali markasi o vula

Eklentiler

• 1000202023.webp
    8 KB · Görüntüleme: 39
Bunu 3 10 gece yaptim acmadan once var gibiydi acibca bembeyaz dj ya da ben giremedim buda prodector early

Eklentiler

• 1000202022.webp
    6 KB · Görüntüleme: 39
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_14722.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 39
Zaten regl dönemi ile çok karıştırılıyormuş bu zamanlar brnde bilemiyorum oğlumda böyle olmamıştı sadece bel ağrısı ve halsizlik vardı
Benim ilk gebeliğimde hiç bir şey anlamamıştım test yapmıştım adete 1 gün kala negatifti 3 gün gecikti kadın doğuma gittim doktor kan istedi bende hamile değilim ki adet oldum olacağım dedim bi baktım test pozitif şok olmuştum

Benim kaç gündür öyleydi benim de sat 3 Eylül bat 28 i iki gün aşırı göğüs hassasiyeti oldu ama dokunmadan bile acıyordu bugün biraz azalmış. Benim yumurtalığım sızlıyor ama duruyor bi geçiyor şimdi mesela yine başladı sızı

Doktorun dış gebelik veya kimyasal gebelik ihtimali için kan istiyordur canım bir sonraki kanda artış hızına göre netleşir durumun. İnşallah normal bi gebelik sürecidir

Merhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…