Kızlar ben dpo 10 kan verdim hcg >2
Adet günümün üzerinden 4 gün geçti geç döllenme mi acaba diyordum ama değilmiş
Dun 2 kaset test negatifti cok ağrım oldu bugün de kahverengi lekeleme var 2 gun var bata ve çatlamak üzereyim meraktan
Offf benimde 5 gün geçti ama negatif böyle belirsizlik ne zorKızlar ben dpo 10 kan verdim hcg >2
Adet günümün üzerinden 4 gün geçti geç döllenme mi acaba diyordum ama değilmiş
Kan verdiniz mi acabaGeçmiyo kızlar günler saatler geçmiyo
İçinde kaç hcg yi tespit ettiği yazıyor mu?Kızlar bu testi bilen var mı aranızda?Güvenilir mi?2 gün sonra yapmayı düşünüyorum.Güvenilir degilse gecikme olursa laboquik kaset testim var onu yapicam.
Yok vermedimKan verdiniz mi acaba
25 betayı algılıyormuş.Şimdiye kadar hiç yaşamadım yalancı pozitif olayını.Şimdi yaşayıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Genelde de erken gebelik tetsleri yalancı pozitif veriyormuş.Sanırım gecikmeyi bekleyeceğim.İçinde kaç hcg yi tespit ettiği yazıyor mu?
Şu anda bat a kaç gün var?25 betayı algılıyormuş.Şimdiye kadar hiç yaşamadım yalancı pozitif olayını.Şimdi yaşayıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Genelde de erken gebelik tetsleri yalancı pozitif veriyormuş.Sanırım gecikmeyi bekleyeceğim.
Kan verdim 2 saat sonra çıkacak dediler yani 20.30 gibi falan cok heyecanliyim stresten regl oldum sandım bir ara biseyler akiyor valla dedimVerdiniz mi kan kaç çıktı acaba
Ay saçmalama anajajaj git uyu birazKan verdim 2 saat sonra çıkacak dediler yani 20.30 gibi falan cok heyecanliyim stresten regl oldum sandım bir ara biseyler akiyor valla dedim
Aslinda oyle degil ben bundan once kurtaj olduğumda 90 la ogrenmistim kasettlw cok net 2 kirmizi çizgi vardıAşkım niye kaset yapıyorsun bunlar hcg 300 ü falan algılıyo erken yok mu
fazlasıyla erken o 6 gün kala çıkarmar çok nadirKızlar şu anlık modum çöktü days confort aldım erken gebelik testi negatif ya Dpo 9 erken midir erken gebelik testi için ya. Adete 6 gün var ama 6 gün kala çıktı diyen olmuş çıkmaz mıydı olsa acaba
Az kaldı az biraz daha dayan canım stres oluyor insan haklısın kanı beklemesi de bi stres hemen çıkıverseKan verdim 2 saat sonra çıkacak dediler yani 20.30 gibi falan cok heyecanliyim stresten regl oldum sandım bir ara biseyler akiyor valla dedim
Öyledir dimi ya bu kadar erken yapmayayım diyorum aslında hep kendime ama hadi dedim erken gebelik testi belki çıkar neyse o zaman devamfazlasıyla erken o 6 gün kala çıkarmar çok nadir
Kiz 5 gun var digeri erken ya 2 tane yaptim biri kaset biri erken 2sindd de cikmadi golge gibu cikiyo belli belirsizZaten senin 6günün var çok çok erken ben kör olana kadar baktım 3 gün var bata belki de yanlış gördüm asla emin değilim
Çok erkeeen benim 3 gün var kör oldum çizgiyi göreceğim diye belki de yok ben uydurdum çok erken 6 gün için insanlar gecikiyor öyle silik çizgi görüyor dpo12 ye kadar yolu var kaçtasınKızlar şu anlık modum çöktü days confort aldım erken gebelik testi negatif ya Dpo 9 erken midir erken gebelik testi için ya. Adete 6 gün var ama 6 gün kala çıktı diyen olmuş çıkmaz mıydı olsa acaba
Seni rahatlatıyorsa bata kadar hergün yap ama çok erken olduğunu bil kız bat günü varla yok çizgi ile öğreniyor milletÖyledir dimi ya bu kadar erken yapmayayım diyorum aslında hep kendime ama hadi dedim erken gebelik testi belki çıkar neyse o zaman devam
Doğru söylüyorSeni rahatlatıyorsa bata kadar hergün yap ama çok erken olduğunu bil kız bat günü varla yok çizgi ile öğreniyor millet
9 canım bugün erken test ya çıkar belki diye yaptım da tamam o zaman hiç modumu düşürmeyeyim ben moralim yerine geldi yineÇok erkeeen benim 3 gün var kör oldum çizgiyi göreceğim diye belki de yok ben uydurdum çok erken 6 gün için insanlar gecikiyor öyle silik çizgi görüyor dpo12 ye kadar yolu var kaçtasın
hahah valla haklısınSeni rahatlatıyorsa bata kadar hergün yap ama çok erken olduğunu bil kız bat günü varla yok çizgi ile öğreniyor millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?