Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Merhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı

Merhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı başına böyle birşey gelen var mı acaba

Ay kızlaaarrrr inşallah hamileyizdirr sonuçlarınızı harika bekliyorum inşallah yarın güzel bi 2. Çizgi görürüm ben de dua edin bana da hamile insanın duası kabul olur

Ay kızlaaarrrr inşallah hamileyizdirr sonuçlarınızı harika bekliyorum inşallah yarın güzel bi 2. Çizgi görürüm ben de dua edin bana da hamile insanın duası kabul olur
Bugun cikar mi acaba beta hgc

Maalesef bilgim yok ama yalancı pozitif görmüş olabilirsiniz öncekilerde reglde 6gün daha çok var dpo kaçtasınız

Maalesef bilgim yok ama yalancı pozitif görmüş olabilirsiniz öncekilerde reglde 6gün daha çok var dpo kaçtasınız
Daha önce bu gebelik geçirdim 6 haftalikti düşük yaptım 6 ay sonra ilk defa testte çift çizgi çıktı çok mutlu oldum inşallah vardır ama reglımı bekliycem inşallah vardır

Doktorun dış gebelik veya kimyasal gebelik ihtimali için kan istiyordur canım bir sonraki kanda artış hızına göre netleşir durumun. İnşallah normal bi gebelik sürecidir
Evet biliyorum canım zaten normal gebelik süreci olabilir ihtimalini kafamdan çıkarttım olmayan bir gebelik için 4.ye kan verecek olmak beni çok yordu ama doktor bile hala ihtimal var diyor kafamı karıştıranda bu doktorun bile umut vermesi

İnsallah dusundugunuzun tam tersi guzel bir haber alirsiniz hayat mucizelerle dolu

Adet gününü beklemeye karar verdim test ve kan için bugün yaptım negatif çıkınca baya moralim bozuldu

Ya ben normalde yaşamadığım belirtiler var ondan dolayı baya umutlandım yoksa normal regl öncesi böyle olmazdım yani sizde varmı belirti
Bende de ayni regl belirtileri sadece arada batma oluyor fazladan bir de yorgunluk biraz diger seyler klasik regliden onceki gogus hassasiyeti karin bel agrisi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…