uzulme canim hayirlisi olsun29a düşmüş canım Çarşamba Dr yanına gidecegim
Üzülmüyorum canım benim başımıza gelen Allahtan kabul edip önümüze bakacağız hayırlısı ne ise o olur , bakalım doktor yarın ne diyecek.uzulme canim hayirlisi olsun
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Stres kaynaklı olabilir belki evet. Ovülasyon testi yaptım zaten döngü içinde ama şimdi silik çıkıyor tabi regl günlerinde olduğum için sanırım.Merhaba gecen temmuz ayinda ayni seyi yasadim canim stresten be hormonlardan dolayi reglim haziran 3 te oldu temmuz da da 25 inde regl oldum hamileyim diye defalarca test yaptim pcos degilsin dedi doktor ama stresten yumurtlama olmamis seninde stresten kaynaklı olabilir ovulasyon testleri dene
Bize de bilgi verin mutlakacanım ben testte pozitif gördükten sonra regl oldum değerim yükseldi ama yavas arttıyani sağlıklı bir gebelik değilmiş.doktor yarın kontrole çağırdı ne diyecek bilmiyorum kimyasal gebelikve vücut kendisi attı olarak düşünüyorum, hayırlısı Allahtan yapacak birşey yok
Regli gununde yap benceYa var aslında ama cıkmıyo kamerada
Bırde sabah yaptım erken hebelıkde vardı comfort yaldım yok kaset yaptım var anlamadım hıcbıseh sanırım adetı beklemem gerekıyo
Canim pek gorunmuyor baska test markasi var miKızlar bakar mısınız bi ya hiç yok dimivalla bu aydan çok umutluydum yumurtalık ağrısı çok yaşadım 10. gün erken olabilir de işte daha önce 10. Gün pozitif gördüğüm için çıkmadığında ister istemez demek ki yok diyorsun. 2 gün sonra yine yapcam zaten de işte aman hayırlısı moduna girdim galiba
Yok canım başka da artık yarın sabah yaparım bugün geçtiCanim pek gorunmuyor baska test markasi var mi
Evet cnm olabiliyor her hamilelikte onemli olan betanin yukselmesi 400 lerde sabit kalirsa ilerlermezse mesela dis gebelik duserse kimyasal insallah sagliklidirÖyle mi canım bak bunu bilmiyordum bende valla bana da öyle geldi aslında bakırsan ama doktor onu net anlamak için test ister işte bazen öyle lekelenme vs oluyormuş evet inşallah öyledir
Cnm ya herhalde seninde kimyasala gidiyo dustuyse insallah degildir insan cok yipraniyo cok agladim ben29a düşmüş canım Çarşamba Dr yanına gidecegim
Ben sanırım adet olucamRegli gununde yap bence
Bence bunda bariz varArkadaşlar eczaneden test aldım sabah çatlama sonrası 11. Günündeyim awox marka yaptım 1 dk içinde çizgi göründü bazı testler yanıltıyormuş bu da onlardan mı başka da test yok elimde bilgisi olan yazabilir mi çok tedirgin oldum
Evet yerleşme geç olduysa erken olabilir kimisi için inşallah öyledir iki gün içinde belli olur artıkBence dpo 10 idrar testi için çok erken
Bugün ilk kez mi yaptın canım dün falan yapmış mıydın? Bu arada evet çizgi net belli hayırlı olsun inşallahArkadaşlar eczaneden test aldım sabah çatlama sonrası 11. Günündeyim awox marka yaptım 1 dk içinde çizgi göründü bazı testler yanıltıyormuş bu da onlardan mı başka da test yok elimde bilgisi olan yazabilir mi çok tedirgin oldum
Adetime 8 gün var burda görünce dedik bir kan verelim bakalım sıra bekliyoruz inşallah güzel haberler alırızBence bunda bariz varadetiniz geçince kan verirsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim 2-3 gün öncesi yapmıştım ama tabiki negatifti bugün öyle yürüyüş yaparken aklıma düştü bir test alıp yapayım dedim. Böyle çıktı tabiki test markalarını bilmediğim için günüme de daha çok olduğu için direkt buraya yazdım çok teşekkür ederim inşallah doğrudur süreç de güzel ilerler dua eder dua beklerizBugün ilk kez mi yaptın canım dün falan yapmış mıydın? Bu arada evet çizgi net belli hayırlı olsun inşallah
Anladım canım inşallah güzel güzel artarak ilerlesinÇok teşekkür ederim 2-3 gün öncesi yapmıştım ama tabiki negatifti bugün öyle yürüyüş yaparken aklıma düştü bir test alıp yapayım dedim. Böyle çıktı tabiki test markalarını bilmediğim için günüme de daha çok olduğu için direkt buraya yazdım çok teşekkür ederim inşallah doğrudur süreç de güzel ilerler dua eder dua bekleriz
Sonucunuzu bize de söyleyin lütfenAdetime 8 gün var burda görünce dedik bir kan verelim bakalım sıra bekliyoruz inşallah güzel haberler alırız
Awox yanıltmaz diyorlar çizgide baya belirgin bence var gidip kan testi verin tenrik ederimArkadaşlar eczaneden test aldım sabah çatlama sonrası 11. Günündeyim awox marka yaptım 1 dk içinde çizgi göründü bazı testler yanıltıyormuş bu da onlardan mı başka da test yok elimde bilgisi olan yazabilir mi çok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?