Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Stres kaynaklı olabilir belki evet. Ovülasyon testi yaptım zaten döngü içinde ama şimdi silik çıkıyor tabi regl günlerinde olduğum için sanırım.

Arkadaşlar eczaneden test aldım sabah çatlama sonrası 11. Günündeyim awox marka yaptım 1 dk içinde çizgi göründü bazı testler yanıltıyormuş bu da onlardan mı başka da test yok elimde bilgisi olan yazabilir mi çok tedirgin oldum

Eklentiler

• IMG_1712.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_1713.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 81
Bize de bilgi verin mutlaka

Kızlar bakar mısınız bi ya hiç yok dimi valla bu aydan çok umutluydum yumurtalık ağrısı çok yaşadım 10. gün erken olabilir de işte daha önce 10. Gün pozitif gördüğüm için çıkmadığında ister istemez demek ki yok diyorsun. 2 gün sonra yine yapcam zaten de işte aman hayırlısı moduna girdim galiba

Eklentiler

• IMG_1456.webp
    162,4 KB · Görüntüleme: 71
Canim pek gorunmuyor baska test markasi var mi

Öyle mi canım bak bunu bilmiyordum bende valla bana da öyle geldi aslında bakırsan ama doktor onu net anlamak için test ister işte bazen öyle lekelenme vs oluyormuş evet inşallah öyledir
Evet cnm olabiliyor her hamilelikte onemli olan betanin yukselmesi 400 lerde sabit kalirsa ilerlermezse mesela dis gebelik duserse kimyasal insallah sagliklidir

Bence bunda bariz var adetiniz geçince kan verirsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bugün ilk kez mi yaptın canım dün falan yapmış mıydın? Bu arada evet çizgi net belli hayırlı olsun inşallah

Bugün ilk kez mi yaptın canım dün falan yapmış mıydın? Bu arada evet çizgi net belli hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim 2-3 gün öncesi yapmıştım ama tabiki negatifti bugün öyle yürüyüş yaparken aklıma düştü bir test alıp yapayım dedim. Böyle çıktı tabiki test markalarını bilmediğim için günüme de daha çok olduğu için direkt buraya yazdım çok teşekkür ederim inşallah doğrudur süreç de güzel ilerler dua eder dua bekleriz

Anladım canım inşallah güzel güzel artarak ilerlesin

Awox yanıltmaz diyorlar çizgide baya belirgin bence var gidip kan testi verin tenrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…