Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ben de dpo6 yım, dünden itibaren her gün bir erken gebelik testi yapıyorum, negatif çıkacağını bile bile yapıyorum aslında, başka nasıl sabrederim bilmiyorum çünkü 29 eylül regl tarihim, sanırım en sağlıklısı o gün gidip test vermek dimi? Biraz yeniyim bu işlerde de

Dpo6da negatif görmeniz çok normal ben dpo9da çıkan çizgiyi flash ile zar zor görmüştüm birkaç gün daha sabredin inşallah güzel haberler alırsınız

Canim sabirli ol erken yapinca kimsede dogru duzgun cikmiyor o cikanlarda erken dollenme olan kisiler kendini uzme

Bence dpo 10 idrar testi için çok erken

Herkese merhaba. 12 ağustos son adet tarihim. 5-6 eylül ve 12 eylülde ovülasyon testinde pik gördüm. Pcosluyum 40 günde bir regl oluyorum. 20 eylül cuma bir kaset bir erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm. 21 eylül ctsi kan testi verdim 1.8 çıktı negatif. 21-22 regl olmam lazımdı olmadım. Sizce sebebi nedir? Geç döllenme olmuş olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba yukarıda yazmıştım kimse cevap vermemiş sitede yeniyim lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba gecen temmuz ayinda ayni seyi yasadim canim stresten be hormonlardan dolayi reglim haziran 3 te oldu temmuz da da 25 inde regl oldum hamileyim diye defalarca test yaptim pcos degilsin dedi doktor ama stresten yumurtlama olmamis seninde stresten kaynaklı olabilir ovulasyon testleri dene

Oyle deger geri dusebiliyor muymus?
canım ben testte pozitif gördükten sonra regl oldum değerim yükseldi ama yavas arttıyani sağlıklı bir gebelik değilmiş.doktor yarın kontrole çağırdı ne diyecek bilmiyorum kimyasal gebelikve vücut kendisi attı olarak düşünüyorum, hayırlısı Allahtan yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…