Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

İlişki gününü iğne olduğu günün ertesi günü mü olarak değerlendirdin canım bana doktor iğne olduğun gün değil ertesi günü olacak ilişki dedi bende öyle değerlendirdim acaba iğne günü de olsa şansım daha mı yüksek olurdu

Denizli’de gidiyorum imkanın olursa gelmeni tavsiye ederim bu ay klomenle 6 yumurta var dedi 3 üz bile olabilir dedi inşallah
İstanbul dayım ben hep devlete gidiyorum hep artık yani bu durumdan sıkıldım bakmıyorlar sert tepki gösteriyorlar sanki bir şeyleri ellerin ellerinden alıyoruz gibi ya da gelmeyin gibisin davranıyorlar ama özeller öyle değilmiş diye duydum inşallah öyledir artık bir çaresi olsun istiyorum aşılama aslında devlette bir yer aşılama dedi ama eşim aşılama istemiyor yumurtaları da zaten sol yumurta sıkıntılı bu devlette yumurtaları da konuşmuyor doktor ilk defa bir doktor yumurtalıklarım hakkında konuştu yani o da bana inferletiliye gittigimdede. gittiğim doktorda aşılama dedi yumurta çatlatma iğnesi ile devam etmek istiyorum o şekilde ama bunu devlette vermiyorlar ilk bile aşılama diyorlar bakalım özele gideceğim artık

Denizli’de gidiyorum imkanın olursa gelmeni tavsiye ederim bu ay klomenle 6 yumurta var dedi 3 üz bile olabilir dedi inşallah
Bu ay zaten geçti bazı sorunlardan dolayı uzaklık neticesinde dolayı ilişki olmadı artık öteki ayı İnşallah tedavi ile özel bir klinik olurdu hastane olur buradan bana yardımcı olacak olunursa bir doktor tavsiyesi verecek olan olursa çok sevinirim İstanbul Anadolu Yakası'nda oturuyorum çok gidip gelmem gerekir diye düşünüyorum hadi yumurta takip falan o yüzden yakın yer olsa daha iyi olur Ümraniye Üsküdar Sultanbeyli olabilir Sancaktepe başka Pendik Kartal buralar bana yakın buraya böyle yazdım ama görecek arkadaşlar hani bakarlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…