Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

He ya shshshshhs baksana az bişey var mı sjsjshsh
Senin bat ne xmndi kiz az önce temizlik yaparken icim kalkti var yaa ki ben midesi bulanan biri degilim kusucaktim gayipten koku geliyo burnuma heryeri kaldirdim bide hamile degilsem var yaaa annem bile ruyasinda gormus dun haberi de yok denedigimizden diyo sarisin bi kizin vardi 1-2 yaslarinda evde bicir bicir dolasiyodu fln insallah malum olmustur icine dogmustur

Kızlar hastanedeyım sıra beklyrm vlla heycanlandım dua edin banada hepimize çıkar inşallahhjj,

Ay bu rüya olayları var bi de evet benim de kayınvalidemle annem görmüş dün de ben ikiz erkek bebek gördüm rüyamda ya onlar bana anlattığı için etkilendim ya da hepimize aynı anda malum oldu

Ay bu rüya olayları var bi de evet benim de kayınvalidemle annem görmüş dün de ben ikiz erkek bebek gördüm rüyamda ya onlar bana anlattığı için etkilendim ya da hepimize aynı anda malum oldu
Ben süreklı sıyah saçlı beyaz tenli kız çocugu görüyorum rüyamda bılınçaltımı bilmiyorum

Ahahha ne guzel ya insallah cnm annem de bende normalde ruya fln gormeyiz aslinda ama arada goruyor demekki sjjsjs ben bisey gormedim valla gece 11 de bayildim 11 de de kalktim ikiz erkek de biraz zorlayici olmus hakkinda hayirlisi olsun insallah guzelim

Erkegın tekı bile zor ikizi 4 katı demek ama olsun herşeyiyle çok güzel Rabbim hayrlsyla nasp etsn inşallah canm

Ciddi misinizzz dün gece kanlı ay oldugu icinn gördüğünüz rüyalar habercii rüyalardırr

Kızlar bu arada benim 2 oğlum var bırı 13 biri 8 yaşında ve 34 yaşımdayım ben bıraz sağlk sebebı kaynaklı çocuk dogurmamı soyledı doktorlar kaç tane doktor gezdi hepsıde çocuk dogrman lazm dedi yanı o yüzden bu kadar uğrasyrum

Ay inşallah güzel haberler alırsınız heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…