Başka bir başlıkta daha çok yeni okudum, reglden 5 gün önce kanda çıkmamış. 2 gün önce silik erken gebelik testi çıkınca tekrar kan testi yaptırmış ve 19 çıkmış. Daha yeni okudum böyle bir arkadaşımız vardıKanda çıkardı varsa dıe bılıyorum
Ne blym çıkar kesın dedm kandaCnm benimki senden once cok acele etmissin daha bir haftan var
İnşallah diyorum ve beklemeye devam edıyorum acelelcılgımız bızı üzüyor zaten gercektenBaşka bir başlıkta daha çok yeni okudum, reglden 5 gün önce kanda çıkmamış. 2 gün önce silik erken gebelik testi çıkınca tekrar kan testi yaptırmış ve 19 çıkmış. Daha yeni okudum böyle bir arkadaşımız vardı
Başka bir başlıkta daha çok yeni okudum, reglden 5 gün önce kanda çıkmamış. 2 gün önce silik erken gebelik testi çıkınca tekrar kan testi yaptırmış ve 19 çıkmış. Daha yeni okudum böyle bir arkadaşımız vardı
Zaten vazgeçtim dahada yapmam test beklycem zamanını böle yıpranıoz gercektenTamam da daha dollenme olmadiysa nasil ciksin anca dollenme oluyordur burda cogu acele ediyo sonra regli gectikten sonra ogreniyor
Bakın ekliyorum buldum, içiniz rahat olsunİnşallah diyorum ve beklemeye devam edıyorum acelelcılgımız bızı üzüyor zaten gercekten
Ya benim gögüslerde henüz bişey yok ama tuhaf şekilde koltuk altıma sızı giriyor 1 dk boyunca falanBenim belrtlr gögüslerm çok sızlıyorr ve agryr ve aşırı derecede üşüyorum halsizlik bel agrısıda var ama onları normalde de yasıyorum dıe saymıyorum bakalm ne olcak pskoljkmi gerçek belirtilermi
Vlla tekrar umutlandım bıraz canm çok teşekkür ederim çok saol daha beklycem bata 7 gn var bende 3 gn kalasıya idrar yaparımBakın ekliyorum buldum, içiniz rahat olsun
Canm bendede vardı ama daha çıkmadı işte vllahı en ıyısı salacaz oluruna bırakacaz ben bunuok ıyı anladım bgunYa benim gögüslerde henüz bişey yok ama tuhaf şekilde koltuk altıma sızı giriyor 1 dk boyunca falan
Sizin bat kaçtıCanm bendede vardı ama daha çıkmadı işte vllahı en ıyısı salacaz oluruna bırakacaz ben bunuok ıyı anladım bgun
15 eylülSizin bat kaçtı
15 eylül
benimde 20 insallaj güzel haberler alırız bu ay15 eylül
Cnm erken dahaa uzulme bu kadarValla benm umudum kırıldı bu ay daha erkendr dıe bellı olmaz denılıyr ama sanrm olmadı bu ay
Benim 12 gün kaldı regle ne zaman kan testi yapayım sizceCnm erken dahaa uzulme bu kadar
Cnm valla bana kalsa regl gununde ama dayanamam dersen 3 gun kala fln daha iyiBenim 12 gün kaldı regle ne zaman kan testi yapayım sizce
Öyle yapayımCnm valla bana kalsa regl gununde ama dayanamam dersen 3 gun kala fln daha iyi
Seni yerimBen gözümle göremedim ama gönül gözümle göresim var, inşallah vardır
Hadi be sjsjsjsjsj ciddi mi testi de attım yaSanki beyaz cizgi var ama cok bulanik foto sjsjjs
nasip be bacımBen goremedım canm bekle bı kaç gün daha istersen
Ahhh allahım nasip et yaaaaSenin bat ne xmndi kiz az önce temizlik yaparken icim kalkti var yaa ki ben midesi bulanan biri degilim kusucaktim gayipten koku geliyo burnuma heryeri kaldirdim bide hamile degilsem var yaaa annem bile ruyasinda gormus dun haberi de yok denedigimizden diyo sarisin bi kizin vardi 1-2 yaslarinda evde bicir bicir dolasiyodu fln insallah malum olmustur icine dogmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?