Bence bekle canm regle 3 gün kala yap üzülme ben gbı sonraBenim 12 gün kaldı regle ne zaman kan testi yapayım sizce
Hafıf varmı ben mi yansıma gördüm acabaKızlar bat 10 eylül ne dersiniz
Ayyyy silik cizgi var sankiiKızlar bat 10 eylül ne dersiniz
Ayyyy silik cizgi var sankiiiçini açıp cekermisinizz
Kuzum prodoctor earlyAyyyy evett var silik cizgii hemen kan testi verinn birde testin markası ne?
Mimea bende testi yaparken çift çizgi çıkardı ama kan negatif adet olmuştum yalancı pozitif veriyor yani sizin durum nedirKızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce
Bu test aslaaa yanılmazz bir kere bile yalancı pozitifi geçtim silik bile göstermedii baska belirtileriniz nelerdii ya ilk güzel haber sizden geldiKuzum prodoctor early
Aslında cmtesi de test yaptım yoktu çizgi
Bugünkü ilk idrar da değil
Memelerim büyüyünce şüphelendim.
Bat 10 eylül
görüyor da gibiyim ama emin olamadım. Telefonla arkasına ışık tutup bakınca bir gölge görüyor musunuz? Evet ise kesin varKuzum prodoctor early
Aslında cmtesi de test yaptım yoktu çizgi
Bugünkü ilk idrar da değil
Memelerim büyüyünce şüphelendim.
Bat 10 eylül
Sana bişey söyleyeyim mi bende böyle oldum geçen ay biliyomusun. Çok erken kan verdim negatifti. Test yapmaya devam ettim ve yakaladım sonra zaten betaya baktırdım. Vazgeçme kuzuVlla tekrar umutlandım bıraz canm çok teşekkür ederim çok saol daha beklycem bata 7 gn var bende 3 gn kalasıya idrar yaparım
Test için bu hafta sonunu beklemeye çalışıcam kendmı daha fazla üzmek istemiyorum canımm zaten eğer idrarda görürsem adeti rahatlıkla beklerim gecmesnı o zaman hemen bıdaha gderım kan testıne, valla çok zor süreçler gerçekten Rabbim kolaylgımızı veren inşallahSana bişey söyleyeyim mi bende böyle oldum geçen ay biliyomusun. Çok erken kan verdim negatifti. Test yapmaya devam ettim ve yakaladım sonra zaten betaya baktırdım. Vazgeçme kuzu
Bişey gözükmüyor sanki..Kızlar bat 10 eylül ne dersiniz
neyin ne olduğunu anlamadım ama 3 Eylül yazdıklarınız pik gibi duruyorGözükmeyen yukarıdaki 4 Eylül asagıda kayan ise 29 Ağustos akşamı
Çatlamam 3 ünde mi olmuş oluyor
Sordum ama görülmedi tekrar danışmak istedim
Eki Görüntüle 3641951
Regl oldum ovülasyonj bekliyorumMimea bende testi yaparken çift çizgi çıkardı ama kan negatif adet olmuştum yalancı pozitif veriyor yani sizin durum nedir
aaa siz geçen ay neden kan tahlilini erken yaptırmıştınız meraktan mı yoksa belirti mi olmuştu?Sana bişey söyleyeyim mi bende böyle oldum geçen ay biliyomusun. Çok erken kan verdim negatifti. Test yapmaya devam ettim ve yakaladım sonra zaten betaya baktırdım. Vazgeçme kuzu
Benimki meraktan başka bişey değil yavrucumaaa siz geçen ay neden kan tahlilini erken yaptırmıştınız meraktan mı yoksa belirti mi olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?