Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kuzum prodoctor early
Aslında cmtesi de test yaptım yoktu çizgi
Bugünkü ilk idrar da değil
Memelerim büyüyünce şüphelendim.
Bat 10 eylül
Bu test aslaaa yanılmazz bir kere bile yalancı pozitifi geçtim silik bile göstermedii baska belirtileriniz nelerdii ya ilk güzel haber sizden geldi

Foto kalıtesnden çok sevemez ama sen daha net görürsün sence sen ne göruyorsun canm

Kuzum prodoctor early
Aslında cmtesi de test yaptım yoktu çizgi
Bugünkü ilk idrar da değil
Memelerim büyüyünce şüphelendim.
Bat 10 eylül
görüyor da gibiyim ama emin olamadım. Telefonla arkasına ışık tutup bakınca bir gölge görüyor musunuz? Evet ise kesin var

Vlla tekrar umutlandım bıraz canm çok teşekkür ederim çok saol daha beklycem bata 7 gn var bende 3 gn kalasıya idrar yaparım
Sana bişey söyleyeyim mi bende böyle oldum geçen ay biliyomusun. Çok erken kan verdim negatifti. Test yapmaya devam ettim ve yakaladım sonra zaten betaya baktırdım. Vazgeçme kuzu

Gözükmeyen yukarıdaki 4 Eylül asagıda kayan ise 29 Ağustos akşamı
Çatlamam 3 ünde mi olmuş oluyor
Sordum ama görülmedi tekrar danışmak istedim

Sana bişey söyleyeyim mi bende böyle oldum geçen ay biliyomusun. Çok erken kan verdim negatifti. Test yapmaya devam ettim ve yakaladım sonra zaten betaya baktırdım. Vazgeçme kuzu
Test için bu hafta sonunu beklemeye çalışıcam kendmı daha fazla üzmek istemiyorum canımm zaten eğer idrarda görürsem adeti rahatlıkla beklerim gecmesnı o zaman hemen bıdaha gderım kan testıne, valla çok zor süreçler gerçekten Rabbim kolaylgımızı veren inşallah

aaa siz geçen ay neden kan tahlilini erken yaptırmıştınız meraktan mı yoksa belirti mi olmuştu?

Kızlar erken öğrenmek çokta iyi olmuyor ama tabi insan çok merak ediyor.Bakın ben 2.çocuğumu öğrendiğim testi atayım size.Ben de buradan etkilenip idrar testini erken yapmıştım.O zaman benim Bat 12 kasımdı.6 kasımda yani bata 6 gün kala normal kaset test yapmıştım.Böyle çıkmıştı.2 gün sonra 8 kasımda kan testi vermiştim 83.5 çıkmıştı.Beta düzenli artacak mı kese görülecek mi kalp atışı duyulacak mi diye asiri stres yaşamıştım.Kalp atisini duyana kadar kimseye bisey söyleyememistim.

Eklentiler

• 1000020877.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…