İnşallah ikimizde ve isteyen herkesde bir dahaki ay da gebe kalırızda bundan sonra gebelik süreci hakkında konuşuruzYeni ay yeni umut diyerek seni yalnız bırakmıyorum
Adetinize kaç gün var acaba yada geçikme oldu muKızlar hamileyim
Aiiiy yaşasınnn çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahKızlar hamileyim
Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar hamileyim
Hepinizden Allah razı olsun kızlar kucağınız boş kalmasın inşallahAdetinize kaç gün var acaba yada geçikme oldu mu
Maşallah canm hayrlı olsun çok sevindim valla darısı bizlerinde başına inşallah sonucu e nabzda ben göremıyorum sen nasl gördün, doktor dırek yok dedı derecesnı dahi soylemedı bende merak edıyorum kaç dıeKızlar hamileyim
Belrtılerın varmydı canm senn çok yazsma oluyor ya bazen kaçırabılıyoruz yazılanlarıHepinizden Allah razı olsun kızlar kucağınız boş kalmasın inşallah
Kızlar adetime 2 gün var daha
Belrtılerın varmydı canm senn çok yazsma oluyor ya bazen kaçırabılıyoruz yazılanlarıHepinizden Allah razı olsun kızlar kucağınız boş kalmasın inşallah
Kızlar adetime 2 gün var daha
Memelerim büyüdü ve hep ağrıdı .bir de kasık ağrım oldu hepBelrtılerın varmydı canm senn çok yazsma oluyor ya bazen kaçırabılıyoruz yazılanları
Anladım kuzn hayrlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına al inşallah sonucu nasl bulabldn ben e nabıza baktım düşmemiş e nabızda benm tahlilMemelerim büyüdü ve hep ağrıdı .bir de kasık ağrım oldu hep
Maşallah sağlıkla selametle süreci atlatmak nasip olsun darısı bize olsun inşallah ne zamandan beri deniyorsunuz acabaKızlar hamileyim
Aminnn inşallah canım benimİnşallah ikimizde ve isteyen herkesde bir dahaki ay da gebe kalırızda bundan sonra gebelik süreci hakkında konuşuruz
İlk denememde rabbim bana nasip ettiMaşallah sağlıkla selametle süreci atlatmak nasip olsun darısı bize olsun inşallah ne zamandan beri deniyorsunuz a
İnşallah inşallah çok çok sevindimmİlk denememde rabbim bana nasip etti
İnşallah sağlıkşa tutunur ve büyür
Sağlıkla kucagına al büyüt canm benmİlk denememde rabbim bana nasip etti
İnşallah sağlıkşa tutunur ve büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?